По всіх позиціх торгуюся)))
Трикотажна сукня-футляр французького бренду NafNaf. Колір - сірий, розмір ХS-S. Гарно підкреслює фігуру. Стан нової, одягала кілька разів. Якість - супер! Приємна до тіла.
230 грн, торг.
Кофтинка Promod оригінал, привезена із Чехії. Підійде на розмір S-M. Колір - теракот, В"язка типу "кольчуга", на бретелях декорована дерев"яними кільцями.Має дуже стильний вигляд, носила з гольфом або блузкою.Стан - ідеальний. 145 грн.
Светрик Reporter(Польща), купувався у фірмовому магазині, дуже стильний і теплий. Ідеальний варіант для зими. 3 0% вовна, 70% акрил. Декорований гудзичками і в"язаними елементами. Чудово пасує до джинсів. Стан - ідеальний, не закошлачений. 180 грн.
Ії можна носити під настрій: і як туніку, і спустивши нижче, тоді вона буде, як сукня, і з ремнем і без.. Завдяки оголеному плечу, вона виглядає кокетливо і яскраво - не поміченими точно не залишитесь! Тканина має люрексову нитку і це також додає яскравості. Туніка добре тягнеться, тому підійде і тим, хто носить S і M. 100 грн.
Жилетка-безрукавка тепла, 50% вовна, 50% акрил. S-M, стан - хороший. 50 грн.
Офісна блузка з пояском, атлас, в тоненьку смужечку, що робить фігуру стрункішою. Розмір - S-M. Стан - ідеальний. 80 грн.
Спідниця Zara - тоненька, надзвичайно ніжна і приємна до тіла - на літню спеку краще не вигадаєш!
Її фішка - довгий пояс, який дозволяє модницям проявити фантазію, його можна зав"язувати бантом, квіткою... існує безліч різних варіантів.
Стан - ідеальний.
Фасон спідниці - непишний "тюльпан".
Матеріал - 100% коттон.
Спідниця на підкладці.
Розмір - S, заміри - за вимогою. Ціна - 70 грн., торг.
Блузка на струнку худеньку дівчину чи матусю - на бірці написано 36 р., більшомірить, на мій 42 р. - нормально. Мат-ал - мікровельвет, на дотик дуже м"якенька, приємна до тіла. Тепла і стильна, пасує до джинсів та джинс. спідниці. 65 грн.
Сарафан, написано на 12-13 років, більшомірить, я ношу S - то мені сарафан нормальний, а в грудях - навіть великий. 100% коттон.
Ціна - 70 грн.
Заміри - за вимогою.
Стан ідеальний.
Продам вечірню сукню Marks & Spencer в ідеальному стані, одягала 1-2 рази. Купували в Чехії.
Опис сукні. Завищена талія, низ: шифон, плісеровка, шифонова накидка, гаптована сріблястим мереживом. Крій виконано таким чином, що сукня не повнить, а навпаки, візуально робить стрункішою. Ціна - 200 грн, торг!
Відредаговано Fomalgaut, 30 вересень 2019 - 22:34.