Всем привет! Хочу в ближайшее время посетить Львов. Посоветуйте, что посмотреть и где остановиться. Всем заранее спасибо!
Львів
Розпочатий з Jilly, 06 вер 2015 18:56
416 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 26 жовтень 2015 - 18:34 #22Опубліковано 12 листопад 2015 - 19:40 10 речей, які варто зробити у Львові #23Опубліковано 12 листопад 2015 - 19:45
О Боги! Викрислела б зі списку пункти 10, 2. Пункт 5 просто нереальний.Тих левів скільки, що місяці для відвідин потрібні. О, дворики, то святе. Ними потрібно побродити в дощ, туман, на заході сонця, просто сонячну погоду і кожного разу ти їх побачеш в новому виді, мов ніколи там і не був. #24Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:11
А мені сподобались львівські трамвайчики... Всі люди такі чемні, місцем поступаються, посміхаються один одному, не намагаються проїхати "зайцем"), хоча у транспорті взагалі немає контролерів) для мене це було дивно)), особливо, коли заходять і "пробивають" самостійно квітки))) Заголом чисті, ухожені, і дзвоники в них такі приємні. Відредаговано Mali, 12 листопад 2015 - 20:12.
#26Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:22
Ааааа, той... тоді так, він мене не вразив))), якийсь дивний)
А взагалі, я Львів закохалась, схожі почуття в мене викликала лише Одеса, але тепер перевага у бік Львову. З нетерпінням чекаю наступну поїздку #27Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:22
Ну це є. Але якщо їздити 1-2 раза в рік)))Та і не звично після Полтави там.А так не для постійного проїзду)))Особливо в час пік.
Ну якщо цей, то краще автобусом на екскурсію.Він їздить по більшому колу. #29Опубліковано 12 листопад 2015 - 22:46
ну не має там нічого такого. Це не супер пункт для обов"язковості.Так, історично важливе місце, але не більше. #31Опубліковано 13 листопад 2015 - 09:32
А що саме не сподобалось?
Зараз на пл.Ринок тихо і самотньо.Позвертались літні майданчику. Вулички стали широкими і незвичними. Чекаю НР і Новорічної ярмарки.Буде кльово))) #32Опубліковано 13 листопад 2015 - 09:53 А що саме не сподобалось? Не не понравилось, а ожидала большего. Не было такого вот: "ваууу". Город как город. #33Опубліковано 13 листопад 2015 - 10:36
Люда, а коли починається новорічна ярмарка? #34Опубліковано 13 листопад 2015 - 10:57
В тому році була з 12 грудня(йде вона місяць). Ось їх сайт http://yarmarok.lviv.ua/
#35Опубліковано 13 листопад 2015 - 16:56
З 11 грудня цього року до 17 січня 2016 року на пр. Свободи від Оперного театру до пам’ятника Т.Шевченку і на пл. Ринок (західна та східна сторони) у Львові діятиме Різдвяний ярмарок. Відповідне рішення сьогодні, 13 листопада прийняв виконавчий комітет Львівської міськради. #36Опубліковано 13 листопад 2015 - 18:01
Полюбила Львов с первого взгляда, еще на жд вокзале лет 8 назад. Каким-то сказочным он мне показался. Правда первый раз была зимой, снежно, ярморочно, весело, шумно. Ездила в гости к сотрудникам со львовского филиала, встретили как самого родного и близкого человека. Ночная прогулка по городу понравилась. Потом приезжала еще 2 раза дождливой осенью и впечатление теже. Мне хорошо во Львове, спокойно, комфортно. Город в котором бы я жила с удовольствием. У мужа такие же впечатление и эмоции. Последний раз были месяц назад, поселились на пл.Рынок. Какое же для меня счастье проснуться со звоном колокола на ратуше и стуком колес трамвайчика. Настроение с самого утра идеальное. Во Львове и дождь радует, так романтично прогуляться под одним зонтиком прижавшись к мужу)).
В последний раз ездили со свекровью, так что могли оценить и ночную жизнь Львова. Моя львовская знакомая повела нас в те места которые ей нравятся. Мы были в восторге. Это не просто заведения где можно вкусно покушать и выпить, а еще и отдохнуть, отвлечься. Особенно впечатлил ресторация Бачевских, было ощущения что окунулись в другую эпоху. Интерьер такой изысканный, что первое время было некомфортно в джинсах)) #37Опубліковано 10 січень 2016 - 15:36 Я дуже люблю це місто, хоча була там відносно давно-5 років тому (писати про нього хочеться чомусь лише на українькій). Подорож вийшла спонтанною, їхали вдвох на той час з моїм майбутнім чоловіком...саме там він запропонував мені стати його дружиною...романтика! Це місто налаштовує саме на такий лад, викликає такі емоції. У нас розпочиналася відпустка, на море їхати якось не збиралися, пам'ятаю, що після обіду сиділи вдома, думали, чим зайнятися і вирішили: чи не поїхати нам до Львова? Поїхали на з/д вокзал, купили білети в обидва боки і ввечері вирушили в дорогу. Екскурсій не замовляли, купили по приїзду карту Львова і пішли гуляти, попутно шукаючи готель. Пам'ятаю, що грошей у нас була невелика сума і ми вирішили відпочити по-бюджетному, тим більше, що Львів дозволяв на той момент це зробити. По карті знайшли готель за бюджетною назвою "Електрон")-останній поверх п'ятиповерхівки, перелаштований в гостинку для тих, хто у відрядженні (плата була, можна сказати, символічна, але ми розуміли, що нам потрібен не сервіс, а враження, тому не заморочувалися над умовами проживання-молоді були). Потрапили ми до Львова на День Незалежності, тому коли пішли гуляти після заселення, все місто було у вишиванках, всі йшли на святкові заходи до опери. Були в місті 4 дні. За цей час пішки обійшли всю центральну частину старого міста, були в основних храмах (костьолах),в парках, на Личаківському цвинтарі, який мене вразив найбільше-він дихає історією і містичністю, аж дух захоплює (ходили самі без екскурсії, читаючи написи). Будучи там розумієш, що Полтава-це хаотично побудовані споруди, які не мають ні архітектурної, ні історичної цінності, особливо, згадуючи розбитий кадетський корпус...це ж справжній позор в центрі міста! Загалом, потрапивши до Львова, ви легко знайдете, чим зайнятися, місто саме поведе вас своїми вуличками і ви побачите, яка краса вас оточує, заблукати там неможливо. Їдьде, не пожалкуєте! І беріть з собою друзів-нічні посиденьки в незліченних кафешках, просякнутих атмосферою старого міста, принесуть неймовірне задоволення! #38Опубліковано 27 січень 2016 - 13:29 Первое впечатление от Львова - я ожидала большего. Со временем прониклась атмосферой города и в итоге побывала там уже 2 раза (надеюсь это не предел). Старались ходить по кафе из сети "Локаль" ("Криївка", "Гасова лямпа", "Дім легенд", в "Мазох" не рискнула зайти))) Жили оба раза в хотелах, чистенько и не дорого, в центре города.Транспортом пользовались только добираясь с- и на- ж/д вокзал и когда ехали на Личаківське кладовище.Посещали театры и музеи.Могу сказать точно - Львов город в котором не прийдется скучать и куда захочеться вернуться снова #39Опубліковано 03 лютий 2016 - 17:44 Хочу во Львов очень, скоро поедем туда с любимым, спасибо за информацию почитаю и буду теперь знать куда можно пойти) #40Опубліковано 03 лютий 2016 - 21:12
Їдьте весною.Зараз тепло, але трішки сіро.В центрі багато будинків під реставраціями.Вуличні майданчики закриті.Краще з квітня до нас. ПС: правда з таким теплом в нас вже трава почала зеленіти.І так пахне весною)))) 3 користувачів читають цю тему0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |