Перехід до вмісту

Фотографія

Допоможіть книжками для дітей війни з Містечка "Затишок"

Допомога книжки діти війни

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2 відповідей у цій темі

#1 Natalka

Natalka

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 686 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 15 липень 2022 - 16:03

Доброго дня!
Звертаюсь з проханням допомоги КНИЖКАМИ для дітей війни, які зараз знаходяться у дитячому містечку "Затишок".

Одна пані з величезним серцем, моя знайома, відкрила невеликий дитячий будиночок в Україні для дітей, що постраждали від війни.

Там зараз близько 15 діточок з міст Щастя, Бахмут, Новоград-Сіварський та з Херсонської області, які не мають батьків або мають опікуна, але їм тепер ніде жити. Ренату знаю особисто і знаю скільки зусиль та душі вона віддаю цим діткам. Зараз все облаштовується для дітей та для їхнього комфорту. 
Наразі збирається дитяча бібліотека, бо Рената каже, що помітила що діти, щзо зараз там, ДУЖЕ радіють книжкам і читають із великим задоволенням, а книжок багато не буває. І якщо у дитини є бажання читати, то це треба всіляко підтримувати)
Прохання моє таке: Можливо у когось із вас є книжки українсько мовою, які б ви могла віддати для цього будинку, можливо з яких "виросли" ваші діти.
Я живу НЕ в Полтаві. Тож у кого є можливість та бажання долучитися до збору, пропоную книжки віддавати моїй мамі. Вона живе в Центрі. Я вже домовилася і знаю, що коли назбирється певна кількість книжок, є людина яка довезе їх до адресатів.
Буду дуже рада, як підтримаєте!
Пишіть у ПП. Дам контакт мами
Дякую усім, хто з нами!
Слава Україні!

Відредаговано Natalka, 21 липень 2022 - 11:40.

• Kalinna це подобається

#2 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 15 липень 2022 - 16:52

Книжки потрібно для дітей шкільного віку (роблю висновок з фото) чи є і дошкільнята?

• Natalka це подобається

#3 Natalka

Natalka

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 686 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 15 липень 2022 - 16:53

Книжки потрібно для дітей шкільного віку (роблю висновок з фото) чи є і дошкільнята?

Так-так, там діти тільки шкільного віку. Дякую!

• Kalinna це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама