Хочу порекомендовать опытную няню ,добрую, любящую детей, с большим опытом роботы с детьми разного возраста. Обучает детей, занимается играми, проводит занятия. Родители очень довольны - есть рекомендации. Заинтересованным вот контактный телефон 066-823-62-93 Нина Михайловна.
13 відповідей у цій темі
#2Опубліковано 20 лютий 2017 - 12:11 спасибо за инфу) #4Опубліковано 21 лютий 2017 - 18:57 А с ребёнком 6 мес посидеть может, когда мама на парах? #5Опубліковано 23 лютий 2017 - 13:16 Сейчас няню трудно найти, да и страшно, честно говоря, по новостям такое показывают #6Опубліковано 25 лютий 2017 - 01:08 Девочки! Сколько сейчас няни берут в среднем за свои услуги? Нужна няня на полный рабочий день, полную рабочую неделю, ребенку 3 года #7Опубліковано 25 березень 2019 - 22:46
Здравствуйте! Помогите найти очень хорошую и опытную няню.Ребенку 6 месяцев. График работы неполный.
#9Опубліковано 07 травень 2019 - 22:43 Поделитесь своей отличной няней - мне на выхах почасово. Ну очень ннада. #10Опубліковано 26 липень 2019 - 11:58 какой опыт с няней? #11Опубліковано 29 жовтень 2019 - 14:28 Почему то сейчас нянь не ценят, у меня подруга пол года ищет работу и ни как найти не может, все какие-то злые работодатели попадаются, унижают #12Опубліковано 29 жовтень 2019 - 14:35
Не знаю,можливо це у Вашої подруги якісь завищені запити до роботодавців?В мене у декількох знайомих няні в сім'ях працюють,до них ставлення як до членів родини,але ж і віддача відповідна.
#13Опубліковано 13 лютий 2023 - 11:50 то може справа в няні, якщо прям всі "злі". як це в психології називається? няня має бути професійна, а не так, що людина працювала завдитсадком, а потім вирішила, що вона буде нянею. з досвідом роботи в сім'ях, а не в дурнуватій системі дошкільного виховання. у кожного своє бачення. хтось боїться брати молодих дівчат, надаючи перевагу пенсіонерам. я б обрала перший варіант. у нас певний час в києві був хлопець нянем. і чого я тільки не чула від тих же пані у поважному віці, що то мабуть п*доф*л. ото такі няні, виховані на "говорить україна" та іншому треш-контенті нафіг не потрібні.
#14Опубліковано 08 грудень 2024 - 00:34 Одна біда - часто хочуть мати професійну няню, але ж де цього досвіду набратися, якщо на роботу не беруть. Бо професіоналізм це не лише про теорію.. Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: няня
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |