Покупаю всегда на сайтах авиакомпаний. Ищу в основном через скайсканнер. Ну а на что обратить внимание - дело индивидуальное. Я например, стараюсь брать удобное время прилета/вылета, если есть пересадка - не меньше 2-х часов, ну и нормы провоза багажа, входящие в стоимость билета тоже важны.
Путешествия в Европу, делимся опытом
Розпочатий з mismouse, 12 бер 2017 17:15
путешествия Европа обсуждение опыт
720 відповідей у цій темі
#82Опубліковано 24 вересень 2017 - 12:46
Я б теж сказала, що треба зразу звертати увагу на багаж, раніше більшість цін включала в себе 1 багаж 23 кг, а зараз найменша ціна - тільки ручна кладь. І ще деякі лоукостери беруть гроші за чекін в аеропорту, тому, щоб уникнути цього, треба робити он-лайн.
#83Опубліковано 24 вересень 2017 - 18:44
Оля, что такое чекин? Я не в теме) мне нужно разобраться)
И еще такой момент.. скорее всего мне придется добираться с аэропорта самой, а лоукост не летают в большие аэропорты(я так понимаю). А мне как раз ближе к назначенному пункту большой Франкфуртский, но лоукост будет на 120 км дальше, это Франкфурт Хан (не очень популярный, он больше грузовой). БОюсь если прилетим в Хан после 20:00 не сможем доехать автобусом до Франкфурта на Майне. Как то страшновато, язык я немного знаю, и у меня как второе дыхание открывается, реально легко мне с ними) в генах у меня, чтоли) Так я к чему, существуют какие-то сайты с расписанием рейсовых автобусов? Очень волнительно,поездка не скоро, но уже готовлюсь Багажа у меня не будет, а ручная кладь каких размеров сумка может быть? #84Опубліковано 24 вересень 2017 - 18:55 Check-in, реєстрація на рейс, зазвичай відкривається за 24-48 год до вильоту. Сайти повинні бути, а ті до кого ти їдеш не можуть тобі розписати марштрут звідти? Ручна кладь не більше 8 кг, 50*20*40, але знову ж таки, треба дивитися безпосередньо у компанії, яка продає квитки, особливо якщо це лоукостер. Наприклад, під Парижем є аеропорт, куди літають лоукостери, так там є спеціальний автобус, підв'язаний під всі рейси, який везе в Париж, квитки на нього продаються в спецавтоматах. Я думаю у Франкфурті теж може бути щось схоже, враховуючи величину міста.
#85Опубліковано 24 вересень 2017 - 18:56 чекин - check-in - регистрация ) #86Опубліковано 24 вересень 2017 - 20:38
Английский я не учила и мне это ни о чем не говорит. Другое дело registrierung-предельно ясно для меня) Відредаговано Dobraya Ole4ka, 24 вересень 2017 - 20:39. #87Опубліковано 24 вересень 2017 - 22:22 З Франкфурт Хан їздять до Франкфурта з заходом в міжнародний аеропорт автобуси flibco. На сайті є розклад. Їх кіоск з квитками є біля автобусної зупинки біля входу в аеропорт (там все таке компактне, що не заблукаєш). Ми купували через їх сайт, так дешевше. Ви візейром летите? Розміри ручного багажу є на сайті, з кінця жовтня вони ще й доплату за велику ручну поклажу відмінили.
#88Опубліковано 24 вересень 2017 - 23:15 из всего того, о чем ты спрашивала, я знала ответ на один вопрос. Его и написала с целью хоть чем-то помочь. А вообще, в рус.и укр.языках столько заимствованных слов, что перевод давно неактуален) Лоукост из той же оперы) Відредаговано Мама Лена, 24 вересень 2017 - 23:17.
#89Опубліковано 25 вересень 2017 - 05:48
Дякую, так візейром, ціна в три рази менше, ніж луфтханза.
#90Опубліковано 25 вересень 2017 - 08:18
Трансфер від аеропорту в більшості випадків підігнаний під рейси. Тобто коли купуєш квиток, вибираєш рейс і тобі показує, які автобуси найбільше підходять. Єдине, про що не забути - якщо летите напряму з України, треба залишити час на проходження паспортного контролю. За Хан не підкажу, скільки тут це триває, бо ми летіли з Польщі. А при в'їзді в Польшу в нас це 40 хвилин зайняло.
#91Опубліковано 26 вересень 2017 - 13:05 А подскажите по перелету - если прошел регистрацию онлайн, то можно распечатать билет и идти на дальнейший контроль? #92Опубліковано 26 вересень 2017 - 13:08 Квиток не обов'язково роздруковувати, якщо пройшли онлайн реєстрацію, просто треба роздрукувати посадочний талон, який прийде після реєстрації на рейс.
#93Опубліковано 26 вересень 2017 - 13:27
Спасибо, вот талоны я и имела ввиду #96Опубліковано 26 вересень 2017 - 14:30 Подскажите еще, за сколько до вылета нужно быть в аэропорту? При условии, что прошел регистрацию онлайн. #98Опубліковано 26 вересень 2017 - 18:24 А с какой авиа компанией вы летали? Мы с КЛМ летим, то на сайте вроде написано, что можно распечатать и все, и не надо больше ничего.
#99Опубліковано 26 вересень 2017 - 18:55
Таня, вы ж без ребенка? Потому что я столкнулась, что с детьми регистрация только в аэропорту, о-лайн не проходит. Но на сайте компании это было написано.
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: путешествия, Европа, обсуждение, опыт
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |