Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
Опубліковано 19 серпень 2020 - 14:10
Подскажите, плиз, можно ли повернуть налево в сторону Мыльцов перед заправкой Wog на трассе, как ехать в сторону Киева? Там есть разрыв?
Скриншот спрятала под спойлер
Так, поворот є, але так ви вже не поверните. Треба їхати далі в сторону аеропорта на розворот. Оновлена траса, стоять розмежовувачи.
І той поворот, що ви вказали веде не на Мильці))
З'їзд на Мильці тепер на розв'язці
Відредаговано Marusja, 19 серпень 2020 - 14:11.
mismouse
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 19 серпень 2020 - 14:48
Так, поворот є, але так ви вже не поверните. Треба їхати далі в сторону аеропорта на розворот. Оновлена траса, стоять розмежовувачи.
І той поворот, що ви вказали веде не на Мильці))
З'їзд на Мильці тепер на розв'язці
Спасибо! Гугл, видимо, ещё не подтянул новые данные - показывает, что там ещё можно сворачивать.
Опубліковано 19 серпень 2020 - 14:48
Девочки, кто-то из вас продаёт домашние арбузы? )
Опубліковано 19 серпень 2020 - 15:25
Подол. За магазином Посад. Фонтан до 2-3 этажа
Опубліковано 19 серпень 2020 - 16:00
Ну ничего себе! Я ж только там проходила. Хорошо что вовремя ушла
Опубліковано 19 серпень 2020 - 16:09
Ну ничего себе! Я ж только там проходила. Хорошо что вовремя ушла
Мы с ребенком шли в дет.поликлинику и было все нормально. Через пол-часа назад возвращались и уже любовались фонтаном.
Опубліковано 19 серпень 2020 - 16:21
В 17.15 - Уже выключили фонтан, ремонтируют)
Опубліковано 19 серпень 2020 - 16:53
Там, год уже канализация текла... не было сил/времени отремонтировать... вечно пригаешь в шпагат на 3-4м
Відредаговано Милла, 19 серпень 2020 - 16:54.
Опубліковано 19 серпень 2020 - 17:00
))) носочки тяните
Відредаговано Cu-jo, 19 серпень 2020 - 17:02.
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 19 серпень 2020 - 17:08
Записалась на 28 число аж ))) В регистратуре сказали, что медосмотр продлили до 1 октября. Именно узких специалистов, Если не успели, не страшно, школы предупреждены. Главное справка от педиатра, прививки и проба Руфье.
Справку можно получить и авансом,т.к узкие специалисты в отпусках многие,а потом в сентябре,октябре по возможности пройти.для первоклассников справка в любом случае нужна до конца августа,к примеру...
А к педиатру мы впервые попали даже без талончика или электронной записи,т.к до конца августа вряд ли попали бы,все занято. Как то однажды прийдя на 15 минут раньше записи,никого не было и мы попали. Бывают посещения на 1 минуту,а по записи рассчитано на 15 вроде как....И за это время педиатра может посетить много народу.
Ой,не увидела,что не в теме медосмотра написала.
Відредаговано kulolga, 19 серпень 2020 - 17:09.
Нинзя
-
Місто:Полтава - Сады 1
-
Ім'я:Нина
Опубліковано 19 серпень 2020 - 23:39
Чогось захотілося черкнуть.В пам'ять про нападки на форумчанку. Народ, ну ви чого?) Може я, звичайно, пропустила, як вона обізвала когось какашкою, тоді пардон, а так...Ну має людина багато історій, може деколи зрозумілих тільки їй, ну так і шо? Не подобається, ну так це ж таке.В правилах форуму ж не написано читати все підряд? Хтось колись, здається, запідозрив навіть у брехні. Скажу за себе. Я мало того, що досить компанійська, маю багацько знайомих, так ще й по роботі спілкуюся з людьми. Працюю в банківській сфері і подекуди за день бачу і чую до 100 клієнтів, рахувала, не брешу. Так там такого наслухаєшся...Ще й пам'ять, як назло, тримає всяку муть.
З приводу досьє на форумчанок, так і я можу про багато кого з вас дещо сказати. Повторюся, пам'ять маю. Наприклад, такий набір слів про одну дівчинку- сарказм, кіно, подорожі, про іншу-радіо,копірайтинг, у фаті і купальнику, ще-сумки,сумки,сумки,татухи,нік непонятний(думала, що хімічна формула).
Чогось згадалося, як хтось на святкуванні форумчанок притягнув Елену до "відповідальності" за паління). Тіпа, ти ж проти паління. Також пам'ять у людини є. Та ну блін)
Ще дивує, коли пишуть,що он знов з'явилось нове і пише в кожній темі. Згодна, є і неадеквати, але, згадалось, що я коли сюди зайшла, мало того, що не знала, що форуми взагалі існують, так потім як розібралась, також вирішила, що люди повинні знати про мене красіву все і зразу.
Усим піс. Сорі за помилки,не хотіла.
Опубліковано 20 серпень 2020 - 07:27
Чогось згадалося, як хтось на святкуванні форумчанок притягнув Елену до "відповідальності" за паління). Тіпа, ти ж проти паління. Також пам'ять у людини є. Та ну блін)
Це про мене? Бо там ще інші Олени були. Я це не запам'ятала і я проти випивки, а не паління та й на форумі неодноразово писала, що кинула цю звичку - палити. Останній раз якраз на день Незалежності 2017 року і до сих пір тримаюся. Кальян раз в півтора року не рахую)).
Мені не запам'яталося, щоб говорили, щоб я не палила. Може обговорювали, коли я пішла, то люди, аби їм задоволення))). Я колись трохи здивувалася після слів дівчини "Там тебе на форумі обговорюють" , в той період заходила тільки ради замовлень з іноземних сайтів, а потім десь з півроку взагалі не звідкривала портал. Активний період: відрядження, тренування, подорожі, нові враження, навчання, інша якість життя на той час ще незрозуміла мені. Я навіть не знаю... якщо не спілкуєшся з людиною певний час, забуваєш про неї. Потім зустрцчаю іншу дівчинку, каже, що мене вже на форумі розшукують і висувають версіі, що я образилась на щось та "пішла" або читаю як "прихований користувач". Ну йомайо . Так що це або менталітет, або...
П.С. Нін, чого в темі коронавірусу, я тут відповім).
П.П.С. Всім гарного дня і насиченого життя, в якому б не було часу на різні дурниці .
Нинзя
-
-
Опубліковано 20 серпень 2020 - 07:36
Це про мене? Бо там ще інші Олени були. Я це не запам'ятала і я проти випивки, а не паління та й на форумі неодноразово писала, що кинула цю звичку - палити. Останній раз якраз на день Незалежності 2017 року і до сих пір тримаюся. Кальян раз в півтора року не рахую)).
Мені не запам'яталося, щоб говорили, щоб я не палила. Може обговорювали, коли я пішла, то люди, аби їм задоволення))). Я колись трохи здивувалася після слів дівчини "Там тебе на форумі обговорюють" , в той період заходила тільки ради замовлень з іноземних сайтів, а потім десь з півроку взагалі не звідкривала портал. Активний період: відрядження, тренування, подорожі, нові враження, навчання, інша якість життя на той час ще незрозуміла мені. Я навіть не знаю... якщо не спілкуєшся з людиною певний час, забуваєш про неї. Потім зустрцчаю іншу дівчинку, каже, що мене вже на форумі розшукують і висувають версіі, що я образилась на щось та "пішла" або читаю як "прихований користувач". Ну йомайо . Так що це або менталітет, або...
П.С. Нін, чого в темі коронавірусу, я тут відповім).
П.П.С. Всім гарного дня і насиченого життя, в якому б не було часу на різні дурниці .
Тю, наче в обо всем писала ...ту тему не читаю.
А,та нє, ти просто стояла, до тебе підійшли і спитали прямо, мов чого? Ну та це було так, норм, по доброму), я чогось просто згадала. На трасі як ми гуляли)
Опубліковано 20 серпень 2020 - 07:50
Тю, наче в обо всем писала ...ту тему не читаю.
А,та нє, ти просто стояла, до тебе підійшли і спитали прямо, мов чого? Ну та це було так, норм, по доброму), я чогось просто згадала. На трасі як ми гуляли)
Ааа, це було. Ну я ж не план курила)). Точно так мене здивувало, що одна мамочка палила. Я бачила її розовим пухнастим зайченям з блакитними очима, а не з цигаркою. Але я свої думки не озвучувала
Опубліковано 20 серпень 2020 - 07:55
Пропоную конкурс - "охарактеризуй форумчанку трьома словами" - інші вгадують)
А взагалі, мабуть, кожна з нас рано чи пізно попадала під гнів "старожилів", але щоб отак масово і надовго, то наче і не було якось)))
Пс - впізнала кожну з описаних вище)
Нинзя
-
-
Опубліковано 20 серпень 2020 - 08:01
А взагалі, мабуть, кожна з нас рано чи пізно попадала під гнів "старожилів", але щоб отак масово і надовго, то наче і не було якось)))
Ггг,також згадалось. Про одну форумчанку думала, що вона сучка неймовірно рідкісна (та воно,мабуть,так і є)) , поки на одній із зустрічей, вона не назвала мене "Нінок", а мені подобається інтерпретація імені
Мені наче Елену" ненавиділи",. досить довго,тільки вона тоді під другим ніком була)
Відредаговано Нинзя, 20 серпень 2020 - 08:03.
Опубліковано 20 серпень 2020 - 08:04
Немає серед нас сучок. НіАдной)
Мені наче Елену" ненавиділи",тільки вона тоді під другим ніком була)
Та ну, може не дуже розуміли, але не ненавиділи.
Нинзя
-
-
Опубліковано 20 серпень 2020 - 08:06
Немає серед нас сучок. НіАдной)
Та ну, може не дуже розуміли, але не ненавиділи.
Ну та я ж в лапки взяла, да, не дуже розуміли.
Опубліковано 20 серпень 2020 - 08:16
Я бачила її розовим пухнастим зайченям з блакитними очима
А я казала, що в нас такі є!!!
А мені - не має!
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 20 серпень 2020 - 08:20
У мене канешно память девичья) но запоминаються форумчанки, які часто і багато про себе пишуть. З дрібничок і складається образ. Хоч не хоч запомниш.
Нина пишіть частіше! :-)
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|