Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 68

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1987 відповідей у цій темі

#1981 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 717 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 08 березень 2019 - 09:24

Новая тема
https://mama.pl.ua/i...showtopic=34896

#1982 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 08 березень 2019 - 09:25

И сумма на кассе не смутила?

Не смутила. Я ж в "Метро" не по хліб їжджу.

Там повинні бути камери, а кусочок сиру і головка точно відрізяються - раджу звернутись, сума того варта.

да был такой опыт, вместо одной пепси посчитали упаковку, то все ок было. Советую вернуться

Та звісно вернулися, точніше сьогодні вранці чоловік їздив, бо учора уже пізно було. А сьогодні навпаки - рано, працює одна каса з чергою оптовиків, довелося вистояти чергу. Сказали повернуть гроші протягом трьох днів.
Я і не сумнівалася, що все владнається, не думаю, що "Метро" грішить якимись махлюваннями, просто для нас була незручність і зайвий клопіт на ранок, бо мали інші плани.

#1983 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 08 березень 2019 - 09:28

Питання на злобу дня. Куди сховатися від привітань в вайбері від людей, яких я не знаю, які не знають мене, які мені нецікаві, але вони вважають своїм боргом накидати картинки, гіфки, листівки, відео.... у групи ОСББ, три групи садочка, англійська. спорт, підготовча..... Люди, схаменіться!)) Невже ви вважаєте це комусь треба, це відео хтось дивиться і ставить галочку що маня з осбб  привітала, а от оля з підготовчої - ні.

#1984 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 08 березень 2019 - 09:34

Питання на злобу дня. Куди сховатися від привітань в вайбері від людей, яких я не знаю, які не знають мене, які мені нецікаві, але вони вважають своїм боргом накидати картинки, гіфки, листівки, відео.... у групи ОСББ, три групи садочка, англійська. спорт, підготовча..... Люди, схаменіться!)) Невже ви вважаєте це комусь треба, це відео хтось дивиться і ставить галочку що маня з осбб  привітала, а от оля з підготовчої - ні.

Я в праздничные дни напитыаваюсь спокойствием и отрешенностью буддиста , делаю глубокий вдох, говорю : "О-ммм" и релаксирую. Ч/з день-два помогает и все проходит )))

#1985 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 08 березень 2019 - 11:07

Питання на злобу дня. Куди сховатися від привітань в вайбері від людей, яких я не знаю, які не знають мене, які мені нецікаві, але вони вважають своїм боргом накидати картинки, гіфки, листівки, відео.... у групи ОСББ, три групи садочка, англійська. спорт, підготовча..... Люди, схаменіться!)) Невже ви вважаєте це комусь треба, це відео хтось дивиться і ставить галочку що маня з осбб привітала, а от оля з підготовчої - ні.

Ставите на беззвучний режим і не читаєте) все просто)

#1986 vicf

vicf

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 622 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 08 березень 2019 - 11:23

А в каком классе, ато наша учительница молчит..

Ответила в ЛС

#1987 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 08 березень 2019 - 12:00

Питання на злобу дня. Куди сховатися від привітань в вайбері від людей, яких я не знаю, які не знають мене, які мені нецікаві, але вони вважають своїм боргом накидати картинки, гіфки, листівки, відео.... у групи ОСББ, три групи садочка, англійська. спорт, підготовча..... Люди, схаменіться!)) Невже ви вважаєте це комусь треба, це відео хтось дивиться і ставить галочку що маня з осбб привітала, а от оля з підготовчої - ні.

А меня радуют картинки и красивые пожелания.
Гифки и видео правда в основном не прогружаю, но праздничное настроение от открыток уж точно не портится.
И всегда отправляю открытки в ответ :)
И отправляю часто открытки в группы! Не во все и не всё подряд, но всё-таки я среди тех, кто тоже отправляет. Что в этом такого?! И делаю это, чтоб не отметили, что я прислала, а просто хочу, чтоб люди наполнились позитивом!
Ну а кого это раздражает - это его проблемы! имхо

#1988 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 08 березень 2019 - 12:27

А в "Фейсбуке"? У меня нет мессенджера на телефоне, в приложении 'ФБ' постоянно высвечиваются красные цифры, а я люблю, чтобы порядок был и обнуляю. Приходится идти к компу и блокировать.

Особенно "приятно", когда посторонние пишут, но в этом есть и плюсы: чищу список "друзей", недоумевая, откуда они вообще взялись.
А в Инстаграм ещё какие-то арабы поздравляют, у меня профиль закрытый, можно отклонить, но ёшкин
кот

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама