Робот пылесос
Розпочатий з funia, 24 чер 2019 07:44
19 відповідей у цій темі
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 24 червень 2019 - 07:44
Добрый день , рассматриваю вариант покупки робота пылесоса , хотелось бы услышать реальные отзывы и какие модели покупали ... , и еще у меня дома волосатый кот , и ковры , справляется ли с такой задачей робот ???
Відредаговано funia, 24 червень 2019 - 07:45.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 24 червень 2019 - 13:25
і я хочу. уже кілька років то загорюся і уже майже готова купити, то візьму і охолону, бо читаю у відгуках, що ідеально не буде, є заморочки...
Чоловік пропонує взяти на Алі з хорошими відгуками, щоб якщо сподобається, то не так шкода було витрачених грошей.
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 26 лютий 2020 - 07:26
Девочки, сейчас у многих знаю уже есть такой помощник, поделитесь впечатлениями про свою модель. А то про дорогие модели слышала хорошие отзывы, а может у кого есть бюджетный но хороший?) например с али
Опубліковано 26 лютий 2020 - 08:02
Девочки, сейчас у многих знаю уже есть такой помощник, поделитесь впечатлениями про свою модель. А то про дорогие модели слышала хорошие отзывы, а может у кого есть бюджетный но хороший?) например с али
у меня с алиэксресс ILIFE V7s Plus -- у них склад есть в Украине, но нужно спрашивать наличие.
В принципе мне его работа нравится, только надо следить чтоб шнурков и тд не валялось, штору поднимать. У меня пылесосит ковровые покрытия., есть шерсть животного. Может и не совсем идеально, но мусора собирает достаточно. Этот пылесос не имеет карты, движется по периметру или хаотично.
Відредаговано Annuska, 26 лютий 2020 - 08:24.
Мрія
-
-
Опубліковано 26 лютий 2020 - 09:02
у нас ксяомі, вважаю його бюджетним, купляла в Епіцентрі, в "живому" магазині, але ціни в усіх магазинах однакові.
Порівнювати немає з чим, але задоволена дуже. Без вологого прибирання, зараз трохи шкодую що без нього, але є відгуки і мої сумнівни що вологе протирання буде повноцінним, а не розмазування бруду. От як би десь побачити в дії...
Опубліковано 26 лютий 2020 - 13:11
у нас ксяомі, вважаю його бюджетним, купляла в Епіцентрі, в "живому" магазині, але ціни в усіх магазинах однакові.
Порівнювати немає з чим, але задоволена дуже. Без вологого прибирання, зараз трохи шкодую що без нього, але є відгуки і мої сумнівни що вологе протирання буде повноцінним, а не розмазування бруду. От як би десь побачити в дії...
У меня ксяоми с влажной уборкой и я рада, что взяла именно эту модель. Ничего не размазывает, протирает сзади за собой, оставляет хороший влажный след. Если хотите, я на вайбер скину, как это выглядит)).
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 26 лютий 2020 - 13:23
У меня ксяоми с влажной уборкой и я рада, что взяла именно эту модель. Ничего не размазывает, протирает сзади за собой, оставляет хороший влажный след. Если хотите, я на вайбер скину, как это выглядит)).
Напишите какая у Вас модель ...
Мрія
-
-
Опубліковано 26 лютий 2020 - 13:26
пізно))) подивлюся, повздихаю, але уже який, то й буде)
Опубліковано 26 лютий 2020 - 14:36
lyna29
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 18 грудень 2020 - 15:28
Я замовила мамі на новий рік теж робота пилесоса в (-). Компактний, гарно працює. В магазині можна підібрати будь який подарунок.
Відредаговано Jilly, 18 грудень 2020 - 15:33.
посилання видалено
Опубліковано 18 грудень 2020 - 15:43
я собі в подарунок купила пилосос
xiaomi з вологим прибиранням, дуже задоволена)
з підтримкою чистоти чудово справляється. Звісно, якщо якийсь бруд, що треба потерти щоб відмити - то треба ручками) а якщо освіжити - то те що треба.
хоча, я тільки стандартним режимом користувалась поки що, є ще інтенсивний
в перший запуск зібрав стільки волосся мого, що я ледве почистила щітки з наступними значно менше. тобто прибирає краще ніж я))
Опубліковано 18 грудень 2020 - 16:01
з підтримкою чистоти чудово справляється. Звісно, якщо якийсь бруд, що треба потерти щоб відмити - то треба ручками) а якщо освіжити - то те що треба.
в перший запуск зібрав стільки волосся мого, що я ледве почистила щітки з наступними значно менше. тобто прибирає краще ніж я))
Яка модель задовольнила потреби? Яке покриття полу?
Опубліковано 18 грудень 2020 - 17:14
Яка модель задовольнила потреби? Яке покриття полу?
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 1С
переважно ламінат, але й трохи плитки і лінолеуму, і ковер (але по ковру тільки сухе прибирання)
Опубліковано 19 грудень 2020 - 08:30
хоча, я тільки стандартним режимом користувалась поки що, є ще інтенсивний
Я до появления робота не подозревала, что мы с дочкой настолько волосаты. И не видно их тех волос столько на полу,сколько приходится снимать с щётки после каждой уборки
Опубліковано 19 грудень 2020 - 11:08
Я до появления робота не подозревала, что мы с дочкой настолько волосаты. И не видно их тех волос столько на полу,сколько приходится снимать с щётки после каждой уборки
особенно когда мелкие шерстянные животные есть.. И откуда столько шерсти.
Опубліковано 19 грудень 2020 - 21:15
о, і ми тепер з Xiaomi До того робила через день вологе прибирання.Скрізь паркет. Робот на турбо 3 дні підряд скільки всього назбирував,що жах. Але так класно.Включив,він прибирає,а ти вільний.Але трішки напрягає піднімання речей(стільців) на верх,щоб він під столи заліз.І вологе прибирання доволі гарне. Для мене ще головне,що невідчутно пилу при прибирання. Правда кішка досі трішки в шоці
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 1С
переважно ламінат, але й трохи плитки і лінолеуму, і ковер (але по ковру тільки сухе прибирання)
В нас також такий
Опубліковано 20 грудень 2020 - 10:26
о, і ми тепер з Xiaomi До того робила через день вологе прибирання.Скрізь паркет. Робот на турбо 3 дні підряд скільки всього назбирував,що жах. Але так класно.Включив,він прибирає,а ти вільний.Але трішки напрягає піднімання речей(стільців) на верх,щоб він під столи заліз.І вологе прибирання доволі гарне. Для мене ще головне,що невідчутно пилу при прибирання. Правда кішка досі трішки в шоці
В нас також такий
Я чомусь забула що там ще турбо режим є, наступного разу випробую
А мої коти на нього не реагують) а я сподівалася що буде як на роликах в ютубі, коли зверху на пилососі катаються))
Опубліковано 20 грудень 2020 - 11:16
у меня не сяоми, а дешевле ILIFE V7s тоже с щеткой и возможностью влажной уборки. Уже второй год радуюсь, особенно когда нужно убрать после прогулки свинок и тд, а времени нет
Опубліковано 20 грудень 2020 - 11:38
Дівчата, а який девайс можете порадити для прибирання великих площ і з килимами?
Зараз зелмер, але для швидкого прибирання важкий.
Дивлюсь на акумуляторні - чоловік відмовляє...
Опубліковано 20 грудень 2020 - 13:21
Дівчата, а який девайс можете порадити для прибирання великих площ і з килимами?
Зараз зелмер, але для швидкого прибирання важкий.
Дивлюсь на акумуляторні - чоловік відмовляє...
Я довго мучалась в виборі. Так як в нас скрізь паркет, то я хотіла парову швабру, або пилосос з миючим режимом. Про великий я і не думала. Там з ним багато возні і не має де те одоробло зберігати. Дивились інший вид. Проти акумуляторного був також і мій чоловік.Він спілкувався з клієнтами в яких робив будинки. То практично в усіх бігають роботи. Там в них також є різні варіації прибирання площі. Багато хто має декілька, по одному на поверх і задоволені. Мій товариш більш з бюджетних, але прибирає площу в 42 кв.м і міг би більше, бо заряду ще половина залишається.
Ну і основним плюсом є те, що поки він працює, то я можу спокійно займатись своїми справами І килимки в нас чистить добре. Головне, щоб не довговорсисті були
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|