Обо всем 68
Розпочатий з nadin, 02 січ 2019 13:32
1987 відповідей у цій темі
#1981Опубліковано 08 березень 2019 - 09:24 #1982Опубліковано 08 березень 2019 - 09:25
Не смутила. Я ж в "Метро" не по хліб їжджу.
Та звісно вернулися, точніше сьогодні вранці чоловік їздив, бо учора уже пізно було. А сьогодні навпаки - рано, працює одна каса з чергою оптовиків, довелося вистояти чергу. Сказали повернуть гроші протягом трьох днів. #1983Опубліковано 08 березень 2019 - 09:28 Питання на злобу дня. Куди сховатися від привітань в вайбері від людей, яких я не знаю, які не знають мене, які мені нецікаві, але вони вважають своїм боргом накидати картинки, гіфки, листівки, відео.... у групи ОСББ, три групи садочка, англійська. спорт, підготовча..... Люди, схаменіться!)) Невже ви вважаєте це комусь треба, це відео хтось дивиться і ставить галочку що маня з осбб привітала, а от оля з підготовчої - ні. #1984Опубліковано 08 березень 2019 - 09:34
Я в праздничные дни напитыаваюсь спокойствием и отрешенностью буддиста , делаю глубокий вдох, говорю : "О-ммм" и релаксирую. Ч/з день-два помогает и все проходит ))) #1985Опубліковано 08 березень 2019 - 11:07
Ставите на беззвучний режим і не читаєте) все просто)
#1986Опубліковано 08 березень 2019 - 11:23
Ответила в ЛС #1987Опубліковано 08 березень 2019 - 12:00
А меня радуют картинки и красивые пожелания. Гифки и видео правда в основном не прогружаю, но праздничное настроение от открыток уж точно не портится. И всегда отправляю открытки в ответ И отправляю часто открытки в группы! Не во все и не всё подряд, но всё-таки я среди тех, кто тоже отправляет. Что в этом такого?! И делаю это, чтоб не отметили, что я прислала, а просто хочу, чтоб люди наполнились позитивом! Ну а кого это раздражает - это его проблемы! имхо #1988Опубліковано 08 березень 2019 - 12:27 А в "Фейсбуке"? У меня нет мессенджера на телефоне, в приложении 'ФБ' постоянно высвечиваются красные цифры, а я люблю, чтобы порядок был и обнуляю. Приходится идти к компу и блокировать. Особенно "приятно", когда посторонние пишут, но в этом есть и плюсы: чищу список "друзей", недоумевая, откуда они вообще взялись. А в Инстаграм ещё какие-то арабы поздравляют, у меня профиль закрытый, можно отклонить, но ёшкин кот
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |