примусити батьком бути не можливо, але потрібно поговорити і пояснити біологічному батькові, що з дитиною потрібно підтримувати контакт, як ніяк найдорожча людина.
Розлучені батьки
Розпочатий з Мышутка, 12 жов 2014 21:28
23 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 29 жовтень 2014 - 22:30 #22Опубліковано 29 жовтень 2014 - 22:40
угу, а після пояснення біологічний батько все зрозуміє і помчиться до дитини, ага))) якщо в чоловіка немає бажання бути дитині справжнім батьком, то ні примусити, ні будь-що пояснити просто неможливо. Я навіть більше вірю у примусити, ніж у пояснити. #23Опубліковано 31 жовтень 2014 - 09:11
Це точно!!скажу з власного досвіду, мої батьки розійшлся коли мені було 7 років, спочатку батько виявляв хоч якусь цікавість до мого життя, а потім і забув про мене.Виховував мене вітчим, але оце і є мій правжній ТАТО!!!Мені зараз 25 років мій рідний батько живе за 30 км від мене ,але спілкуватися зі мною не має бажання, хоча з моїм братом сілкується досить тісно.Недавно в мене народилась донечка , то мій рідний батько навіть цього не знає, не хоче знати!!!Ось так!!!А вітчим моїх дітей обожнює!!!!Так що це життя, і дуже багато залежить від бажання батька, мені особисто було раніше дуже боляче, що мій батько мене не любить і не спілкується зі мною. а зараз байдуже!!! #24Опубліковано 24 березень 2016 - 15:21 Мои родители развелись, когда мне было 12 лет. Осознать это даже в более менее взрослом возрасте было очень тяжело. Не знаю даже 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |