![]() Куди повести дитину у Полтаві з нагоди Міжнародного дня захисту дітей – афіша
Розпочатий з Ухтышка, 29 тра 2012 19:14
14 відповідей у цій темі
Опубліковано 29 травень 2012 - 19:14
1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей. «Коло» пропонує дізнатися, як розважити свою дитину з нагоди цього дня.
Традиційний варіант – відпочити усією родиною у парку Перемога, покататися на атракціонах. Іграми та концертом дітей розважатимуть у парку Перемога три дні 1 червня у парку Перемога на дітлахів чекає святковий концерт та розважальна програма. Початок о 11.30. 2 червня, таку ж розважально-ігрову програму можна відвідати о 11 годині. О цій же годині на цю ж програму можна привести дітей 3 червня. До речі, спеціальна перевірка з Києва щодо атракціонів у парку Перемога переконує: вони цілком безпечні 2 червня маленькі любителі морозива зберуться у парку Перемога на традиційне свято морозива. Повести своє чадо ласувати морозивом можна о 13 годині. 3 червня у парку Перемога відбудеться міська виставка собак «Лтава 2012». Дітям буде цікаво побувати на ній. У Полтавському театрі ляльок на дітлахів у рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей чекають такі вистави (вулиця Пушкіна, 32) 2 червня о 11. 00 — вистава «Запеклі вороги». 10 червня о 11.00 — вистава «Царівна Жаба». 9 червня о 11.00 — вистава «Сюрприз». 3 червня о 11.00 — вистава «Гусеня». 2 червня дітям (особливо дівчаткам) буде цікаво побувати на конкурсі, де обиратимуть екологічну красуню. Участь у ньому візьмуть полтавки від 16 до 23 років. Дітей з багатодітних родин розважатимуть солодощами та повітряними кульками Для дітей з багатодітних родин у Полтаві влаштують розважальну програму та святковий солодкий стіл. Про це повідомили у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. В одному з полтавських кафе для дітей пільгових категорій населення проведуть соціально-мистецьке свято, на якому ті зможуть не лише подивитися концерт, який презентуватимуть для них вихованці центру учнівської молоді. А й узяти участь у різноманітних конкурсах та виграти солодкі призи. джерело
Опубліковано 30 травень 2012 - 00:07
Стоп.А про свято морозива в іншій темі написано,що навпроти театру ім.Гоголя
Опубліковано 30 травень 2012 - 00:44
А во сколько интересно выставка собак?
Опубліковано 30 травень 2012 - 00:47 зазвичай з ранку і до вечора.
Опубліковано 30 травень 2012 - 01:07
Пойду высматривать своих любимых ретриверов
Опубліковано 30 травень 2012 - 01:14 а я щороку там програму записувала.Вела "Брати наші менші")
Опубліковано 30 травень 2012 - 08:30
Девочки, каждый год возле кукольного театра 1 июня проводится спектакль театром на улице, бесплатно.Вот только время не скажу.В том году в 11 был
![]()
Опубліковано 30 травень 2012 - 08:31 Марин, то інше свято морозива, від Рудь, а це я так розумію до дня діток
Опубліковано 30 травень 2012 - 08:42 боже,хоч розірвись на цих вихідних... ![]()
Опубліковано 30 травень 2012 - 08:48 Но это ж классно, что есть куда с детками пойти.Но придется от обеденного сна немного отказаться ![]() ![]()
Опубліковано 30 травень 2012 - 08:48 Рудь якщо пам"ять не зраджує 16 червня Ми теж може приїдемо в парк, хоча мені більше хочеться, щоб не так людно, але ж день Дітей
Опубліковано 30 травень 2012 - 10:01 ждем)
Опубліковано 01 червень 2012 - 08:21
А я сына поведу на выставку собак))) Ему точно понравится, он обожает собак как и я, когда жида в Парке Победы ни одной выставки не пропустила.
А с какого возраста детям можно давать мороженое ? Я не даю, на меня косятся мамы одногодок, мне кажется рановато , особенно еще прочитав состав.
Опубліковано 01 червень 2012 - 08:35 це рішення приймати тільки мамі)ми вже давно їмо.я купую переважно дитяче морозиво-така біла упаковка з коровкою.воно дуже смачне і колись десь вичитала,що воно найкраще з-поміж інших аналогів.Можна ж і вдома готувати) Ми теж збираємось і на свято морозива,і до собак)Я на собак не піду...Ці виставки нагадують мені роботу ![]()
Опубліковано 01 червень 2012 - 10:39 якщо це те морозиво, що ми купуємо(теж біла упаковка з коровками), то там ще написано що зроблено згідно ГОСТу 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |