Хочу во Львов очень, скоро поедем туда с любимым, спасибо за информацию почитаю и буду теперь знать куда можно пой
Їдьте весною.Зараз тепло, але трішки сіро.В центрі багато будинків під реставраціями.Вуличні майданчики закриті.Краще з квітня до нас.
ПС: правда з таким теплом в нас вже трава почала зеленіти.І так пахне весною))))
Да лучше всего в апреле (не жарко, но уже и не холодно) вещей с собой не много можно взять. Летом может быть очень жарко
Львів
Розпочатий з Jilly, 06 вер 2015 18:56
416 відповідей у цій темі
#41Опубліковано 04 лютий 2016 - 08:47 #42Опубліковано 22 лютий 2016 - 16:51 как много мест, куда еще нужно сходить #43Опубліковано 26 лютий 2016 - 10:08 Люда, в какой летний месяц лучше поехать, чтобы не попасть на сезон дождей?))) #44Опубліковано 26 лютий 2016 - 12:23
А тут сезон дощів цілий рік)))) Ми ще не привчені, а місцеві навіть в найспекотніші дні в сумці з парасольками))) Тут погода цікава. Може бути сонце і спека, а через пару хвилин насунулась хмарка і пішов дощ, а потім знову спека. Дуже часто районні дощі "здяся есть, тама нет". Але ті дощі не страшні))) Мені в кайф гуляти дощовим містом, воно міняється. А особливо коли тепло. Чим мене кожного разу дивує Львів так це непередбачуваною погодою і зміною міста в залежності від неї. Так що їдьте в любий місяць літа. Просто парасольки візьміть. А там може і на каву зустрінемось))) #45Опубліковано 03 березень 2016 - 15:03 Прекрасный город, приятные люди, сплошной позитив сопровождал от приезда и до отъезда, очень с квартирой повезло, нашли рядом с центром и довольно недорого. Одна только прогулка по центральным улицам и пл.Рынок чего только стоит! Через несколько месяцев еще хотим семьей съездить и взять экскурсию по замкам, а то в этот раз времени не хватило. #46Опубліковано 04 березень 2016 - 14:34 Львів -це місто тих, кого не поглинули сірі будні!!! #47Опубліковано 15 березень 2016 - 15:41 Мы в августе ездили, все три дня было солнечно. Можно поехать сейчас, пока прохладно (там свежо и жизнь ключом бьет, не как в туристический сезон, но тоже приятно) и цены на поездку не подняли, как собираются) Вкусным кофе самое то отогреваться. #48Опубліковано 22 березень 2016 - 16:30 Львов - культурная столица Украины. Я считаю, что даже нельзя себя по-настоящему украинцем считать, пока не окунулся в атмосферу этого чудо-города. Мне не хватит эпитетов, чтоб описать эмоции, которые приходят каждый раз, когда гуляешь по Львову, особенно вечернему Я получаю массу удовольствия каждый раз, когда приезжаем, но немаловажно, что при этом мы снимает отель в самом центре. Для меня проживание в историческом центре так же является неотъемлемой частью полного погружения в атмосферу Львова #49Опубліковано 26 березень 2016 - 20:56 Для меня Львов - это город сказки и невероятной атмосферы. Из каждой поездки возвращаюсь под невероятным впечатлением
#50Опубліковано 30 березень 2016 - 14:01
Полностью поддерживаю! И, кстати, не знаю не единого человека, кто считал бы иначе
Кстати, я задумывалась над этим... Неужели впечатления от Львова не зависят от того, с кем в компании ты посещаешь этот славный город ? Я всегда думала, что главное впечатление остается от того, кто с тобой делит эту поездку #51Опубліковано 30 березень 2016 - 15:17
Думаю, что от компании тоже, конечно, зависит, но редко когда случиться, что едешь с людьми, которые оставляют плохие воспоминания) #52Опубліковано 18 квітень 2016 - 08:37 Їду в четвер у Львів, дуже хочеться відвідати гарну Майстерню шоколаду, може хто адресу підкине, бо я їду з маленьким хвостиком - донечкою 5 років, так що без шоколаду ніяк. #53Опубліковано 18 квітень 2016 - 09:26
Русь, в нас період дощів.Так що парасоля чи дощовик будуть дуже в пригоді.Ось місцеві говорять, що з сьогоднішнього дня на 2 неділі дощі підуть(до Паски). Майстерню шоколаду оновили.Вона стала ще гарніша з вулиці, але в середині не скажу, що я в захваті.Людей тьма, сходи вузесенькі і круті, магазин вічно забитий.Я від цього не зовсім і "вау". Адреса: вул.Сербська 3. ПС: ви з малою вдвох їдите? #54Опубліковано 18 квітень 2016 - 09:34 Так вдвох, просто у нас остання поїздка по одному квитку з мамою. Хочемо прокатитися на Чудо-трамвайчику, поброти по місту. #55Опубліковано 18 квітень 2016 - 09:40 А немає місця, щоб просто поїсти шоколаду різного і тихенько посидіти, ми 22 після обіду приїздимо. До речі виявилося, що білет купити на поізд на Львів практично неможливо #56Опубліковано 18 квітень 2016 - 09:49
Там поруч є візок з їх шоколадом. Можна купити там. А потім зайти до них на перший поверх купити щось гаряченьке з шоколадом і сісти на літньому майданчику.Ну це щоб на верх не лізти.Дітям там ну зовсім не цікаво. А на довго ви? #57Опубліковано 18 квітень 2016 - 10:01 2 дні, бо на більше з роботи не відпускають, 24 ввечері додому. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |