Перехід до вмісту

Фотографія

Путешествия в Европу, делимся опытом

путешествия Европа обсуждение опыт

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
720 відповідей у цій темі

#101 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 094 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 26 вересень 2017 - 19:04

У нас тоже ни разу не возникала проблема с регистрацией он-лайн ребенка.

#102 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 26 вересень 2017 - 19:05

Летіла з Візейр.

#103 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 26 вересень 2017 - 19:31

Я в липні летіла з 3-ма дітьми, реєструвала всіх онлайн.

Оля, может от авиакомпании зависит.

Летели тоже в июле.

#104 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 26 вересень 2017 - 20:17

Таня, вы ж без ребенка?
Потому что я столкнулась, что с детьми регистрация только в аэропорту, о-лайн не проходит. Но на сайте компании это было написано.

как правило до 2-х лет в аэропорту, дальше онлайн

#105 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 26 вересень 2017 - 20:26

Оля, может от авиакомпании зависит.
Летели тоже в июле.

Швидше за все

как правило до 2-х лет в аэропорту, дальше онлайн

Моїй найменшій немає 2-х
  • Marusja це подобається

#106 mismouse

mismouse

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 968 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 26 вересень 2017 - 23:29

Таня, вы ж без ребенка?

Потому что я столкнулась, что с детьми регистрация только в аэропорту, о-лайн не проходит. Но на сайте компании это было написано.

Ну да, мы пока без хвостика:)

• Marusja це подобається

#107 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 27 вересень 2017 - 04:21

Я теж Владу реєструвала тільки онлайн, все було ок. Тоді їй було 2,5 і 3,5 р.

#108 гугусик

гугусик

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 849 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 13:28

Хочу с ребенком слетать в гости к бабушке в Германию, паспорта биометрические есть у обоих. С билетами все понятно, знаю что еще нужно разрешение папы на выезд и страховка. Что еще может быть нужно? Где можно у нас получить консультацию по этому вопросу, что б нас выпустили здесь и приняли там? 

И еще где и какую страховку лучше делать? И "разрешение папы" у любого нотариуса можно взять? Нужно ли предварительно записываться? 

Вообщем поделитесь кто что знает! 

• Marusja це подобається

#109 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 27 вересень 2017 - 13:53

Хочу с ребенком слетать в гости к бабушке в Германию, паспорта биометрические есть у обоих. С билетами все понятно, знаю что еще нужно разрешение папы на выезд и страховка. Что еще может быть нужно? Где можно у нас получить консультацию по этому вопросу, что б нас выпустили здесь и приняли там? 

И еще где и какую страховку лучше делать? И "разрешение папы" у любого нотариуса можно взять? Нужно ли предварительно записываться? 

Ира, за разрешением советую пойти к Москивцю.(за Метрополитеном улица, пропустить нереально)

Может нам так повезло, но в принципе единственная контора, где зашли, отдал документы и деньги и через 30 минут все было готово.

НИ записи, ни очередей, и на тот момент была самая дешевая цена. 

#110 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 13:54

Та в інтернеті ж достатньо інформації) Зайдіть на сайт посольства Німеччини та почитайте. Від бабусі краще мати в довільній формі запрошення з підтвердженням, що жити будете в неї, її дані (ксерокс паспорта, документа, на підставі якого вона в Німеччині перебуває)  та адреса проживання. Ще потрібні гроші з розрахунку на кожний день перебування. Якщо бабуся береться вас спонсорувати, то на це теж необхідне підтвердження. Квитки роздрукуйте.

Ну це все в теорії так. На практиці, я вже писала, в нас попросили тільки зворотній квиток показати.

#111 гугусик

гугусик

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 849 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 13:57

Ира, за разрешением советую пойти к Москивцю.(за Метрополитеном улица, пропустить нереально)
Может нам так повезло, но в принципе единственная контора, где зашли, отдал документы и деньги и через 30 минут все было готово.
НИ записи, ни очередей, и на тот момент была самая дешевая цена.

Спасибо!
  • Marusja це подобається

#112 гугусик

гугусик

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 849 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:02

Та в інтернеті ж достатньо інформації) Зайдіть на сайт посольства Німеччини та почитайте. Від бабусі краще мати в довільній формі запрошення з підтвердженням, що жити будете в неї, її дані (ксерокс паспорта, документа, на підставі якого вона в Німеччині перебуває) та адреса проживання. Ще потрібні гроші з розрахунку на кожний день перебування. Якщо бабуся береться вас спонсорувати, то на це теж необхідне підтвердження. Квитки роздрукуйте.
Ну це все в теорії так. На практиці, я вже писала, в нас попросили тільки зворотній квиток показати.

Спасибо большое! А страховку Вы брали?

#113 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:06

Спасибо большое! А страховку Вы брали?

Брала, ну то більш для перестраховки, щоб бути спокійною) Можу вам скинути приклад запрошення.

#114 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:16

При себе желательно иметь приглашение от руки и заверенное в Ратхаус, копия паспорта бабушки обязательно, номер тел и адрес, если есть кредитная карта, то можна взять выписку о текущем балансе, Приват даже в евро указывает остаток, страховка на все время пребывания там и обратный билет.
Из практики- ничего этого не проверяют) только спросили к кому едим и усьо) безвиз таки работает)
Пысы. Это автобусом пересекали границу,возможно авиаконтроль более серьезным будет
Разрешение тоже делали у Москивця, быстро и без записи

#115 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:18

В феврале, когда еще безвиза не было, при пересадке в аэропорту  Мюнхена мне и мужу сделали серьезный допрос по поводу причины посещения и терминов пребывания. При том, что конечным пунктом был Париж.
Поэтому, стараюсь быть готовой по максимуму всегда.
а как проверяли в Ш-де-Г - это вообще отдельный разговор. Но мы летели по бизнес визе тогда.

Відредаговано Мама Лена, 27 вересень 2017 - 14:20.

#116 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:21

Еще совет, если бабушка не может вас спонсировать по бумагам из-за небольшой ренты(хотя может ваша бабушка молодая и работающая еще), то указывайте,что едите на меньший срок, чтоб вы смогли подвердить свое финсостояние

#117 гугусик

гугусик

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 849 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:29

Брала, ну то більш для перестраховки, щоб бути спокійною) Можу вам скинути приклад запрошення.

Спасибо, адрес почты в л/с.

Еще совет, если бабушка не может вас спонсировать по бумагам из-за небольшой ренты(хотя может ваша бабушка молодая и работающая еще), то указывайте,что едите на меньший срок, чтоб вы смогли подвердить свое финсостояние

Спасибо, бабушка работает

#118 гугусик

гугусик

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 849 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:39

В какую страховую лучше пойти?
Вот думаю нужна ли полная медицинская, едем на месяц. Переживаю за ребенка. Бабушка говорит что в случае чего, к ее врачу можно будет обратиться.

#119 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 27 вересень 2017 - 14:50

В какую страховую лучше пойти?
Вот думаю нужна ли полная медицинская, едем на месяц. Переживаю за ребенка. Бабушка говорит что в случае чего, к ее врачу можно будет обратиться.

Про страховку. Це невеликі гроші, але ніколи не треба нею нехтувати, ніхто не знає як обернеться під час поїздки, тим більше ви з дитиною. Моя подружка приїхала з сином і нам прийшлося вночі їхати на швидку, ми просто не могли чекати ранку, щоб піти до нашого лікаря.
Хочу розказати реальну історію, яка мала місце у Франції. Молода жінка виходить заміж за француза, через деякий час її якийсь далекий родич просить зробити запрошення. На момент подачі документів оформляє страховку, після отримання візи анулює її. Приїздить у Францію, через тиждень інсульт, реанімація, потім просто госпіталізація. При виписці виставляють рахунок на 30 тис євро. У нього таких грошей немає, він спокійно повертається в Росію, бо запрошувала ця молода жінка і брала на себе зобов'язання, тому борг перейшов на неї.
Не економте ніколи на такому, хай краще ці гроші пропадуть, але тоді не буде проблем собі і своїм близьким!

#120 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 27 вересень 2017 - 15:01

В феврале, когда еще безвиза не было, при пересадке в аэропорту Мюнхена мне и мужу сделали серьезный допрос по поводу причины посещения и терминов пребывания. При том, что конечным пунктом был Париж.
Поэтому, стараюсь быть готовой по максимуму всегда.
а как проверяли в Ш-де-Г - это вообще отдельный разговор. Но мы летели по бизнес визе тогда.

Німці взагалі в цьому плані переплюнули всіх) так як вони, нас ніхто ніколи не перевіряв. Навіть коли їдемо машиною, через раз натрапляємо на контроль, перевіряють все: документи, речі, машину.

Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: путешествия, Европа, обсуждение, опыт

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама