Перехід до вмісту

Фотографія

Перекус

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
6 відповідей у цій темі

#1 Rudik

Rudik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 958 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 14 жовтень 2013 - 13:23

Назрел вопрос - а необходим ли перекус ребенку 1-2 года? Соломка, печенюшки, булочки, шоколадки (видела и такое) нужно ли это предлагать на улице или можно обойтись и без всего этого?

#2 juliy

juliy

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 853 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 14 жовтень 2013 - 13:26

Назрел вопрос - а необходим ли перекус ребенку 1-2 года? Соломка, печенюшки, булочки, шоколадки (видела и такое) нужно ли это предлагать на улице или можно обойтись и без всего этого?

Я слышала, что перекусом могут быть только фрукты (и то немного)...Придерживаюсь этого :blush:

#3 NatashaM

NatashaM

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 166 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Опубліковано 14 жовтень 2013 - 14:40

До 1,5 лет я была уверена, что перекусы детям не нужны, даже где-то на форуме писала, что я против этого. Кто-то из девушек тогда написал, что ребенку нужны "быстрые" углеводы. На сегодняшний день я с этим полностью согласна - дети ведь не сидят без движения, им постоянно нужна "подзарядка". Моя перекусывает в течение дня и на прогулке тоже. Но, конечно же в меру и не все подряд. А то смотрю некоторые дети нашего возраста, а то и младше, таскают с собой пачки жевательного мармелада и всякие конфеты-шарики, в которых полно красителей. Мы такого не едим. У нас перекус, это пару бубликов, или печенек, или соломка. Можем взять с собой на прогулку банан, или яблоко, или грушу. Ну или сок.

#4 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 14 жовтень 2013 - 14:47

У нас этот вопрос стоял не как "нужно ли", а "можно ли обойтись без всего этого". Мы гуляли долго, поэтому не могли. И сейчас не можем. По возможности стараюсь конечно давать фрукты, но когда возможности нет - для меня лучше булочка, чем голодный ребенок.

#5 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 14 жовтень 2013 - 15:19

и мы никогда без булки/печенюшек/банана не гуляем. но для меня это вовсе не проблема.... и ребенок доволен - люблю, как он булку в коляске на улице за обе щеки уплетает:) вспоминаю детство - всю жизнь с печеньем/выпечкой на улице гоняли- щасливыеееее.... я углеводов не боюсь совершенно. боюсь химии синтезированной....

#6 svetlana

svetlana

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 047 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Svetlana

Нагороди

2               

Опубліковано 16 жовтень 2013 - 16:15

Мы тоже без перекусов не можем,любят дети на улице пожевать,другое дело если после перекуса ребенок отказывается от основного приема пищи,тогда конечно надо убрать все булки и печенья

#7 Fomalgaut

Fomalgaut

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 209 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Леся

Нагороди

Опубліковано 19 жовтень 2013 - 13:42

Не бачу ніяких проблем, коли "перекус" не заважає дитині нормально обідати-вечеряти. В нас влітку було якраз навпаки: достатньо було доньці з"їсти 2-3 печенька під час прогулянки, обід їй вже був не потрібний. А так, як гуляли ми часто в компанії з ін. дітками, яким давали печиво, не дати доньці - це була би травма для неї. Хоча інколи мене так діставало те, що я трачу час і продукти на обід, а вона не їсть, що я мужньо вислуховувала істерики і не давати нічого на перекус. А взагалі я вважаю, що перекус - це питання звички. Ми почали ходити в дитсадок, там перекусів ніхто не дає. Зараз хворіємо і сидимо вдома. Мала відвикла, що можна між сніданком і обідом щось пожувати і навіть не просить, ні на вулиці, ні вдома. Хоча раніше, влітку, влаштовувала істерики, вимагала печиво. Не можу сказати, що готова повністю відмовитися від перекусів. Бувають с-ції, коли ми довго гуляємо, стоїмо в черзі до лікаря в поліклініці, в гостях... Мені простіше дати дитині печиво-булочку, чим вислуховувати істерики, кричати на неї, псувати і собі нерви, і їй.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама