![]() Допоможіть згадати назву фільму
Розпочатий з Fomalgaut, 11 бер 2013 19:36
149 відповідей у цій темі
Опубліковано 11 березень 2013 - 19:36
Дівчата, в мене таке буває, що починаю дивитися фільм, він мені подобається, але через різні причини(пізня година, завтра на роботу, череда реклами, потрібно кудись йти і т.д…) перегляд перервано. Не завжди встигаєш подивитися назву в програмі телепередач. А потім час іде, а ти його не забуваєш, хочеш додивитися до кінця, цей фільм для тебе, як нав»язлива ідея. Але через те, що не знаєш назви(чи забула), так твоя мрія і не може здійснитися.
![]() ![]()
Опубліковано 11 березень 2013 - 21:04 Да. У меня есть такой фильм. Только как говорить, если не знаешь названия? Помню, что там фоном шла песня "В лесу родилась ёлочка" в рок-исполнении ))). Актёров не помню. Транслировали этот фильм перед Новым годом. Там девушка встречалась с пожарным, а её мать-предпринимательница уготовала ей другую судьбу. Мать владела цветочным магазином. Украшая этот самый магазин гирляндами, её ударило током и она очутилась между жизнью и смертью. Ей дали шанс исправить ошибки за два дня, тогда она вернётся к живым. Дальше я недосмотрела, но так и не вспомню название фильма. Вспомнила ещё одну деталь: этот пожарный подарил девушке собачку.
Опубліковано 11 березень 2013 - 21:41 Знаю этот фильм, счас по актерам попытаюсь найти название. Вот: Семь верст до небес
Опубліковано 11 березень 2013 - 21:52
О, щоб було більше шансів, можна писати акторів, які знімалися в даному кіно, режисера, жанр фыльму і т.д. і т. п - тобто все, що допоможе ідентифікувати кінокартину. Якщо звичайно пам"ятаєте.
![]()
Опубліковано 11 березень 2013 - 21:54
в первую очередь неплохо бы страну писать, потому что с американским я без проблем помогу, а вот русские даже напрягаться не стану искать, все равно я их не знаю, так как не смотрю
Опубліковано 11 березень 2013 - 22:24 Спасибо, спасибо ![]() ![]()
Опубліковано 12 березень 2013 - 12:04
Подаю в «службу розшуку» назви 2-ох фільмів.
Невідомий фільм №1. Іноземна кінокартина, можл. американська. Жанр: фантастика, про роботів. Сюжет: Майбутнє, роботи впевнено увійшли у повсякденне життя, вони не тільки виконують побутову роботу, а й складають компанію людям у таких заняттях, як гра в шахи і футбол. Передова компанія, яка спеціалізується на створенні роботів, стверджує, що вони абсолютно керовані і безпечні і дають навідріз голову, що негативних винятків бути не може. Щоб підтвердити це, ген. директор запрошує ЗМІ у свої лабораторії, замовляючи їм широкомасштабний проект . В рамках проекту ведуться зйомки на футбольному полі, де в одній з команд присутній робот, який грає нарівні з людьми. Під час гри, хтось із гравців кидає якесь недбале слово у бік «залізяки» і той, на очах у знімальної групи і журналіста, який робить репортаж, вбиває футболіста. А сам прямує до житлового масиву… На цьому я припинила перегляд… Акторів і режисера – не знаю. Невідомий фільм №2. Країна-виробник: скоріш за все Росія-Україна. Жанр: пригодницький фільм. Сюжет:Глава котроїсь з азіатських держав(султан?) відправляє молодого сина з дипломатичним візитом до Одеси. Він там має зустрітися з якимись високопоставленими особами. В рамках поїздки – обов"язкова екскурсія по Одесі. Коли екскурсантів завели в катакомби, головний герой відстає від групи і натрапляє на бандитів, які тільки і чекають на безпечних туристів. Шахраї обманом виманюють у хлопця дорогий костюм, залишивши у трусах, і телефон. Коли головний герой, після довгих годин блукання, вибирається з підземелля, виявляється він потрапив у ін. епоху(19 ст.?). Все, що хлопець пам»ятав, що він має зустрітися з гідом біля каланчі чи пожарки(точно не пам»ятаю…) На цьому я припинила перегляд… Акторів і режисера – не знаю.
Опубліковано 12 березень 2013 - 12:07 1) Я - робот. в главной роли Вил Смит. Исправила - нет это этот фильм, но очень похож, только без футболистов. 2) второй фильм тоже видела - классный. Там еще Джихарханян снимается в роли дедушки того парня.
Опубліковано 12 березень 2013 - 12:11 случайно не Улыбка Бога, или Чисто одесская история http://www.kinopoisk.ru/film/417714/
Опубліковано 12 березень 2013 - 12:16
чем-то похоже на "Я, робот", но там вроде про футбол ничего не было. А какие года выпуска фильма, хоть примерно?
Опубліковано 12 березень 2013 - 12:19
Да точно оно. Хороший фильм. Может есть и "Я-робот 2"...
Опубліковано 12 березень 2013 - 12:20 вроде нет вернее он еще не снят
Опубліковано 12 березень 2013 - 12:27
Еще три варианта:
Человек против киборга Бегущий по лезвию Сатурн 3 и аниме с таким же сюжетом Время Евы
Опубліковано 12 березень 2013 - 14:32
Fresh, Mila*, дуже дякую, точно, дивилася тоді в програмі телепередач, але призабула. Тепер подивлюся!!!
Опубліковано 12 березень 2013 - 14:41
Ні, точно не "Я, робот", я його бачила. Майя, роки випуску, думаю, кінець 2000-них, хоча можу помилятися. Цей фільм йшов приблизно 1-1,5 року тому пізно ввечері(пам"ятаю, не витримала реклам і пішла спати).
Передивилася, ніби жоден з варіантів не той. ![]()
Опубліковано 12 березень 2013 - 14:58
может еще какие-нибудь подробности вспомните?
Опубліковано 12 березень 2013 - 15:05
Кажется я нашла ![]() в Википедии идет и дальнейшее описание сюжета, не стала копировать сюда ![]()
Опубліковано 12 березень 2013 - 15:13
Яскраво запам"ятала ті кадри, коли робот за плечима у журналістки вбив футболіста, а вона, борючись із страхом втекти і професійним обов"язком, продовжувала вести репортаж і увесь час коментувала, що відбувається у неї за спиною. Коли про цей фатальний випадок довідався ген. директор компанії, яка продукувала роботів, він наказав негайно припинити трансляцію, але керівництво телекомпанії відмовилося. І, здається знім. група почала переслідувати робота-вбивцю... Щось таке, більше нічого згадати не можу...
Опубліковано 12 березень 2013 - 15:16
а не тот. что Таня выше дала?
Опубліковано 12 березень 2013 - 15:17
Jilly, дуже-дуже дякую!!! напевно це він. УРА!!!!
Ще раз дякую всім, хто мені допоміг! Я така щаслива(скільки людині потрібно для щастя?! ![]() 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |