Детский сад №29
Розпочатий з leska, 13 лип 2009 15:52
25 відповідей у цій темі
#1Опубліковано 13 липень 2009 - 15:52
Мы попробовали три разных садика, то однозначно могу сказать, что 29-й не советую.
Детский сад № 29 Октябрьская, 44 Тел.: 7-47-82 #2Опубліковано 23 березень 2011 - 21:22
а почему нет?
мы вот как 2 недели ходим в этот сад. мне нравится все в принципе. может я еще не столкнулась с какими то глобальными вопросами, буду надеяться, что и не столкнусь... А так я довольна
#3Опубліковано 24 серпень 2011 - 09:47
А вы пошли в младшую группу или в ясли? сколько платили? Как воспитатель? Я знаю заведующую, вроде ничего. #4Опубліковано 25 жовтень 2011 - 14:09 Ми зараз ходимо в молодшу групу, вихователька Яна Викторівна хороша, дитині подобається, приносить з садочка різні малюнки, ліплять з пластиліну, двічі на тиждень в них хореографія за 8 занять 52 грн. , приходив ляльковий театр 8 грн., вчать віршики, буковки. Платили 700грн. як спонсорську допомогу. Нашій принцесі там добре, а це головне. #5Опубліковано 22 лютий 2012 - 18:46 это уже не актуально, но напишу. Начинали мы с яслей, воспитатель была Елена Борисовна. Ребенку очень нравилось все, и воспитатель очень душевная, любит ее до сих пор и с сожалением смотрит, когда привожу в сад сейчас. С сентября нас перевели в младшую группу. У нас поменялось уже человек 5 наверное, воспитателей. Яна Викторовна ребенку, кстати, не очень нравилась не говоря об остальных подменах. Привыкнуть к воспитателю невозможно, я не успеваю запомнить кого как зовут. Но это пожалуй, самые большие проблемы. А в остальном - мне все нравится ) Заведующая - очень хорошая и как человек, и как заведующая. Всегда заменяет в любой из групп, если воспитатель отсутствует по каким либо причинам. Дети ее безумно любят. #6Опубліковано 17 квітень 2012 - 14:46
Ми вже вісім місяців ходим в цей садок то ніяких проблем не було. Вихователька змінилась зараз Валентина Андріївна то дитина на неї не скаржеться. А за Яною Вікторівної діти й досі сумують, деякі батьки важко перестроялися. А тещо підміняють то це є, але може це й накраще дитина не так привикає.
#7Опубліковано 17 квітень 2012 - 15:20 знач мы с вами в одной группе Валентина Андреевна сейчас дочь ходит с удовольствием. Лучше, чем к Яне Викторовне. А что случилось с няней Татьяной Андреевной (Алексеевной), не помню точно отчество. Она уже не работает вообще? #8Опубліковано 14 травень 2012 - 10:33
Мое мнение, что лучший воспитатель в этом саду: Валентина Карповна из средней группы, ребенок к ней даже в садик спешил и когда болел, говорил: "Ты что, Я не могу не идти в садик, меня же Карповна ждет...)))" Очень харизматичный воспитатель для деток. И в общем хороший садик, а с подменами, так попробуйте на ихнюю зарплату сейчас хорошего специалиста найти и что б на постоянно...???
#9Опубліковано 14 травень 2012 - 11:08
Таня звільнилася тому що в неї дитина часто хворіє. #10Опубліковано 24 травень 2012 - 10:34
Здравствуйте! Хочу поделится своим мнением о этом садике! На мой взгляд 2 самые большие недостатки этого сада в том, что: 1) сад находится во дворе жилого дома и на детской площадке каждый вечер бухает молодежь, плюс нету нормального ограждения и ребенок может в любой момент перемахнуть через заборчик, а вокруг ездят машины! Сама не раз наблюдала, как воспитатели стоят лясы точат, а дети предоставлены сами себе, поэтому за приделы площадки любой ребенок может выйти! 2) помещение в садика старое и не очень большое, поэтому в нем всего по 1 группе (ясли, младшая, средняя и старшая), причем дети переходя с группы в группу попадают каждый год к новому воспитателю поскольку в этом саду идет привязка воспитателя к конкретному помещению. Во всех садах после ясельной группы дети попадают к одному воспитателю и он с ними 3 года переходит с группы в группу, пока не выпустит! Здесь все наоборот - дети должны подстраиваться под воспитателей, причем каждый год под нового! Этого нюанса я к сожалению не знала, когда мы шли в этот сад!
#11Опубліковано 24 травень 2012 - 14:01
Добрий день! В усіх дитячих садочках є свої недоліки, стосовно цього дитячого садочка: 1) так цей садочок знаходиться в дворі, але кожного ранку людина яка відповідає за чистоту площадки з 7.00 ранку уже прибирає, площадка чиста, так як ми привозимо дитину рано то це бачимо , тому що ми теж переживаємо за свою дитину і вперше що кидається з ранку в очі то це площадка. Що стосується заборчика то адміністрація садочка потроху виправля свої недоліки в кінці площадки вони вже поставили заборчик саме, там де дитина може вийти з під їх уваги. 2). Стосовно метражу то я не скажу що воно маленьке, в нашій групі (молодшій) 3 вікна то це вже говорить проте що кімната не маленька, и роздягальня десь наприклад 2,5*6 - 7 метрів. А за веховатилів то цікавлячись в інших батьків з цим проблем в подальшому не виникає. І я можу сказати коли ми йшли в цей садочок (у нас цим займався тато) я хотіла 72 . Мені теж наперший погляд показалось що і площадка нетака, порівнявши з 72. Але коли ми почали ходити тоді я зрозуміла що чоловік прийняв правельне рішення. Коли 72 за цей рік перехворів і вітрянкою, і якусь інфекцію там знайшли (це те що нам говорили батьки цього садочка). Мій висновок, що треба дивитись не на красу, а на умови. #12Опубліковано 25 травень 2012 - 08:56
Минусов однозначно в этом саду больше, чем предостаточно. Но есть и свои плюсы, о которых никто так и не упомянул То, что группки очень маленькие, по списку 15-16 чел, а в реальности ходит не больше 10 зимой-осенью. То, что практически каждому ребенку уделяется отдельное внимание, по сравнению с садами в которых деток ходит около 30 чел.. Каждого уговаривают покормить, напоить и т.д. Поправьте меня, если я не права )
#13Опубліковано 25 травень 2012 - 09:38
Так воно є. І кроваток всім хватає не треба купляти чи здому приносити, коли годують дітей то дітки які самі не їдять, вередують вихователька сама сідає і годує, щоб дитина була не голодна. Дитина за рік ні разу не говорила приходячи додому, що вона голодна. У нас були проблеми зі сном, то вихователька їй і спинку гладила, і сиділа біля неї, поки привикла. З Валентиною Андріївною (вихователька) спілкуємося як наче давно знайомі все розкаже, що дитина цікавого за день сказала, зробила. Якби їм платили нормальні гроші то може і мінусів було б менше. #14Опубліковано 14 травень 2013 - 15:17
в мене старша донечка ходила в яслі цей садочок, через місяць веду туди молодшу. саме через те що діток у групі небагато і впевнена, що за дитиною будуть добре дивитися. пам"ятающо дітки і малювали і в розвиваючі ігри галися. подивимсь що буде зараз
#15Опубліковано 08 липень 2013 - 09:41
Привет всем мамуличкам, девочки прошу написать отзывы об этом садике, какие воспитатели, как кормят, и т.д., собираемся сдавать нашу дочу сюда но как то тревожно,слышала что в ясельной групе очень хороший воспитатель-Елена(к сожаления отчества не помню) может кто еще о воспитателях что слышал или может чьи детки сюда ходят ,жду отзывов, заранее спасибо
#16Опубліковано 13 лютий 2015 - 22:16 Добрый вечер!!Есть новые отзывы про этот сад,поделитесь пожалуйста! #17Опубліковано 08 жовтень 2017 - 22:49 Хочемо перейти в цей садочок (Орлятко № 29). Дуже потрібні ваші відгуки. Цікавить ставлення до дітей, який персонал. А також, чи багато прийнято здавати грошей? #18Опубліковано 11 жовтень 2018 - 11:35 Доброго дня! Поділіться будь ласка відгуками про цей садок. Як я вже побачила там дуже маленька територія для прогулянок. Розкажіть, як гуляють дітки і взагалі про садок в цілому.
#19Опубліковано 11 жовтень 2018 - 18:20 Добрий вечір, в садочку всього 4групи, вихователі всі хороші, скромний такий собі садочок. На площадці гуляють в різний час, тому місця вистачає.
#20Опубліковано 12 жовтень 2018 - 07:46 Дякую Вам Те що скромний відразу помітила переступивши поріг. Але старший син ходив садок з гарним , сучасним ремонтом, але за всі роки перебування там так і не звик. Та і з вихователями не пощастило. Оля, Ваш синочок ходить в цей дитсадок? Я так зрозуміла, що вихователі змінюються кожен рік? Завідуюча мені дуже сподобалася.
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |