Нужен совет
Розпочатий з Любящая мама, 01 лют 2012 00:27
13 відповідей у цій темі
#1Опубліковано 01 лютий 2012 - 00:27
Подскажите где можно купить мясо кролика(желательно домашнего), потому что ребенка не сыпит только на крольчатину. Заранее благодарна!
#2Опубліковано 01 лютий 2012 - 00:30
А чем вас базар не устроил?)
#3Опубліковано 01 лютий 2012 - 00:45
Покупала, но его посыпало( Я даже не знаю что и думать и чем его могли "обработать"... Просто до этого покупала только у бабушки в деревне, а сейчас не добраться туда...
#4Опубліковано 01 лютий 2012 - 11:17 только у бабулек в селе. причем желательно увидеть ушастого еще прыгающего, а то ведь на базаре не угадаешь, какой смертью он умер: вдруг от старости или от болячек #5Опубліковано 01 лютий 2012 - 11:50
На южном вокзале продают домашних кролей,уток, гусей кому что надо .....
#6Опубліковано 01 лютий 2012 - 14:18
Мы последний раз в "Свижине" покупали кроликов, там маленькие молоденькие по 1,3 кг всего были. Ничего, малую не сыпало.
#7Опубліковано 01 лютий 2012 - 15:28 Это утром (до которого часа обычно нужно подъехать?) Вы покупаете на руках у частников или какой-то магазин есть? #8Опубліковано 01 лютий 2012 - 15:37
Нужно ехать очень рано, к 6-7, в 8 они уже все разъезжаются.
#9Опубліковано 02 лютий 2012 - 17:40
Огромное спасибо за советы! А на Южном сейчас селяне приезжают в такие холода?
#10Опубліковано 28 квітень 2015 - 12:43
Хто стикався з такою проблемою:помітила,що малу сипе (точніше саме личко) на молочку (каші на молоці,творог).Молоко пробували як магазинне,так і домашнє.все рівно підсипає((( тільки 3-5 днів не подаю,все проходить.Знову поїмо манки-і те саме.А вона так любить всі ці кашки молочні (не готові пакетовані,а самоприготовлені).Нам майже півтора рочки.Це що ,така в нас реакція на білок і буде на все життя?чи переростем?у когось було тпке?що робили?
#11Опубліковано 28 квітень 2015 - 22:57
У хрещениці була подібна алергія, близько 2 років здали розгорнутий аналіз на алергію, де чітко виявили, що на молоко, кефір алергія є, а наприклад творог можна по троху вводити. Там ще були якісь нюанси, але вже не пам'ятаю. Але знаю, що кума після цих аналізів чітко визначилася, що молочне і кисло-молочне можна, а що ні. І сказали, що велика ймовірність перерости. Після 5 років майже все молочне їсть - таки ттт переросла. В мене Макар теж із величезним задоволенням їсть молочку, але теж почало сипати. Поки убрала взагалі на невизначений час. Почекаємо, без цього можна прожити. Збільшила знову ГВ напротязі дня - синок радий! :-)
#12Опубліковано 03 травень 2015 - 13:41 Девочки!Мясо кролика если молоть на тефтели, то все равно надо пленку снимать? #14Опубліковано 04 травень 2015 - 08:41
Спасибо!Я уже попробовала и так и так)) Да, мясорубкой лутше! 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |