Перехід до вмісту

Ловлю тапки! Мысли о друге мужа ((

отношения

97 відповідей у цій темі

#1 Guest_Ведьмочка_*

Guest_Ведьмочка_*
  • Гості

Опубліковано 29 вересень 2014 - 18:23

Ловлю тапки! Мысли о друге мужа ((
С мужем три года в браке. Сыну год . Любим друг друга , сыночка любим . Муж у меня хороший семьянин и отец , хоть я на него иногда и жалуюсь)) просто не может же все быть идеально в человеке)) есть разница в возрасте . мне 23, мужу-33. Раньше проблем с сексом не было , а сейчас месяцев 4-5 есть (вернее его почти нет). 

Так вот ! Есть у мужа лучший и пожалуй единственный друг , наш кум . С ним у меня сразу же не очень сложились отношения - разногласия в взглядах, вечные споры , мне казалось временами , что он меня обижает и оскорбляет (и сейчас думаю, что он так и вел себя) . Сейчас мы стали меньше грызть друг друга , стали терпимей и милее общаться . 

Но уже давненько стала замечать (еще до проблем с сексом в семье) , что он мне сниться , снится , что целуемся, обнимаемся (сам секс не снился ) , такое классное настроение у меня , стали появляться фантазии на его счет , мне нравится видеть его оголенное тело на речке или на природе , не могу отвести взгляда и сердце колотится )) а как подумаю, что он же такой мудак и вечно спорит , немного попустит , но потом все по новой ! Мысли типа " ну, не можешь меня переспорить , то возьми и накажи - вы..би ! " А А А ! капец(( понимаю, что на ТАКОЕ никогда не решусь - стыдно(( страшно потерять семью (( да и он не лучший, так сказать, кандидат на левак (( но ТАК иногда хочется , что нет сил...

#2 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 вересень 2014 - 20:08

А яка причина проблем в сексі з чоловіком?

#3 Guest_Ведьмочка_*

Guest_Ведьмочка_*
  • Гості

Опубліковано 29 вересень 2014 - 20:44

А яка причина проблем в сексі з чоловіком?

это было и до проблем в сексе , но сейчас с появлением проблем мысли все сильнее и ярче 

#4 Элисона

Элисона

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 863 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Элисона

Опубліковано 29 вересень 2014 - 20:50

Это из-за нехватки внимания со стороны мужа.

#5 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 29 вересень 2014 - 21:00

А раніше у вас були довготривалі стосунки,під час яких виникали подібні бажання?

Я просто вважаю,що є не тільки чоловіки-бабники.Є і полігамні жінки,які просто не здатні триматись одного чоловіка все життя.

Я скажу так: якщо ви зрадите чоловіку з його другом,то,повірте,чоловік вас покине,з другом,може, і посвариться,але потім знову помириться.Дуже малий відсоток,що ви розійдетесь з чоловіком і побудуєте міцні стосунки з його другом. 

Якщо вам хочеться сходить наліво,краще йдіть не в напрямку друга чоловіка) 

#6 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 29 вересень 2014 - 21:55

А я думаю, що це просто Вам не вистачає пристрасті у відносинах, і не обов’язково після проблем із сексом, може бути секс, але не бути пристрасті. А друг просто виник поруч. Думаю якщо б у Вас був гарний друг, з яким Ви б спілкувалися давно, то ці відчуття тяги виникли б по відношенню до нього. Думаю не варто сприймати серйозно такі думки чи бажання, це щось на зразок як із кіногероями себе уявляють чи з моделями... ІМХО

#7 seryakashka

seryakashka

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 318 повідомлення
  • Місто:Полтава,подол
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 30 вересень 2014 - 06:34

Согласна с Ирой.первое что нужно - выяснить,почему нет такой страсти по отношению к мужу,а у него к вам.может просто вам нужно попробовать что-то новенькое.или взглянуть на друг друга как раньше,вспомнить почему вы друг друга полюбили.может нужно побыть немного вдвоём,если есть возможность.и если вы любите друг друга,нужно быть чесными.про мысли о друге конечно не рассказывайте,а вот спросить почему нет секса,страсти,и сказать что волнуетесь за отношения - это нужно.ну и что в вашем понимании почти нет секса.а то я общаясь с разными людьми на эту тему поняла,что для кого-то норма раз в месяц,а для кого-то 6 раз в неделю. может это его только вам не хватает. хотя обычно наоборот. но опять же это нужно вам с мужем выяснять

#8 Rudik

Rudik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 958 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 вересень 2014 - 07:32

А у мужа никого нет?

#9 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 30 вересень 2014 - 08:59

А у друга нікого немає?)))

#10 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:08

Ваша?))

http://sovet.kidstaf...question-629622

#11 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:11

Тезка?)

По моему опыту - если уже появились сексуальные фантазии не о своем мужчине, значит со своим в постели все кончено. Может любовь какая-то платоническая и осталась, но и она сойдет на нет со временем.

#12 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:28

наверное это бот или тролль))) на форумах модераторы иногда так специально делают и подкидывают провокационные темки, что бы оживить/расшевелить форум))))

#13 Guest_Гость_*

Guest_Гость_*
  • Гості

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:32

Это из-за нехватки внимания со стороны мужа.

я якось з цим не пов"язувала , хоча і таке бувае

А раніше у вас були довготривалі стосунки,під час яких виникали подібні бажання?

Якщо вам хочеться сходить наліво,краще йдіть не в напрямку друга чоловіка) 

У мене до чоловіка було лише декілька хлопців і один постійний статевий партнер , а потім я зустріла його . І більше нікого і не треба було, а останнім часом...  :popa:   Я не можу сказати ,що хочу конкретно на ліво , мені хочется  конкретного чоловіка . Так що шукати якогось е..а..я не мій варіант . Чоловіка я кохаю, руйнувати сім"ю не хочу , але не можу зрозуміти чому саме до його друга, з яким у мене настільки напружені відносини , звертаються мої думки і фантазії 

Думаю не варто сприймати серйозно такі думки чи бажання, це щось на зразок як із кіногероями себе уявляють чи з моделями... ІМХО

І я так думаю )) але сердце зрадливо колотиться , коли бачу його , руки тримтять , брудні думки . Намагалася переключитися на кіно і книги , але не допомогло.

нужно - выяснить,почему нет такой страсти по отношению к мужу,а у него к вам.может просто вам нужно попробовать что-то новенькое.или взглянуть на друг друга как раньше,вспомнить почему вы друг друга полюбили.

.ну и что в вашем понимании почти нет секса.

1. намагалася виясняти , але він не бажає про це розмовляти . А у мене - просто мені набридли його спроби замінити звичайний пристрастний секс чимось іншим аби я не відчувала себе невдоволеною (наприклад, мені куні,а він так поряд,як собачка,потреться - вибачте за такі інтимні дрібниці ) 

2. 3-4 рази в місяць якщо не менше. І то це я йому нагадую, що треба - треба- треба .

А у мужа никого нет?

не має підстав думати ,що хтось є .

А у друга нікого немає?)))

ні. був пару разів в  відносинах , але зараз нікого постійного .

#14 Guest_Ведьмочка_*

Guest_Ведьмочка_*
  • Гості

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:40

так .

раз ви читали,, то помітили , що на Советчице "советы" по типу сходи на ліво , але з кимось іншим , або розворушити чоловіка , але суть мого питання не в тому ,що хочу просто на ліво , а в тому, що думки і бання з2являються про одну конкретну людину.

Тезка?)

По моему опыту - если уже появились сексуальные фантазии не о своем мужчине, значит со своим в постели все кончено. Может любовь какая-то платоническая и осталась, но и она сойдет на нет со временем.

Ні, не тезка) то випадково.

Так я б хотіла секса зі своїм, але секса з пристрастю , а не ліниве тертя двох слоників .

наверное это бот или тролль))) 

як бачите не бот, але і не тролль . 

Може хоть тут хтось підскаже, як позбавитися від нав"язливих думок чи вилити їх у щось більш приємливе , ніж зрада . 

#15 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:46

І я так думаю )) але сердце зрадливо колотиться , коли бачу його , руки тримтять , брудні думки . Намагалася переключитися на кіно і книги , але не допомогло.

У мене колись "тяга" до хлопця була майже рік. Але я розуміла, що він просто "попався під руку". Потім попустило само

#16 Guest_Ведьмочка_*

Guest_Ведьмочка_*
  • Гості

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:53

У мене колись "тяга" до хлопця була майже рік. Але я розуміла, що він просто "попався під руку". Потім попустило само

сподіваюсь , бо вже важкувато 

#17 Mali

Mali

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 589 повідомлення

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 30 вересень 2014 - 09:58

так .

раз ви читали,, то помітили , що на Советчице "советы" по типу сходи на ліво , але з кимось іншим , або розворушити чоловіка , але суть мого питання не в тому ,що хочу просто на ліво , а в тому, що думки і бання з2являються про одну конкретну людину.

Я такое не читаю))

Просто увидела одинаковые названия))

#18 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 30 вересень 2014 - 10:03

я якось з цим не пов"язувала , хоча і таке бувае

У мене до чоловіка було лише декілька хлопців і один постійний статевий партнер , а потім я зустріла його . І більше нікого і не треба було, а останнім часом...  :popa:   Я не можу сказати ,що хочу конкретно на ліво , мені хочется  конкретного чоловіка . Так що шукати якогось е..а..я не мій варіант . Чоловіка я кохаю, руйнувати сім"ю не хочу , але не можу зрозуміти чому саме до його друга, з яким у мене настільки напружені відносини , звертаються мої думки і фантазії 

1. намагалася виясняти , але він не бажає про це розмовляти . А у мене - просто мені набридли його спроби замінити звичайний пристрастний секс чимось іншим аби я не відчувала себе невдоволеною (наприклад, мені куні,а він так поряд,як собачка,потреться - вибачте за такі інтимні дрібниці ) 

2. 3-4 рази в місяць якщо не менше. І то це я йому нагадую, що треба - треба- треба .

не має підстав думати ,що хтось є .

ні. був пару разів в  відносинах , але зараз нікого постійного .

тоді вам точно треба змінити формат сексу з чоловіком на більш брутальний.Так і скажіть про це чоловіку.І запитайте,чому у нього зменшився сексуальний потяг у наш бік?Скажіть,щшо якщо ви не зясуєте і що не зміните,ваші стосунки просто зруйнуться

#19 Detkis

Detkis

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 153 повідомлення
  • Ім'я:Detkis

Опубліковано 30 вересень 2014 - 11:06

Просто увидела одинаковые названия))

Умница. Действительно одинаковые названия, только разница в возрасте осталась (и реальная, и в сообщениях) :xixixi:

#20 Detkis

Detkis

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 153 повідомлення
  • Ім'я:Detkis

Опубліковано 30 вересень 2014 - 11:11

Я такое не читаю))

:super:

Відповісти