Обо всем 69
Розпочатий з nadin, 08 бер 2019 09:23
1972 відповідей у цій темі
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 08 травень 2019 - 19:21
Моя мама говорит, что я засунула линейку в горло - извлекал хирург, потому что было как с лампочкой с анекдота... Я конечно этого не помню и не очень верю.
PS: Остап у меня несколько недель назад часть пластиковой ручки скушал( СБ обошлось, думала, что не переживу, со старшим у меня таких стрессов не было((
У меня дядька большой уже вроде, а и тот умудрился крышечку от ручки глотнуть Все ручки погрызенные и линейки.. "грызун")))
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 08 травень 2019 - 19:22
Якщо коротко, приватизація - це БЕЗОПЛАТНА передача земельної ділянки або житла з ДЕРЖАВНОГО фонду.
Так, за оформлення документів ви платите гроші, але за землю чи квартиру ви не платите нічого, на відміну від купівлі, наприклад.
Усе інше - це оформлення права власності в результаті інших дій - побудували, купили, отримали у спадщину чи в дар. Тобто, це не безплатне первинне отримання.
Я ще раз пишу. Платите гроші за виготовлення проекту. Безкоштовно вам його ніхто не зробить.
svexa
-
-
Опубліковано 08 травень 2019 - 19:28
Не мішайте все в одну купу!
Щоб дати правильну відповідь, я намагаюся щось вияснити, а ви закручуєте все більше і більше)))
Або ви щось не так зрозуміли/спитали у сестри, або ваша сестра - поганий помічник.
Все я вірно зрозуміла. Можна і будиночок дачний приватизувати. Навіть поштова адреса тоді буде. Але це додатково 5000 Гр, а то і більше.
svexa
-
-
Опубліковано 08 травень 2019 - 19:31
Подскажите пожалуйста,сколько стоит ПРИБЛИЗИТЕЛЬНО приватизация 3-х ком.кв.? В 1тыс дол.можно вложиться?Спасибо
І потрібна згода всих приписаних в квартирі.Це не так дорого. Просто прийдеться походити там папірець, там папірець. В міськраді вам все пояснять. Дадуть список документів.
Опубліковано 08 травень 2019 - 19:47
Спасибо за ответ по приватизации,но хотелось бы знать сумму.Подозрение что родственники сумму неправдивую говорять.
svexa
-
-
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:12
Спасибо за ответ по приватизации,но хотелось бы знать сумму.Подозрение что родственники сумму неправдивую говорять.
. Найдорожче це документи. План квартири. Але це не космічні суми.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:21
Все я вірно зрозуміла. Можна і будиночок дачний приватизувати. Навіть поштова адреса тоді буде. Але це додатково 5000 Гр, а то і більше.
Я виходжу з діалогу.
Я вище пояснила, що таке приватизація, а ви знову називаєте приватизацією те, що приватизацією не є і збиваєте людей з толку, ще й по "космічних" сумах орієнтуєте.
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:23
Весела болталка 69 була))) пора Наді створювати нову темку))))
Відредаговано Belyanochka, 08 травень 2019 - 20:23.
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:27
Весела болталка 69 була))) пора Наді створювати нову темку))))
)))) Шось дуже быстро))) я даже не заметила
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:28
мне тоже интересно)
Девочки, может кто был в санатории "Псел" В.Багачка?
Мы были, но ооочень давно, природа шикарная, речка, лес, бювет, по условиям совдеп, питание диетическое)
Но, повторюсь, были давно, лет 10 назад, может уже что-то и изменилось
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:28
)))) Шось дуже быстро))) я даже не заметила
два месяца пролетело) , эту 8марта создавала
nadin
-
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:29
Продолжаем
https://mama.pl.ua/i...showtopic=35022
два месяца пролетело) , эту 8марта создавала
Просто только на днях смотрела, вроде далеко ещё до окончания было)))
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 08 травень 2019 - 20:30
а є варіанти без адреси???? при сучасному юридичному оформленні, а не по документах 80-х років (тоді справді по селах адреси не завжди були)
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|