Дитячий ендокринолог
Розпочатий з oxanka, 06 гру 2013 13:16
27 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 03 січень 2023 - 23:09
Підніму тему- де у нас адекватний ендокринолог дитячий? На Нікітченка варто йти чи марна справа?
#22Опубліковано 16 серпень 2023 - 09:27
І мені знову актуальне питання. Ви знайшли спеціаліста? Яка зараз ситуація з ендокринологами в Полтаві? #23Опубліковано 16 серпень 2023 - 09:38 Ми у Сук на Юрченка. Мені ні з чим порівнювати, але на даному етапі вона мене влаштовує. Ми прийшли до неї, ще коли я була вагітна Златою. Проблема в Аліси. Вона мене зайвий раз щоб не ганяти в поліклініку, консультувала в вайбері - направлення робила й скидала, аналізи і т.д. Уважна, привітна, все пояснює. УЗД щитовидки там же робимо, теж сподобалось. Ось будемо робити повторне, оскільки минуло півроку від останнього. Аналізи здаємо в Сінево. При потребі казала, що направить одразу в Київ, на дообстеження. #24Опубліковано 16 серпень 2023 - 12:08 ми теж звернулись до Сук на Юрченка. Мене як спеціаліст влаштувала, але у нас і не було проблем типу діабета чи з щитовидкою. Спокійна, до дитини привітна, з пушки по горобцям не стріляє, все розказала, призначила дослідження, проаналізувала їх і зняла всі наші питання. Знайомі зі схожим питанням як у нас звернулись до Фастовець, то там аналізи всі на світі призначили, просто тупо всі і поставила попередньо досить серйозний діагноз, хоча навіть норми росту-ваги оцінила невірно. Відредаговано Alice_88, 16 серпень 2023 - 12:15. #25Опубліковано 16 серпень 2023 - 12:13 ми теж узд там робили. Але я лікаркою узд дуже незадовлена, по-перше, говорила виключно російською і сердилася на сина, що він не розуміє, підвищувала голос, по-друге, на зауваження про це не реагувала, по-третє, ставила діагнози абсолютно дурні і не по темі дослідження, заодно з наднирниками зробила узд нирок, сказала, що там пісок, а все через те,що дитина пʼє бутильовану воду, а це дуже небезпечно, краще з-піж крана пити, вона от пʼє і здорова, а ще краще купити фільтр-кувшин… зрештою, через діагноз пісок у нирках, який неможливо побачити на узд, ми мали звертатись до нефролога, здавати ще сечу і треба узд ще десь пройти, шоб лікар могла зняти цей «діагноз». Ну і були коментарі до дитини типу «чим мама тебе таким годує, нічого тобі не лоскітно, лежи нормально, мені ніколи».
#27Опубліковано 16 серпень 2023 - 14:14
капець( у нас нічого такого не було... навпаки, пішла назустріч, бо почалася тривога, а вона прийняла, хоча всі йшли в сховище 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |