Перехід до вмісту

Фотографія

Львів

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
416 відповідей у цій темі

#21 dimas

dimas

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 11 повідомлення
  • Ім'я:Dmitrii

Опубліковано 26 жовтень 2015 - 18:34

Всем привет! Хочу в ближайшее время посетить Львов. Посоветуйте, что посмотреть и где остановиться. Всем заранее спасибо!

#22 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 157 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 листопад 2015 - 19:40

10 речей, які варто зробити у Львові
(адреса: Парк "Високий замок" - вул. М. Кривоноса)
3. Випити львівської кави
(адреси кав'ярень: Віденська кав'ярня - пр. Свободи, 12; Світ кави - пл. Кафедральна, 6; Кав'ярня-галерея «Штука» - вул. Котлярська, 8; «Вірменка» - вул. Вірменська, 19; «Галка» - вул. Ковжуна, 4; «Вероніка» - пр. Шевченка, 21; відкрита кав'ярня «Діана на Ринку» - пл. Ринок, біля фонтану «Діана»; «Золотий дукат» - вул. Федорова, 20; «Мапа» - вул. Галицька, 16; «Цукерня» - вул. Староєврейська, 3; «Фреска» - вул. Краківська, 9; )
4. Скуштувати львівського шоколаду
(адреси: «Фреска» - вул. Краківська, 9; «Львівська майстерня шоколаду» - вул. Сербська, 3; «Кентавр» - пл. Ринок, 34; «Вероніка» - просп. Т. Шевченка, 21; «Цукерня» - вул. Староєврейська, 3.)
5. Відшукати львівських левів
(адреси: Пл. Ринок, 1, пл. Ринок, 14 «Венеціанська кам'яниця», пл. Ринок, 4, «Чорна кам'яниця», вул. Руська, 4, вул. Руська, 8, вул. Руська, 20, вул. Підвальна, 4, пл. Галицька, 10, вул. кн. Романа, 6, вул. Галицька, 11, пл. Кафедральна, 1, пл. Кафедральна, 2, пл. Ринок, 25, пл. Ринок, 28, пл. Ринок, 31, пл. Ринок, 38, вул. Вірменська, 7 (ворота), пр. Свободи, 12 (Віденська кав'ярня), вул. Січових Стрільців, 2, вул. Університетська, 1 (Львівський національний університет імені Івана Франка), пл. св. Юра, 5 (собор св. Юра), вул. Чупринки, 50-52, вул. Коперника, 27, Високий замок.)
6. Погуляти по двориках Львова
7. Відвідати Львівський театр опери та балету
(адреса: пр. Свободи, 28)
8. Побувати на міському святі (фестивалі)
9. Побродити Личаківським цвинтарем.
(адреса: вул. Мечникова, 33)
10. Проїхатися на львівському трамвайчику

#23 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2015 - 19:45

10 речей, які варто зробити у Львові
(адреса: Парк "Високий замок" - вул. М. Кривоноса)
3. Випити львівської кави
(адреси кав'ярень: Віденська кав'ярня - пр. Свободи, 12; Світ кави - пл. Кафедральна, 6; Кав'ярня-галерея «Штука» - вул. Котлярська, 8; «Вірменка» - вул. Вірменська, 19; «Галка» - вул. Ковжуна, 4; «Вероніка» - пр. Шевченка, 21; відкрита кав'ярня «Діана на Ринку» - пл. Ринок, біля фонтану «Діана»; «Золотий дукат» - вул. Федорова, 20; «Мапа» - вул. Галицька, 16; «Цукерня» - вул. Староєврейська, 3; «Фреска» - вул. Краківська, 9; )
4. Скуштувати львівського шоколаду
(адреси: «Фреска» - вул. Краківська, 9; «Львівська майстерня шоколаду» - вул. Сербська, 3; «Кентавр» - пл. Ринок, 34; «Вероніка» - просп. Т. Шевченка, 21; «Цукерня» - вул. Староєврейська, 3.)
5. Відшукати львівських левів
(адреси: Пл. Ринок, 1, пл. Ринок, 14 «Венеціанська кам'яниця», пл. Ринок, 4, «Чорна кам'яниця», вул. Руська, 4, вул. Руська, 8, вул. Руська, 20, вул. Підвальна, 4, пл. Галицька, 10, вул. кн. Романа, 6, вул. Галицька, 11, пл. Кафедральна, 1, пл. Кафедральна, 2, пл. Ринок, 25, пл. Ринок, 28, пл. Ринок, 31, пл. Ринок, 38, вул. Вірменська, 7 (ворота), пр. Свободи, 12 (Віденська кав'ярня), вул. Січових Стрільців, 2, вул. Університетська, 1 (Львівський національний університет імені Івана Франка), пл. св. Юра, 5 (собор св. Юра), вул. Чупринки, 50-52, вул. Коперника, 27, Високий замок.)
6. Погуляти по двориках Львова
7. Відвідати Львівський театр опери та балету
(адреса: пр. Свободи, 28)
8. Побувати на міському святі (фестивалі)
9. Побродити Личаківським цвинтарем.
(адреса: вул. Мечникова, 33)
10. Проїхатися на львівському трамвайчику

О Боги!

Викрислела б зі списку пункти 10, 2. Пункт 5 просто нереальний.Тих левів скільки, що місяці для відвідин потрібні.

О, дворики, то святе. Ними потрібно побродити в дощ, туман, на заході сонця, просто сонячну погоду і кожного разу ти їх побачеш в новому виді, мов ніколи там і не був.

#24 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:11

О Боги!

Викрислела б зі списку пункти 10, 2. Пункт 5 просто нереальний.Тих левів скільки, що місяці для відвідин потрібні.

О, дворики, то святе. Ними потрібно побродити в дощ, туман, на заході сонця, просто сонячну погоду і кожного разу ти їх побачеш в новому виді, мов ніколи там і не був.

А мені сподобались львівські трамвайчики... Всі люди такі чемні, місцем поступаються, посміхаються один одному, не намагаються проїхати "зайцем"), хоча у транспорті взагалі немає контролерів) для мене це було дивно)), особливо, коли заходять і "пробивають" самостійно квітки))) Заголом чисті, ухожені, і дзвоники в них такі приємні.

Відредаговано Mali, 12 листопад 2015 - 20:12.

#25 Yulasha

Yulasha

Смуглянка

• Завсідники
  • 1 604 повідомлення
  • Місто:Полтава-Мотель
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:17

Я думаю, що Люда мала на увазі трамвайчик той що їздить по площі ринок)

• Mali це подобається

#26 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:22

Ааааа, той...

тоді так, він мене не вразив))), якийсь дивний)

А взагалі, я Львів закохалась, схожі почуття в мене викликала лише Одеса, але тепер перевага у бік Львову. З нетерпінням чекаю наступну поїздку :)

#27 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2015 - 20:22

А мені сподобались львівські трамвайчики... Всі люди такі чемні, місцем поступаються, посміхаються один одному, не намагаються проїхати "зайцем"), хоча у транспорті взагалі немає контролерів) для мене це було дивно)), особливо, коли заходять і "пробивають" самостійно квітки))) Заголом чисті, ухожені, і дзвоники в них такі приємні.

Ну це є. Але якщо їздити 1-2 раза в рік)))Та і не звично після Полтави там.А так не для постійного проїзду)))Особливо в час пік.

Ну якщо цей, то краще автобусом на екскурсію.Він їздить по більшому колу.

#28 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2015 - 22:25

Викрислела б зі списку пункти 10, 2.

А 2 чого? Що з Високим Замком не так?))

я вважаю ми не дарма його відвідували) хоча повторити мені не вдалося вмовити чоловіка) 

• Swan_25 це подобається

#29 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 листопад 2015 - 22:46

А 2 чого? Що з Високим Замком не так?))

я вважаю ми не дарма його відвідували) хоча повторити мені не вдалося вмовити чоловіка) 

ну не має там нічого такого. Це не супер пункт для обов"язковості.Так, історично важливе місце, але не більше.

#30 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 листопад 2015 - 08:45

А я от Львова ждала большего, учитывая восторженные отзывы, видимо, настроилась на лучшее, но немного разочаровалась.

Відредаговано Eлeна, 13 листопад 2015 - 09:54.

• Mali це подобається

#31 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 листопад 2015 - 09:32

А я от Львова ждала большего, учитывая восторженные отзывы, видимо, расстроилась на лучшее, но немного разочаровалась.

А що саме не сподобалось?

Зараз на пл.Ринок тихо і самотньо.Позвертались літні майданчику. Вулички стали широкими і незвичними. Чекаю НР і Новорічної ярмарки.Буде кльово)))

#32 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 листопад 2015 - 09:53

Не не понравилось, а ожидала большего. Не было такого вот: "ваууу". Город как город.

#33 sunny

sunny

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 668 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2               

Опубліковано 13 листопад 2015 - 10:36

Зараз на пл.Ринок тихо і самотньо.Позвертались літні майданчику. Вулички стали широкими і незвичними. Чекаю НР і Новорічної ярмарки.Буде кльово)))

Люда, а коли починається новорічна ярмарка?

#34 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 13 листопад 2015 - 10:57

В тому році була з 12 грудня(йде вона місяць). Ось їх сайт  http://yarmarok.lviv.ua/

• sunny це подобається

#35 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 13 листопад 2015 - 16:56

З 11 грудня цього року до 17 січня 2016 року на пр. Свободи від Оперного театру до пам’ятника Т.Шевченку і на пл. Ринок (західна та східна сторони) у Львові діятиме Різдвяний ярмарок. Відповідне рішення сьогодні, 13 листопада прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

#36 Анютка

Анютка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 604 повідомлення
  • Місто:Днепр
  • Ім'я:Анна

Нагороди

Опубліковано 13 листопад 2015 - 18:01

Полюбила Львов с первого взгляда, еще на жд вокзале лет 8 назад. Каким-то сказочным он мне показался. Правда первый раз была зимой, снежно, ярморочно, весело, шумно. Ездила в гости к сотрудникам со львовского филиала, встретили как самого родного и близкого человека. Ночная прогулка по городу понравилась. Потом приезжала еще 2 раза дождливой осенью и впечатление теже. Мне хорошо во Львове, спокойно, комфортно. Город в котором бы я жила с удовольствием. У мужа такие же впечатление и эмоции. Последний раз были месяц назад, поселились на пл.Рынок. Какое же для меня счастье проснуться со звоном колокола на ратуше и стуком колес трамвайчика. Настроение с самого утра идеальное. Во Львове и дождь радует, так романтично прогуляться под одним зонтиком прижавшись к мужу)).
В последний раз ездили со свекровью, так что могли оценить и ночную жизнь Львова. Моя львовская знакомая повела нас в те места которые ей нравятся. Мы были в восторге. Это не просто заведения где можно вкусно покушать и выпить, а еще и отдохнуть, отвлечься. Особенно впечатлил ресторация Бачевских, было ощущения что окунулись в другую эпоху. Интерьер такой изысканный, что первое время было некомфортно в джинсах))

#37 Енотик

Енотик

Студентка

• Наша пісочниця
  • 613 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 10 січень 2016 - 15:36

Я дуже люблю це місто, хоча була там відносно давно-5 років тому (писати про нього хочеться чомусь лише на українькій). Подорож вийшла спонтанною, їхали вдвох на той час з моїм майбутнім чоловіком...саме там він запропонував мені стати його дружиною...романтика! Це місто налаштовує саме на такий лад, викликає такі емоції. У нас розпочиналася відпустка, на море їхати якось не збиралися, пам'ятаю, що після обіду сиділи вдома, думали, чим зайнятися і вирішили: чи не поїхати нам до Львова? Поїхали на з/д вокзал, купили білети в обидва боки і ввечері вирушили в дорогу. Екскурсій не замовляли, купили по приїзду карту Львова і пішли гуляти, попутно шукаючи готель. Пам'ятаю, що грошей у нас була невелика сума і ми вирішили відпочити по-бюджетному, тим більше, що Львів дозволяв на той момент це зробити. По карті знайшли готель за бюджетною назвою "Електрон")-останній поверх п'ятиповерхівки, перелаштований в гостинку для тих, хто у відрядженні (плата була, можна сказати, символічна, але ми розуміли, що нам потрібен не сервіс, а враження, тому не заморочувалися над умовами проживання-молоді були). Потрапили ми до Львова на День Незалежності, тому коли пішли гуляти після заселення, все місто було у вишиванках, всі йшли на святкові заходи до опери. Були в місті 4 дні. За цей час пішки обійшли всю центральну частину старого міста, були в основних храмах (костьолах),в парках, на Личаківському цвинтарі, який мене вразив найбільше-він дихає історією і містичністю, аж дух захоплює (ходили самі без екскурсії, читаючи написи). Будучи там розумієш, що Полтава-це хаотично побудовані споруди, які не мають ні архітектурної, ні історичної цінності, особливо, згадуючи розбитий кадетський корпус...це ж справжній позор в центрі міста! Загалом, потрапивши до Львова, ви легко знайдете, чим зайнятися, місто саме поведе вас своїми вуличками і ви побачите, яка краса вас оточує, заблукати там неможливо. Їдьде, не пожалкуєте! І беріть з собою друзів-нічні посиденьки в незліченних кафешках, просякнутих атмосферою старого міста, принесуть неймовірне задоволення!

#38 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 27 січень 2016 - 13:29

Первое впечатление от Львова - я ожидала большего. Со временем прониклась атмосферой города и в итоге побывала там уже 2 раза (надеюсь это не предел). Старались ходить по кафе из сети "Локаль" ("Криївка", "Гасова лямпа", "Дім легенд", в "Мазох" не рискнула зайти))) Жили оба раза в хотелах, чистенько и не дорого, в центре города.Транспортом пользовались только добираясь с- и на- ж/д вокзал и когда ехали на Личаківське кладовище.Посещали театры и музеи.Могу сказать точно - Львов город в котором не прийдется скучать и куда захочеться вернуться снова

#39 Elenna

Elenna

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 7 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Опубліковано 03 лютий 2016 - 17:44

Хочу во Львов очень, скоро поедем туда с любимым, спасибо за информацию почитаю и буду теперь знать куда можно пойти)

#40 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 03 лютий 2016 - 21:12

Хочу во Львов очень, скоро поедем туда с любимым, спасибо за информацию почитаю и буду теперь знать куда можно пойти)

Їдьте весною.Зараз тепло, але трішки сіро.В центрі багато будинків під реставраціями.Вуличні майданчики закриті.Краще з квітня до нас.

ПС: правда з таким теплом в нас вже трава почала зеленіти.І так пахне весною))))

3 користувачів читають цю тему

0 учасників, 3 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама