Доброі ночі, дівчата! Випадково знайшла цей сайт і мені тут сподобалося. Можливо, це буде не по темі, але хочу спитати: чи ви, мами зі своіми дітками, зустрічаєтеся, гуляєте? Я мама хлопця 9 років, у нього є аутичні елементи. Ходимо в звичайну школу, з ним в класі сидить асистент, він не погано читає, пише, хоч і дуже коряво, рахує, учимося в 2 класі.
Хотілося б знайти батьків, у яких є спільна тема - піднімати наших діток, хай вони роблять уроки, не так гарно, як іх ровесники, хай у них не виходить зав'язати шнурки, але коли він сам помиє посуд (нехай не так гарно), то ми пишаємося і для нас це нова перемога!
Хочеться зустрічатися, учитися спілкуватися дітей, влаштовувати якісь флеш-моб за інтересами, обмінюватися досвідом. Кому цікаво, давайте знайомитися! І дружити і вчити дітей дружити, адже діти за інтересами набагато краще розуміють один одного, да і мамам простіше))) Не треба пояснювати, чого ваш син уже 10 хвилин зачаровано дивиться на світлофор))) і не ловити на собі косі погляди....