Як після такого допомогати і знати, що з речами нічого не трапиться?
Волонтери зібрали речі для 200 дітей, а потім знайшли їх на смітнику.
Відредаговано Yadik, 15 грудень 2017 - 19:54.
ссылки
Волонтери зібрали речі для 200 дітей, а потім знайшли їх на смітнику.
Розпочатий з Lena87, 15 гру 2017 16:22
інтернат діти волонтер допомога
6 відповідей у цій темі
#1Опубліковано 15 грудень 2017 - 16:22 Як після такого допомогати і знати, що з речами нічого не трапиться? Волонтери зібрали речі для 200 дітей, а потім знайшли їх на смітнику.
Відредаговано Yadik, 15 грудень 2017 - 19:54.
#2Опубліковано 15 грудень 2017 - 17:12
Согласна, что очень неприятно. Я как-то тоже собирала вещи для интерната и была удивлена, когда мне принесли огромный пакет и в нём, помимо грязных, простите, задрыпанных шмоток, я нашла 1 (!!!) сапог, сломанные очки, 1 погон и кучу всякого хлама. Отдавали люди ОЧЕНЬ состоятельные...
Это не в оправдание ситуации, описанной выше, а просто вспомнилось... а возили же мы целенаправленно определённым детям, пытались подобрать размер и чтобы им нравилось, и хоть немного в ногу со временем. Все хотят быть красивыми и модными, дети из интерната не исключение, хоть многие и думают, что они на всё бросаются...
#3Опубліковано 15 грудень 2017 - 18:36 Це ще раз підтверджує ту точку зору, що благодійністю треба займатися продумано. І віддавати/жертвувати гроші/речі тільки туди і тим людям, яких знаєш чи довіряєш. Краще купити булочку чи молоко старенькій бабусі у супермаркеті, ніж дати грошей тим, хто просить у переході. Краще знайти малозабезпечену родину і допомагати їй адресно, ніж брати участь в розпіарених акціях. Я десь в статті читала: хочете зробити добро, купіть пакет фруктів і віднесіть сусідці, яка сама з маленькими дітьми. Чи пригостіть пенсіонерів, які живуть поруч. Це буде 100% попадання... #6Опубліковано 16 грудень 2017 - 17:56
Не понимаю я эту историю.
Даже если и правда, что говорят очевидцы, что персонал нагреб себе пакеты принесенных вещей, то зачем выбрасывать остальное, это ж паливно. Отдали бы детям и все. Больше на провокацию смахивает #7Опубліковано 16 грудень 2017 - 18:20
Мене в цій історії бентежить те, що персонал це все перекладує на невідомих людей. Але чому невідомі безконтрольно вештаються дит.будинком, ще й виносять звідти речі? Навіть якщо провокація, то цього не повинно бути!
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: інтернат, діти, волонтер, допомога
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |