Вважаю, що даний вид спорту і відпочинку заслуговує на окрему тему. Через свою популярність, розповюдженість і... того, що він классний
Отже, я нині - роллер-фріскейтер-початківець)))). Відкрила для себе цю тему досить недавно, і мене відверто зачепило. Готова спілкуватись на тему роликів, давати поради і відповідати на питання технічного характеру і не лише.
Хочу хвалитися досягненнями і дивитись на ваші (у декого вони точно є )
Зараз чекаю на свої перші нормальні ковзани (це будуть Flying Eagle Raven )
Алла, приєднаюся!
За твоєю рекомендацією повела свою Кіру вчитися, а на третій раз і сама стала на ролики) це такий неймовірний кайф! Поки що своіх роликів не маю (ще тільки два рази тренувалася), не думала, що в моєму віці буду на них кататися, але придивляюся, хочу зробити собі подарунок на др.
Поділися явками і паролями де купувала, які і ціна також цікавить)
Алла, приєднаюся!
За твоєю рекомендацією повела свою Кіру вчитися, а на третій раз і сама стала на ролики) це такий неймовірний кайф! Поки що своіх роликів не маю (ще тільки два рази тренувалася), не думала, що в моєму віці буду на них кататися, але придивляюся, хочу зробити собі подарунок на др.
Поділися явками і паролями де купувала, які і ціна також цікавить)
Рада була зустрітись)))) Як конкретно надумаєш купляти - то можна питати Вову чи мене, щодо вибору моделі(спершу - визначитись із ціновим діапазоном треба, бо там нема прєдєла))))
Про вибір роликів пишу для усіх.
Так. Ціна має значення. Але, не завжди дорожчі=кращі. Звісно, є визнані лідери: Seba, Rollerblade та ще кілька. Треба обирати згідно задач, що плануються.
Якщо говорити про слалом - однозначно має бути жорсткий чобіт з регуляцією ширини (шнурки чи бакля) і з рухомим каффом (верхня частина). Також, не зайве звернути увагу на лайнер (внутрішній м"який чобіток) - тут треба сказати, що у більш серйозних роликах лайнер формується під час їзди, ідеально підлаштовуючись під ногу конкретної людини.
І ще!!!!! Для слалому необхідно робити рокерінг колес, якщо він не передбачений виробником. Конкретніше: дивимось діаметр колес (написано там): 80; 76; 72... І купуємо додатково 4 колеса на розмір меньше. Ці колеса ставлять першими та останніми - це дає додаткову маневреність ролика.
Ролики з м"яким чоботом - це ролики фітнес. Вони гірше фіксують саму стопу. У мене такі зараз - то уже конкретно стримують тренувальний прогрес...
Замовила собі тут таку модель: http://uroll.com.ua/...supersonic-36/ тільки рама на 4 колеса. За 4000+колеса-світяшки на роккерінг за 650грн . Не можу дочекатись! І спатиму, мабуть, у них тиждень точно))))
Із дитячих бюджетних варіантів - Tempish Coctail (у доні зараз такі)
Поделитесь пожалуйста где и кого тренируетесь и расценки на занятия....заранее спасибо!
Тренуємося зараз на ролледромі ТРЦ Київ. Нажаль, поки що це єдиний варіант в холодну погоду.
Пор розцінках: Вхід на ролледром та прокат роликів, якщо треба - 40(50 у вихідні)грн., плюс - доплата за заняття з інструктором - 30грн.
Займаємося у Володимира. Для мене - він свята людина, бо я перелякане ракло (от, їй-богу))) із завищеними вимогами до усіх тренерів чи педагогів))))) І, завдяки йому, вже маю свої маленькі досягнення, величезне бажання займатись далі.
Уууууууу... Сьогодні тренер дав покататися на його триколісних Powerslide. Щоправда, там 42 розмір, а у мене 37))))) Та, все одно: я у нереальному захваті (і у легкому відчаї від того, наскільки у мене зараз гів...погані ролики
Уууууууу... Сьогодні тренер дав покататися на його триколісних Powerslide. Щоправда, там 42 розмір, а у мене 37))))) Та, все одно: я у нереальному захваті (і у легкому відчаї від того, наскільки у мене зараз гів...погані ролики
Жовті з великими трьома колесами? Я вчора бачила він на таких тренувався)
я из-за этого временно перестала трениться, на прокатных не могу, они на 2 размера больше и очень пахнут прокатом, а до хороших новых своих сейчас руки не доходят.
а вообще мне тоже нравилось, и кое-что начинало получаться
девочки, посоветуйте какие ролики взять ребенку, что-то я совсем потерялась в выборе
С жестким ботинком внизу, и хорошей фиксацией там же.
В "Злато місто" сейчас вроде выбор есть. Там можно и Темпиши(черные с желтым) детские померять-пощупать для сравнения и брать или их или, хотя-бы, подобного плана.
Тренуємося зараз на ролледромі ТРЦ Київ. Нажаль, поки що це єдиний варіант в холодну погоду.
Пор розцінках: Вхід на ролледром та прокат роликів, якщо треба - 40(50 у вихідні)грн., плюс - доплата за заняття з інструктором - 30грн.
Займаємося у Володимира. Для мене - він свята людина, бо я перелякане ракло (от, їй-богу))) із завищеними вимогами до усіх тренерів чи педагогів))))) І, завдяки йому, вже маю свої маленькі досягнення, величезне бажання займатись далі.
Подскажите а к Владимиру Вы записывались там на месте в ТРЦ Киеве на роледроме или к нему надо записаться по телефону? Есть у Вас его координаты, можно в личку?
Подскажите а к Владимиру Вы записывались там на месте в ТРЦ Киеве на роледроме или к нему надо записаться по телефону? Есть у Вас его координаты, можно в личку?
Звоните лично, он часто занят, как все хорошие специалисты.
...а я вот тихонько радуюсь. Хотя, вру)))) - не тихонько. На весь Фейсбук! У меня новые ролики!
Это не просто любовь - это ВАЩЩЩЩЕ!!!! Как я в своих фитнесах каталась - ума не приложу...
Встречайте, Flying Eagle Raven Purple
...и первый Крисс-кросс на новых роликах (я его лучше еду, чесслово))))), просто то непривычно еще было)
4000грн. Новую почту не считаем, там неудобная история получилась - и мне доставку подарили) и 4 колеса мужу в придачу. Хорошие ребята) Если нужно - пиши, дам контакты.