Перехід до вмісту

Фотографія

Угрозы выкидыша

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
10 відповідей у цій темі

#1 Новенькая 2021

Новенькая 2021

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Вероника

Опубліковано 10 червень 2021 - 19:34

Кто сталкивался? Девчонки, кто бывалый разъясните что и как. Попала в больницу по скорой с кровотечением, сказали умеренное. И больше ничего не говорят! Покупали магнезию, кровь прекратилась осталась коричневая мазня. Подскажите чем чревато и каковы шансы. 8 неделя, очень долгожданный...

#2 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 13 201 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2             2   

Опубліковано 10 червень 2021 - 19:56

1) не панікувати і заспокоїтись. Вам потрібно ВІРИТИ, що все буде добре.
2)максимальний спокій і ліжко. Через кілька днів- тиждень вам повинні будуть зробити УЗД. Якщо дитя розвивається згідно терміну, слухаєте рекомендації лікарів і бережете себе.
Всі мої три вагітності були з кровотечами у першому триместрі. Нажаль, першу зберегти не вдалося. А дві інші вже до школи скакають.
Все буде добре! І саме так, як має бути!!!

#3 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 10 червень 2021 - 20:26

Не паникуйте. Все будет как должно быть.
Главное - ваша вера и уверенность, что всё будет хорошо.
Меня забрали с кровотечением на 8 неделе. Сдуру растягивала поясницу на турнике, потом пришла домой и приняла горячий душ. Вышла из душа с кровотечением. Забрали по скорой. Тоже кололи магнезию и что-то еще. Через неделю полного покоя и лечения отпустили домой. Пару раз за беременность была угроза выкидыша, но уже без кровотечений. Сейчас дочке уже 6 лет, всё хорошо и у нееи у нас.
Верьте, не накручивайте себя, отдыхайте и слушайте врачей

Відредаговано Katerina2014, 10 червень 2021 - 20:27.

#4 karinkaxan

karinkaxan

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 135 повідомлення
  • Ім'я:Карина

Опубліковано 14 червень 2021 - 20:30

Главное - это не паниковать :blush:

Успокоится, лучше всего начать читать книгу или смотреть сериал, а вот врачи уже разберутся.

#5 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 29 травень 2022 - 14:53

Не паникуйте. Все будет как должно быть.
Главное - ваша вера и уверенность, что всё будет хорошо.
Меня забрали с кровотечением на 8 неделе. Сдуру растягивала поясницу на турнике, потом пришла домой и приняла горячий душ. Вышла из душа с кровотечением. Забрали по скорой. Тоже кололи магнезию и что-то еще. Через неделю полного покоя и лечения отпустили домой. Пару раз за беременность была угроза выкидыша, но уже без кровотечений. Сейчас дочке уже 6 лет, всё хорошо и у нееи у нас.
Верьте, не накручивайте себя, отдыхайте и слушайте врачей

Ви висіли на турніку типу як прес качають, що руками тримаються за перекладину, а самі ноги підіймають?

Я розтягую спину в рамках занять з йоги, але без турніка. І на рахунок бігу сумніваюся, можна чи ні. З одного боку це ж не стрибати через планку, але все одно.

Відредаговано Антуанетта, 29 травень 2022 - 14:54.

#6 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 089 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 29 травень 2022 - 16:25

Ви висіли на турніку типу як прес качають, що руками тримаються за перекладину, а самі ноги підіймають?

Я розтягую спину в рамках занять з йоги, але без турніка. І на рахунок бігу сумніваюся, можна чи ні. З одного боку це ж не стрибати через планку, але все одно.

Стосовно бігу, то доню ми "набігали", бо якраз готувалися до напівмарафону і були щоденні пробіжки по 5-10 км. Після тесту бігати перестала, тонус відчувала періодично. Але у 5 тижнів пробігла 10 км на забігу в іншому місті, до останнього вагалася і думала, що дистанцію буду йти пішки, але пробігла в звичному для себе темпі, психологічно такий кайф був. Потім було ще 2 забіги по 3 км у 8 і 18 тижнів, то знову ж таки, психологічно розгрузка, фізично без наслідків, хоча страх не нашкодити був кожного разу, тому добре, що все добре. Єдине - доця - шило в попі, досі чоловік каже, що не треба було бігати вагітною, але довести, що це 100% від бігу неможливо)
Думаю, варто прислухатися до себе, свого стану, бажань, до порад лікаря. Але тут двояко, бо хтось скаже, ви ж вагітна, куди бігати, і не думайте, а хтось, навпаки, підтримає помірні фізичні навантаження.
Р.S. Читала ногі-богі, біговий ресурс, то там багато було бігових історій під час вагітності і ГВ.

#7 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 травень 2022 - 16:32

Тут спокійно ставляться, можна майже все. Але й не бігати не можу, бо тоді тиск низький і голова болить.

Дякую за ваш досвід). В мене вже двоє шилопопих, то я наче й не бігала тоді:).
  • Yadik це подобається

#8 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 29 травень 2022 - 23:42

Качала пресс на турнике: две трубы больше и меньше, на одной сидишь, за вторую ноги фиксируешь. Таких полно на каждом школьном дворе

#9 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 травень 2022 - 07:08

Качала пресс на турнике: две трубы больше и меньше, на одной сидишь, за вторую ноги фиксируешь. Таких полно на каждом школьном дворе

Ого).

#10 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 31 травень 2022 - 00:24

Я плавала всю беременность

#11 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 876 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 травень 2022 - 13:07

Я плавала всю беременность

Я піймала себе на думці, що жодну з вагітностей не плавала, бо вони прийшлися на осінь-зиму-весну, а потім після пологів наступило літо і я теж не плавала, бо боялася.

У нас нещодавно відкрили басейн, треба хоч зараз наплаватися наперед). 

Я маю на увазі в відкритих водоймах. А так ходила на аквааеробіку та ще на якісь активіті для ваітніих, забула назву. 

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама