Девочки это строительный мусор, его нельзя просто в баки выбрасывать, надо вывозить спец транспортом, думаю в этом и загвоздка.
Все про підфорум "Антимісто"
Розпочатий з jabka, 06 гру 2012 14:03
35 відповідей у цій темі
#21Опубліковано 06 березень 2015 - 19:08 #22Опубліковано 06 березень 2015 - 22:18 ну да пусть люди ходят, может себе чето домой оберут (сарказм) Та за эти месяца можно было уже вывести мусор ведь рядом трен. площадка.
#23Опубліковано 07 березень 2015 - 02:16
Але нам з тобою і всім іншим від цього не легше! Зробив будівельне сміття - забезпеч його вивезення! Тим паче третій місяць пішов... А якщо кожен після ремонтів повигортає на узбіччя і скаже "це будівельний і я не понесу до баків, хай лежить"? Ми ж на звалищі жити будемо... І взагаллі я вважаю, що це обличчя школи врешті решт...
#25Опубліковано 22 травень 2022 - 22:58 Пожила я у Полтаві, і стало дуже сумно. Запущене місто, смітників днем з вогнем не знайдеш, маршрутки розбиті (але спасибі, що їздили, бо без них взагалі стало погано). Про будівлі мовчу. І це ж навіть ракети не літали. Що ви думаєте з цим робити? #26Опубліковано 23 травень 2022 - 06:10
Юль, а які варіанти? Що робити? Цей триндець тягнеться вже роками! Наче сам стараєшся, і люди навкруги щось роблять, але міська влада...
Я коли приїзджаю до Миргорода, то просто в шоці, що все може бути інакше! Ну взяти хоча б базар. В Миргороді базар теж знаходиться в центрі міста - центральніше нікуди. Коли ввечері йти повз нього, то немає навіть смітіночки навкруги, все виметено-вилизано. Зараз навкруги базара побудували величезний торговий центр - все, що може бути "некрасивим" сховано в середині. Благоустрій слідкує за тим, щоб були викошені газони. Є норми для приватних будівель на розміри ділянки (здається до 2м) і висоту трави. І кожен власник за цим слідкує! Не палять сміття. Ну майже. Але можна заробити немалий штраф. Моя мама живе на окраїні міста, то і там дороги "полатані" або "засипані" щебнем. Скрізь освітлення. По центральній вулиці, що йде через все місто вуличне освітлення від сонячних батарей. Реставруються старі будівлі, для цього залучають кошти інвесторів з Європи. Ну і сам народ. На мікрорайоні, де я жила люди зробили самі собі пляж - розчистили хащі, зібрали кошти на пісок, слідкують за чистотою, косять траву, завели клумби, садять самі декоративні дерева... Звісно населення все одно невдоволене і мені хочеться всіх запросити до Полтави і показати, як може бути, якщо нічого не робити.
#27Опубліковано 23 травень 2022 - 07:24 "Красівого" треба спровадити вслід за Кивою.
#28Опубліковано 23 травень 2022 - 07:30 Ооооо! Це болюча тема. Я дивлюся на Харків, який під постійними обстрілами і мені плакати хочеться, коли з Полтавою зрівнюєш. Це якийсь жах! Пройшлися з подругою по центру і були шоковані. Трава по коліно, клумби не доглянуті, кущі не підрізані. Мамай і Лунін взагалі окрема розмова.
#29Опубліковано 23 травень 2022 - 08:05
Нє, у нього грєчка вкусніша, чєм с магазіна. Ну реально, люди ж самі обрали це дєрьмо. Як можна було навіть нові тролейбуси просрати? Він однією рукою дає, а двома забирає! Всі пабліки під ним, я в цьому впевнилася, коли з Підсл в Полтаві чистили мої невдоволені коментарі про мера.. Отака свобода слова в Україні по полтавські #30Опубліковано 23 травень 2022 - 09:43
Тєрєхов теж ще той корупціонер. Ну як і Кернес, само собою (Тєрєхов - його логічне продовження). Гуманітарка в Харкові крадеться... владою. Але так - місто чисте. Центр зараз вилизанний. І навіть Північна Салтівка прибрана. Звісно, що на окраїні бачили й не прибрані території біля покинутих багатоповерхівок-привидів, але основна частина - ок.
#32Опубліковано 23 травень 2022 - 11:38
Ну от про маршрутки Миргорода. По-перше, ще перед війною там все таки підняли ціну за проїзд - 10 грн. А знаєте чому? Бо там працює той же перевізник- монополіст, що і в Полтаві. А по-друге, стан цих авто теж такий же, як і в нас.
А про корупцію і "рішалово" - мало не брать, треба ще й не давать. В Полтаві з цим влада зайшла занадто далеко - вони вже не бояться ні Бога ні чорта. Для них обшук - це привід попіариться, а не злякатися. Як тут діяти? Це ж не один Мамай, там ціла мафія... #33Опубліковано 23 травень 2022 - 15:31 Напишу особисто від себе Я, маючи дуже активну громадянську позицію і маючи успішні реалізації своїх ідей та очікувань до покращення в місті (саме зверненнями, петиціями, скаргами тощо), після обрання в третій раз красивого, здалася ... Деякі люди, знаючи, що я 10 років постійно чогось вимагала і добивалася, питають чому я три роки не роблю нічого (моя війна за колектор не рахується - це принципове питання, ну і зупинки та Прирічковий парк на Леваді - не можу мовчати ). Три роки взагалі нічого не роблю для покращення, хоча є що змінювати... Якщо вирішили обрати втретє це неподобство, що можна людям довести? Вирішила, що завдяки таким як я і гарно проведеній потім піар-кампанії, люди вирішують, що все гуд... І одну дрібницю роздувають так, щоб десять недоліків не бачили.... А потім пакет з дешевими канцтоварами, гречка пенсіонерам, концерти в період ковіду у дворах, одноразові (бо зими зазвичай не переживають) лавки де-не-де і привіт втретє перемога на виборах... От нехай стане зовсім дно, може очі розплющаться таки... Керманич той, якого заслуговують виборці.... P.s. болючу тему підняла... Відредаговано mitera, 23 травень 2022 - 15:38. #35Опубліковано 26 травень 2022 - 22:57
Мирославо, ви дуже крута! Стежила, як ви боролися за Прирічковий парк і була в захваті. Це єдиний варіант щось змінювати. Якщо хоча б 10 відсотків полтавців будуть активними, то ще 20-30 відсотків більш інертних, але не байдужих, точно підтягнуться. #36Опубліковано 26 травень 2022 - 23:48 Дякую! Багато за що боролася... І дійсно інакше щось змінити не вийде... Але я писала вже нещодавно, що запал втратила, сподіваюся, що це не надовго, що це війна, що це керманич, який знахабнів і з ним по закону боротися все важче .... Хоча, буквально на днях від декількох мешканців мого будинку знову почула приємні слова подяки за будинок, що люди в ньому стали єдиним цілим. В нас допомагають один одному, повідомляють про незачинене вікно, загублені речі, і при цьому слідкують один за одним, новеньких швидко перевчають нашим правилам, як от не паркуватися перед входом у будинок і викидати сміття у баки, а ще повідомляють мені якщо щось десь сталося, бо знають чим швидше повідомлять, тим швидше я вирішу проблему... А коли я стала головою, то в нашому будинку мешканці навіть не здоровалися... А тепер єдиний організм... Зараз під час війни в такому будинку значно спокійніше жити... Ну і звичайно навіть у війну я жодного дня не забувала про будинок, все функціонувало чітко, з мешканцями на зв'язку, планові ремонтні роботи вже проведено, готуюся до суботнику І я завжди кажу, що мій будинок - це маленька країна із своїми різними громадянами, серед яких і гарні люди, і хами... І по нашій маленькій країні гарно видно процеси у місті та у великій країні... Але виконувати правила можна навчити всіх і змінити можна... В тому числі своїм прикладом показувати треба, і люди мають бачити результат своєї поведінки за правилами і бачити/знати дії того, хто очолює... А в нас часто: хочу жити краще, але при цьому не сплачую податки; хочу жити без корупції, але даю взятку; хочу чисте місто, але викидаю сміття під дерево та не прибираю за власною собакою; не подобається мер, але обираємо знову за гречку; не подобається, але змінювати не хочеться, бо ліньки; тощо... Без цих елементарних речей до Європи нам так далеко.... Відредаговано mitera, 27 травень 2022 - 00:04.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |