собаки на дитячому майданчику
Розпочатий з Мышутка, 25 чер 2014 13:51
135 відповідей у цій темі
Мышутка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Женя, до мене на "ти"
Опубліковано 25 червень 2014 - 13:51
У нас давно назріває проблема. У дворі будинку багато собак. Поки вони бігали собі подвір*ям, це все було ще нічого. Але минулого року до нас у будинок вселилася нова родина. Мама, в якої до речі, теж є дитина, трохи менше 2 років, за її ж словами, дуже любить собак. І вона щоразу, виходячи на прогулянку з дитиною, виносить собакам кістки та сосиски. Але робить це НА ДИТЯЧОМУ МАЙДАНЧИКУ. В результаті всі собаки від сміттєвих баків перекочували на дитячий майданчик на подвір*ї.
Зараз собаки почали "гуляти", спарюються просто поміж гойдалок, бігають зграями, стали дуже агресивні. Сьогодні ми з дитиною змушені були ходити вулицею, оскільки одразу шестеро (!) собак тинялися коло нас на гойдалці
У кого і де просити допомоги?
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:04
Спробуйте поговорити з жінкою, яка годує собак на майданчику. Нехай робить це за межами двору, і тоді, можливо, тварини перекочують в інше місце. Думаю, що наразі це найкращий спосіб змінити ситуацію.
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:06
Вечная проблема, у нас возле мусорных баков целые свадьбы, их там больше десятка, страшно подойти. Слышала, что в Полтаве есть КАТП-1628, которое занимается отловом бродячих собак.
Мышутка
-
-
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:13
Спробуйте поговорити з жінкою, яка годує собак на майданчику. Нехай робить це за межами двору, і тоді, можливо, тварини перекочують в інше місце. Думаю, що наразі це найкращий спосіб змінити ситуацію
Не варіант. Їй уже не раз говорили і мами, і бабусі, що гуляють на майданчику. а вона своєї "А я люблю собак. І свою дитину привчаю любити". Ну це правда, її син і її улюбленець дворовий Бім їдять кукурудзяні палички з однієї пачки, той ручкою бере, а той писком лізе
Мышутка
-
-
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:16
Вечная проблема, у нас возле мусорных баков целые свадьбы, их там больше десятка, страшно подойти. Слышала, что в Полтаве есть КАТП-1628, которое занимается отловом бродячих собак.
У нас колись раз відстрілювали собак, з одного боку, їх шкода, все-таки живі створіння, якби кудись забрали та вивезли, в якийсь притулок або що. А з іншого - залишається одна, завжди чомусь сучка, вона погуляє,і знову цуценята розводяться, виростають. Це якась кара небесна, так раніше хоч у дворі, а тепер між дітьми
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:18
У нас колись раз відстрілювали собак, з одного боку, їх шкода, все-таки живі створіння, якби кудись забрали та вивезли, в якийсь притулок або що. А з іншого - залишається одна, завжди чомусь сучка, вона погуляє,і знову цуценята розводяться, виростають. Це якась кара небесна, так раніше хоч у дворі, а тепер між дітьми
Да жалко конечно, только себя и своего ребенка жалко больше, Денег на приют не выделяют, денег нет, а они плодятся все больше и больше.....
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:35
Не варіант. Їй уже не раз говорили і мами, і бабусі, що гуляють на майданчику. а вона своєї "А я люблю собак. І свою дитину привчаю любити". Ну це правда, її син і її улюбленець дворовий Бім їдять кукурудзяні палички з однієї пачки, той ручкою бере, а той писком лізе
Может быть, попросить поговорить мужчин? Пусть чей-то папа объяснит ее мужу, что она ведет себя ...неправильно? Возможно, ее муж более адекватен, чем она. Только говорить должны обязательно мужчины.
Еще вариант просто начать делать гадости, банально - запугать, только втихаря, что бы вас не заподозрили)
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:39
Скільки разів я була на цьому майданчику, то бачу, що і місцеві бабусі також дуже люблять собак. Ніхто їх не проганяє. Мені самій страшно там бути, все ж таки ми з іншої вулиці, і неодноразово на нас з дітьми як на "чужаків" ці собаки гавкали і зовсім непривітно.
jabka
-
Місто:Харків-Полтава
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 25 червень 2014 - 14:44
Еще вариант просто начать делать гадости, банально - запугать, только втихаря, что бы вас не заподозрили)
Мышутка
-
-
Опубліковано 25 червень 2014 - 15:42
там такой папа, сам кого хошь запугает, причем на пустом месте, там семейка хоть куда
Аделаида
Аделаида
-
-
Опубліковано 25 червень 2014 - 15:42
Что?) Да, если бы никакие другие методы влияния не помогли, и какая то дура продолжала бы прикармливать собак на детскую площадку я вполне могла бы испачкать ей двери какашками или написать на них слово из 3х букв. Раз человек слов не понимает, а избежать ситуации не получается, то, как крайний способ, - все методы хороши.
Под "запугать", я конечно же не имела ввиду угрозы физической расправы. Но если она позволяет себе делать пакость всему дому, почему бы ей не показать, как чувствуют себя другие жильцы?
Мышутка
-
-
Опубліковано 25 червень 2014 - 19:16
Я навіть не знаю, чим цю маму можна пройняти. Вона з місяць назад почала кричати на мого сина, чому він грається з її дитиною, адже він у 2 рази більший (так, мій малий на 3 місяці страший, йому вже 2 роки, а її сину - 1р. 9 міс., мій малий на 7 см вищий). Наступного дня я не пустила свю дитину до них гратися - вона закатала скандал, чому ми з ними НЕ граємося.
Я б їй за все разом, так на мене ж перша підозра у будь-якому випадку. А її чоловік виматюкав мою маму за те, що мама зробила їй зауваження, що вона на гойдалці сиділа, коли діти хотіли гойдатися.
Щось я після всього написаного стала злою
Так а собак куди подіти? Хто знає, люди!!!!
Аделаида
Аделаида
-
-
Опубліковано 25 червень 2014 - 19:28
Попробуйте обратиться в КТТП. Если их очень задолбать, есть вероятность что они правда приедут и отловят их.
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 25 червень 2014 - 19:30
может построить будки и там кормить собак .этой женщине сказать мы против собак на детской площадке. у них есть место там где будки ходите туда играйтесь ,кормите
Опубліковано 25 червень 2014 - 22:24
Я навіть не знаю, чим цю маму можна пройняти. Вона з місяць назад почала кричати на мого сина, чому він грається з її дитиною, адже він у 2 рази більший (так, мій малий на 3 місяці страший, йому вже 2 роки, а її сину - 1р. 9 міс., мій малий на 7 см вищий). Наступного дня я не пустила свю дитину до них гратися - вона закатала скандал, чому ми з ними НЕ граємося.
Я б їй за все разом, так на мене ж перша підозра у будь-якому випадку. А її чоловік виматюкав мою маму за те, що мама зробила їй зауваження, що вона на гойдалці сиділа, коли діти хотіли гойдатися.
Щось я після всього написаного стала злою
Так а собак куди подіти? Хто знає, люди!!!!
А якщо кудись подіти собак, то де гарантія, що завтра вона не буде годувати якихось інших цуциків? Тут проблема не в собаках, а в людині. Бродячих тварин можна щодня відловлювати, а інші все одно приходитимуть туди, де їх годують. Зберіться з мешканцями будинку, обговоріть ситуацію і спробуйте знайти якісь точки впливу на цю сім'ю. Спробуйте домовитися про те, щоб вони годували собак в іншому місці. Заручіться підтримкою сусідів, якщо ви одностайні в цьому питанні. Гуртом і батька легше бити, як кажуть.
Опубліковано 25 червень 2014 - 22:30
Попробуйте обратиться в КТТП. Если их очень задолбать, есть вероятность что они правда приедут и отловят их.
КАТП-1628 занимается не отловом собак. Они их травят. http://www.poltava.pl.ua/news/26437/ http://www.poltava.pl.ua/news/27655/Мой совет обратитесь пока сюда http://vk.com/pravonazhizn_pl http://young-european.org/about http://vk.com/club6731074 Надеюсь вам помогут. И может всем домом, двором поговорить с теми кто подкармливает, что б делали это в другом месте.
Відредаговано lighte, 25 червень 2014 - 22:32.
Linn
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 25 червень 2014 - 22:47
У нас похожая ситуация - рядом с площадкой живет бабушка, которая у себя под окнами вечно складирует хлам, который тащит из соседних мусорных баков, и эта... эээ... бабуля прикормила возле подъезда трех собак. Псины чувствуют себя хозяевами и могут кинуться на прохожих, но по моим наблюдениям, не на всех, а на тез, кого считают слабее. В том числе и на детей. Малышня часто бегает под деревьями близко к этому подъезду, в прошлом году уже был инцидент, когда собака бросилась, ошкерившись, на наших детей, благо, мы рядом были и успели погнать. Ругань ни к чему ни приводит, а она их там приваживает, как и раньше. Собаки, пока она роется в мусорных баках, ее сопровождают и, типа, охраняют. И также кидаются время от времени на тех, кто мимо проходил и им не понравился. А весной они просто кублятся прямо на площадке рядом с детскими качелями - у них, видите ли, брачный период.
Собственно, как я решила для себя эту проблему. Муж купил электрошокер. Теперь, как только животные приближаются на небезопасное расстояние, просто нажимаю на кнопку - раздается треск, плюс выделяется озон, запах которого собаки не переносят. Их сметает с площадки за три секунды. Дети звука не пугаются. Пока это самый эффективный метод, я так подозреваю, что даже если эти собаки куда-то подеваются - прикормит других ((
Опубліковано 25 червень 2014 - 22:58
Собственно, как я решила для себя эту проблему. Муж купил электрошокер. Теперь, как только животные приближаются на небезопасное расстояние, просто нажимаю на кнопку - раздается треск, плюс выделяется озон, запах которого собаки не переносят. Их сметает с площадки за три секунды. Дети звука не пугаются. Пока это самый эффективный метод, я так подозреваю, что даже если эти собаки куда-то подеваются - прикормит других ((
Кстати да!!! Часто катаемся на великах, ну ессно с собаками встречаемся. Если думаете во дворах их много, то представьте сколько их в Макуховке, там где мусорная свалка. Электрошокер - отпугиватель собак, реально помогает. Но бОльшую опасность становят собаки бойцовских пород, которых хозяева выводят без намордника. Там и собака может покусать и хозяин еще дубиной добавит
Відредаговано lighte, 25 червень 2014 - 23:01.
Опубліковано 25 червень 2014 - 23:01
Есть еще ультразвуковой, тоже вроде ничего)
Linn
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 25 червень 2014 - 23:01
Муж его так и называет - антисобакин))))
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|