Обо всем 68
Розпочатий з nadin, 02 січ 2019 13:32
1987 відповідей у цій темі
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 12 лютий 2019 - 19:40
Девочки я им позвонила , есть с сырой есть слабосоленой есть с обжаренной и копченой ..... если просто название рыби то сырая если Тотаки это соленая как то так
Вика78
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Вика
Опубліковано 12 лютий 2019 - 20:23
Ох я і зла...
Зайшла в "Стоп холода" в "Метроплітані" поміряти куртку. Вибрала. за касою занудний і повільний-повільний дядечко, всовує мені картку знижок, при цьому сам же говорить що вона мені і не потрібна, бо можна в майбутньому знижку отримувати за номером телефону. Ладно. Даю йому картку для розрахунку, виявляється терміналу немає! у наш час, у магазині в якому торгують не копійчаним товаром.
Поряд банкомати, як на зло "Аваль" не робочий. Я уже почала злитися і пішла в інших справах, як раз подумати чи потрібна мені та куртка.
Вертаюся назад, вирішивши, що куртка мені потрібна)), знімаю там же в банкоматі, але Привата, гроші, іду в магазин, возмущаюсь і тут вхожу в ступор від монологу цього дядечка - от, у нас, все погано, де ми живем, які податки ми платимо, нам не вигідно на цю групу товару і т.д., образи на всіх і все...
Кажу - мене як покупця це не хвилює, у мене покупка спонтанна, такі суми готівкою я з собою не завжди не ношу, і бігати в пошуках банкомата мені не цікаво, просто другий раз я до вас не прийду.
Він - а навіщо ви тоді карточку брали на знижку ? та ви нам повинні говорити спасибі, що ми продаємо вам речі, та ще й по такій ціні.
Я офігєла! Кинула йому його карточку знижок, забрала свої гроші і пішла, сказавши, що він ненормальний так говорити з клієнтами.
Скупилася, називається)).
Я багато в чому терпима людина, але такого ставлення не витримала.
Там не только мужик,но и девочки как продавцы никакие. В прошлом году зашла померить деми куртку. Была с маленьким ребёнком. Выбрала, начала одевать - не могу молнию застегнуть. Она разбирает новый товар. На меня взглянула, явно поняла, что мне нужна помощь, но подойти не соизволила. Такое впечатление, что они там вообще не заинтересованы в продаже товара.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 12 лютий 2019 - 20:35
Дівчата. А ксерокс кольоровий А2 або на крайній випадок А3 в Промелектроніці є? Чи може де ще в районі Стадіону
Был,но в этом году там еще не проходила мимо.
Опубліковано 12 лютий 2019 - 21:02
Ох я і зла...
Зайшла в "Стоп холода" в "Метроплітані" поміряти куртку. Вибрала. за касою занудний і повільний-повільний дядечко, всовує мені картку знижок, при цьому сам же говорить що вона мені і не потрібна, бо можна в майбутньому знижку отримувати за номером телефону. Ладно. Даю йому картку для розрахунку, виявляється терміналу немає! у наш час, у магазині в якому торгують не копійчаним товаром.
Поряд банкомати, як на зло "Аваль" не робочий. Я уже почала злитися і пішла в інших справах, як раз подумати чи потрібна мені та куртка.
Вертаюся назад, вирішивши, що куртка мені потрібна)), знімаю там же в банкоматі, але Привата, гроші, іду в магазин, возмущаюсь і тут вхожу в ступор від монологу цього дядечка - от, у нас, все погано, де ми живем, які податки ми платимо, нам не вигідно на цю групу товару і т.д., образи на всіх і все...
Кажу - мене як покупця це не хвилює, у мене покупка спонтанна, такі суми готівкою я з собою не завжди не ношу, і бігати в пошуках банкомата мені не цікаво, просто другий раз я до вас не прийду.
Він - а навіщо ви тоді карточку брали на знижку ? та ви нам повинні говорити спасибі, що ми продаємо вам речі, та ще й по такій ціні.
Я офігєла! Кинула йому його карточку знижок, забрала свої гроші і пішла, сказавши, що він ненормальний так говорити з клієнтами.
Скупилася, називається)).
Я багато в чому терпима людина, але такого ставлення не витримала.
На втором этаже есть 'Бутик молодежной моды" как раз возле эскалатора. Когда там реализатор , говорит что терминала нет , но на первом этаже банкомат. Когда хозяйка - взрослая женщина, терминал есть. И хозяйка очень удивилась, что у них нет терминала)).
Katerina2014
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"
Опубліковано 12 лютий 2019 - 21:55
На втором этаже есть 'Бутик молодежной моды" как раз возле эскалатора. Когда там реализатор , говорит что терминала нет , но на первом этаже банкомат. Когда хозяйка - взрослая женщина, терминал есть. И хозяйка очень удивилась, что у них нет терминала)).
Когда реализаторы отказываются принимать оплату по терминалу, то каждый раз у меня складывается впечатление, что они просто кладут себе в карман тот минимум, который им разрешено скидывать покупателю
Опубліковано 12 лютий 2019 - 23:00
Когда реализаторы отказываются принимать оплату по терминалу, то каждый раз у меня складывается впечатление, что они просто кладут себе в карман тот минимум, который им разрешено скидывать покупателю
Я в магазинах не торгуюсь)
Katrin_lom
-
Місто:Сады-1
-
Ім'я:Екатерина
Опубліковано 13 лютий 2019 - 07:12
Объясните пожалуйста что означает,когда на какой нибудь вопрос или комментарий оппонент пишет "@"
Опубліковано 13 лютий 2019 - 08:31
Я в магазинах не торгуюсь)
И я. Это все равно что в Сильпо просить уступить)
natochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 13 лютий 2019 - 08:55
Может есть у кого, поделитесь пожалуйста расписанием педиатров на Юрченка.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 13 лютий 2019 - 09:46
Девочки, давайте поможем собрать подписи
http://petition.rada...ion/view?id=331http://kolo.news/cat...y/zdorove/12681Батько дівчинки, на яку впав лід у Полтаві, виступає за придбання комп’ютерного томографа для дитячої лікарні
Опубліковано 13 лютий 2019 - 10:14
Рассказать почему во многих магазинах не разрешено скидывать?)
Весь товар в магазине посчитан и занесен в базу по продажной цене. При продаже он списывается из базы по единицам, а не по цене. Но при переучете сводится баланс по сумме, особенно когда есть более менее мелкий товар. Продано например за месяц 100 единиц по 1000 грн. С базы списалось 100000. Если продавцы уступили на 20 позициях по 20 грн. То в конце месяца вылезет недостача в 400 грн. Каким образом понять - это уступили, или украли, или продавцы из кассы взяли?)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 13 лютий 2019 - 15:34
Які у нас говіркі нові користувачі - 10 повідомлень, за менш ніж 10 хв. після реєстрації, а головне інформативне навантаження "зашкалює" https://mama.pl.ua/i...?showuser=18524
Відредаговано Kalinna, 13 лютий 2019 - 15:56.
Ifigenija
-
Місто:Полтава. Район автовокзала
-
Ім'я:Женя
Опубліковано 13 лютий 2019 - 20:53
Які у нас говіркі нові користувачі - 10 повідомлень, за менш ніж 10 хв. після реєстрації, а головне інформативне навантаження "зашкалює" https://mama.pl.ua/i...?showuser=18524
Меня на форуме не было несколько лет, но мало что меняется) накручивают себе сообщения, что бы иметь больше возможностей на форуме. Уже не помню какие есть тут ограничения для новичков, но они э точно есть))
Опубліковано 13 лютий 2019 - 22:52
Відредаговано tesliala, 14 лютий 2019 - 18:16.
Опубліковано 14 лютий 2019 - 08:59
Девочки. У нас есть тема про лаборатории частные? Интересует Инвитро и Гентрис
Опубліковано 14 лютий 2019 - 09:39
Девочки. У нас есть тема про лаборатории частные? Интересует Инвитро и Гентрис
https://mama.pl.ua/i...showtopic=4495
Опубліковано 14 лютий 2019 - 10:01
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 14 лютий 2019 - 14:34
Кто живёт в районе 11 школы, Баленко - газ из конфорки не воняет? У нас что-то 2 дня такой какой вонючий идёт, будто керосин, а не газ.
Відредаговано mismouse, 14 лютий 2019 - 14:36.
Опубліковано 14 лютий 2019 - 15:01
Кто живёт в районе 11 школы, Баленко - газ из конфорки не воняет? У нас что-то 2 дня такой какой вонючий идёт, будто керосин, а не газ.
Тут может быть два вариант: либо одоранта слегка переборщили (газ сам по себе не воняет), либо есть утечка в плите.
Проверьте саму плиту, краны, подвод к ней.
Если переборщили с одорантом обычно за пару дней урегулируют и запаха не будет
Відредаговано Marusja, 14 лютий 2019 - 15:02.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 14 лютий 2019 - 15:04
У нас тоже сегодня был запах газа.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|