Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 5

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1980 відповідей у цій темі

#381 Лизавета

Лизавета

Мама Аня

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 491 повідомлення
  • Місто:Израиль г. Бат-Ям
  • Ім'я:Аня

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2011 - 15:29

Пока нет, мне смс обычно на телефон приходит.

И мне приходит. но бывали случаи когда деньги были уже на карте. а смс только через пару часов прислали...

#382 sunny

sunny

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 668 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2               

Опубліковано 11 травень 2011 - 15:33

Девочки. а детские деньги еще не перечислили никому?

И мне еще нет, только что проверяла карту. Я думаю в этом месяце будут позже в связи с праздниками.

И мне приходит. но бывали случаи когда деньги были уже на карте. а смс только через пару часов прислали...

Мне смс не приходит, но в прошлом месяце деньги я увидела 11 числа, а по выписке зачислены 6-го :blink:

#383 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2011 - 15:38

Оксана, а почему тогда девочки по 600грн. платят? какие-то проплаты навешиваю нам не законно?

Не совсем законно, но все платят)))
Вот хорошая статья по этому поводу (на примере одного из городов, но такое по всей Украине):

Закордонний паспорт: що входить у його вартість

На останній сесії міськради депутат Володимир Полицький порушив питання щодо вартості оформлення закордонного паспорта у Калуші. Він запропонував опублікувати розцінки у ЗМІ, оскільки сума, яку, за його словами, беруть у нашому місті за виготовлення закордонного паспорта протягом місяця сягає 610 грн., у той час,як офіційна цифра — 343 грн.

Нагадаємо, що подорожчання паспортів відбулося у лютому 2009 року після прийняття відповідної постанови Кабінетом Міністрів. Мотивація: на виготовлення бланків цих документів у держбюджеті немає грошей. За офіційною інформацією, якщо говорити коротко, то до вартості закордонного паспорта додалися тільки 150 гривень за виготовлення самого бланка, а решта платежів залишилися незмінними. Тобто у вартість документа як і раніше входить: державне мито — 170 грн. (якщо терміново — 340 грн.); оформлення документів — 10,28 грн. (терміново — 158,38 грн.); довідка про відсутність судимості — 13,10 грн. (терміново — 26,20 грн.). І вже до загальної суми додається 150 гривень за вартість бланка (якщо терміново — 337,5 грн.). Загалом виходить 343 грн. 38 коп.

А за що ще справляють місцеві паспортисти більше 260 гривень? З таким запитанням «ДП» звернулися до начальника сектору громадянства і реєстрації фізичних осіб (ГІРФО) Калуського міськвідділу міліції Світлани Бучинської. Вона зокрема пояснила, що довідку про відсутність чи наявність судимості надає Івано-Франківська філія державного підприємства МВС України «Інформ-ресурси» (каб. 227). Її вартість залежить від терміну виготовлення. Наприклад, якщо довідку нададуть за 10 днів, то вона коштуватиме 66 грн. 20 коп. (26, 2 грн. — вартість бланка довідки і 40 грн. — вартість послуг). Саме така сума входить у вартість паспорта, тобто у 610 грн. Звісно, якщо довідка надається за 20 робочих днів, то вона коштуватиме 43 грн. 10 коп. (13, 1 грн. — вартість бланка та 30 грн. — вартість послуг).

Окрім того, сектор громадянства та реєстрації фізичних осіб Калуського МВ УМВС виготовляє страховий поліс, вартість якого 75 грн. Ця послуга, по суті, повинна надаватися за бажанням громадян, тобто не є обов’язковою. І хоча страховий поліс діє протягом трьох місяців з часу перетину кордону, за словами Світлани Бучинської, він залишається дійсним не залежно від того, коли людина поїде в іншу державу.

Варто також зазначити, що з лютого 2009 року відновило свою діяльність державне підприємство «Документ», працівники якого надають громадянам консультаційні послуги і пакет документів для виготовлення закордонного паспорта зазвичай у терміновому режимі. Тому в даному випадку до вартості виготовлення закордонного паспорта добавляться ще вартість їхніх послуг.

Як повідомила начальник сектору ГІРФО, саме ДП «Документ» бере із громадян при виготовленні закордонного паспорта додаткових 120 грн. Справляються ці кошти у відповідності до розпорядження МВС України від 4.12.2009 р. №1057 «Про посилення ролі у фінансовому покритті витрат щодо комп’ютерного оснащення та модернізації програмно-апаратних потужностей служби ГІРФО та забезпечення чіткого виконання розпорядження прем’єр-міністра України від 16.10.2009 р. №57973/1/1-09».

Додавши всі ці оплати та вартість кількох квитанцій, за які бере плату банк, стає зрозуміло, що закордонний паспорт коштує не 343 грн., а всі 610 гривень.

Варто також зазначити, що це не якісь накрутки окремо взятого Калуського чи Івано-Франківського ВГІРФО, а держави в цілому. Просто на офіційному рівні здебільшого деякі суми проплат не вважають за потрібне уточнювати. У результаті виходить, що громадяни із власних кишень оплачують не лише бланки паспортів, на виготовлення яких у держбюджеті нема коштів, а й вартість устаткування для ВГІРФО. Тобто діє принцип: якщо маєш бажання їхати за кордон — то повинен знайти і відповідні кошти.

ссылка на источник

#384 sk1zka

sk1zka

Счастливая мама

• Завсідники
  • 3 683 повідомлення
  • Ім'я:Ольга

Нагороди

2    2      

Опубліковано 11 травень 2011 - 15:41

Я делала загран себе в конце 2010 г. Заплатила около 600 грн, страховку мне никто не предлагал. В АВИРе на Пушкина делают только срочные паспорта.

#385 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 11 травень 2011 - 15:55

Думаю сегодня-завтра денюжка должна быть у вас на карточке :)( если банк не задержит)

#386 sunny

sunny

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 668 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 травень 2011 - 15:56

Думаю сегодня-завтра денюжка должна быть у вас на карточке :)( если банк не задержит)

Откуда такая информация? :rolleyes:

#387 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2011 - 16:00

Я получаю деньги в "Ощадбанке". Деньги приходят день в день 13 числа, если попадает на выходной, то перед выходным всегда есть уже.

#388 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення

Нагороди

3         

Опубліковано 11 травень 2011 - 16:10

Откуда такая информация? :rolleyes:

Знаю, что деньги уже перечислили. Правда не всем одно и то же казначейство перечисляет. Но, думаю, если деньги поступили в одно управление, то и в другие тоже должны были поступить.

#389 Ann

Ann

Очень добрая :)

• Завсідники
  • 3 562 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2011 - 16:23

Оксана, а почему тогда девочки по 600грн. платят? какие-то проплаты навешиваю нам не законно?

Пару лет назад встречала статью случайно, а потом специально читала в нете, как за оформление загранки мы платим больше, чем нужно. Есть суммы, которые можно просто не проплачивать. В деталях уже не помню, но как факт - да, платим больше за не нужное.

#390 nepi84

nepi84

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 104 повідомлення

Нагороди

5          3    2   

Опубліковано 11 травень 2011 - 16:56

Я звонила в собесовскую бухгалтерию, сказали что перечислили,. Я звонила в собесовскую бухгалтерию, сказали что перечислили,.

#391 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 11 травень 2011 - 17:57

А график работы октябрьского паспортного случайно никто не знает?

хотя отношусь к Октябрьскому району, но занранпаспорт я оформляла в Киевском по ул. М. Бирюзова, 36 - сразу после входа дверь направо (в паспортном столе на Садах сказали ехать туда), а уже сам паспорт забирала в нашем паспортном столе

если нужно, то график приема в Киевском районе такой:

пн, чт - неприемный день
вт 9-12, 16-18
ср 10-12, 16-19
пт 9-12, 16-18
сб 8-12, 13-16
вс - выходной

#392 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 11 травень 2011 - 19:26

хотя отношусь к Октябрьскому району, но занранпаспорт я оформляла в Киевском по ул. М. Бирюзова, 36 - сразу после входа дверь направо (в паспортном столе на Садах сказали ехать туда), а уже сам паспорт забирала в нашем паспортном столе

Все загран паспорта оформляются в Киевском, а забираешь по месту жительства

#393 Kvito4ka

Kvito4ka

мама двух казюлек)

• Завсідники
  • 3 433 повідомлення
  • Ім'я:Ксения

Нагороди

2    2      

Опубліковано 11 травень 2011 - 20:11

Девочки,помогите! Не могу найти темку про прокалывание ушек!

#394 Agneshka

Agneshka

Кто берет - наполняет ладони, кто отдает - наполняет сердце)

• Модератори
  • 3 024 повідомлення
  • Ім'я:Аня

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2011 - 20:13

Вот темка)

#395 natochka

natochka

Я женщина... И значит я прекрасна...

• Завсідники
  • 3 205 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2011 - 20:15

Ой, опоздала.

#396 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 11 травень 2011 - 21:22

Девочки, может кто знает или видел где продают парики, подскажите, пожалуйста . Очень надо. На рынке нашла две точки, но выбор мал.

#397 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 11 травень 2011 - 21:26

Девочки, может кто знает или видел где продают парики, подскажите, пожалуйста . Очень надо. На рынке нашла две точки, но выбор мал.

В переходе "Злато мисто" раньше были. От выхода к Орлу, по правой стороне в углу в магазине с одеждой.

#398 Olga_pl

Olga_pl

В процессе… :))

• Завсідники
  • 9 990 повідомлення
  • Місто:Киев

Нагороди

2               

Опубліковано 11 травень 2011 - 21:32

Наташик, мы брали на рынке - от остановки Шевченко, по центральному ряду, справа. Вроде у них был большой выбор, много париков с короткой стрижкой, в той палатке продавались только парики.

#399 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 11 травень 2011 - 21:37

Спасибо, девочки. Оля, в той палатке мама себе один уже купила,он ужасный. Она в состоянии аффекта мерила, ну а тетя впарила (видит,что ситуация безысходная). Я, тогда не смогла с ней сходить. Ну а люди есть разные,маме нервничать нельзя, а она услышала пару комментариев в свой адрес и расстроилась ужасно. Вчера пошла я с мамой, нашла эту палатку, а там этих париков валом, но продавец не может оторвать свой поп и парит только то, что на витрине, а там все однотипное, что уже на маме.

#400 Olga_pl

Olga_pl

В процессе… :))

• Завсідники
  • 9 990 повідомлення
  • Місто:Киев

Нагороди

2               

Опубліковано 11 травень 2011 - 21:45

Спасибо, девочки. Оля, в той палатке мама себе один уже купила,он ужасный. Она в состоянии аффекта мерила, ну а тетя впарила (видит,что ситуация безысходная). Я, тогда не смогла с ней сходить. Ну а люди есть разные,маме нервничать нельзя, а она услышала пару комментариев в свой адрес и расстроилась ужасно. Вчера пошла я с мамой, нашла эту палатку, а там этих париков валом, но продавец не может оторвать свой поп и парит только то, что на витрине, а там все однотипное, что уже на маме.

Хм... тю на них! Я со свекровью ездила покупать, то тетка бегала вокруг нас - мы перемеряли все что только можно было, пока не выбрали подходящий. А больше даже и не знаю где есть((

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама