Бетонирование площадки с укладкой плитки
да, нам все сделали вместе
Пам'ятник на замовлення
Розпочатий з ganjarova, 23 лют 2014 23:42
30 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 20 серпень 2019 - 21:36
да, нам все сделали вместе
#23Опубліковано 03 червень 2020 - 22:42 Поделитесь, пожалуйста, контактами толковых мастеров по изготовлению и установке памятников.
#24Опубліковано 05 червень 2020 - 06:37
Если ещё актуально. Гранит-мастер. Учли все мои пожелания ( заказывала одинарный памятник и двойной на разных участках), сделали вовремя, установили аккуратно, за собой всё убрали ( был демонтаж двух старых памятников, очень переживала, что бросят где то поблизости, но все убрала без напоминаний). Заключали договор, гарантия очень длительная. Визитка осталась, если надо, то поищу #25Опубліковано 05 червень 2020 - 12:25
Спасибо, это они https://granit-master.com.ua/? А как давно ставили?
#28Опубліковано 25 квітень 2023 - 17:36 Поділіться свіжими рекомендаціями. І може десь роблять світло сірі пам'ятники? Вапняк, кам'яна чи мармурова крихта може. Всюди на полтавський сайтах бачу лише оцей чорний і рожевий глянцевий граніт. #29Опубліковано 25 квітень 2023 - 21:09 Мій керівник замовляв уже не один у Вадима Голобородова. Щодо кольору не підкажу, не вивчала цю тему, але, може, щось цікаве побачиш https://granit-maste...om.ua/Памятники #30Опубліковано 25 квітень 2023 - 21:45
Дюкую, вже не вперше їх рекомендують, мабуть роблять якісно, але хочеться хоч трішки естетично. Дивно, що в цій галузі досі у нас суцільний несмак і подекуди прямо крінж. #31Опубліковано 26 квітень 2023 - 05:55 О, у мене є приклад такого несмаку від цього ж майстра, але він,звісно, просто виконавець замовлення)). Ім'я померлого називати не буду, але пам'ятник йому на центральному кладовищі помітний))) 25 тис доларів (!!) від вдячної цивільної дружини за все,що він їй залишив. А інші знайомі замовляли у Києві, от тільки не знаю проект чи вже пам'ятник, бо у Кременчуці не знайшли того,що хотіли - якесь сімейне поховання, для вже померлих членів і для майбутніх (майбутні померлі - такого словосполучення я ще в житті не писала)))) Ну а по темі. Хіба на замовлення не зроблять те, що треба? 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |