Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 56

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1970 відповідей у цій темі

#1941 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:14

Нічого. дівчата, вже онлайн запис до сімейного лікаря на Полтаву розробляють.Тільки мера під зад потрібно підігнати. В нас онлайн талони до педіатра вже півроку.ТО зручно. От Аня засопливила чи ще якась мана.Хочу попасти до лікаря.Зайшла на сайт, записалась, прийшла за 10-5 хв до заброньованого часу і лафа.Ніяких кілометрових черг, очікувань.Шкода що ще до вузьких спеціалістів онлайн не можна зареєструватись.Але в проекті і це тішить...

https://reestratura.com/

А ще фішка в тому, що без талона нікого зайвого не приймають, бо не мають права внести в реєстр відвідувачів без бумажки

Было бы хорошо,очень удобно.А во взрослой тоже так(я имею ввиду онлайн запись)?

У нас це навряд допоможе.
В 4 поліклініці давно талончики з номерами і навіть під кабінетом гінеколога дехто намагається створити живу чергу, про кардиолога, ендокринолога і т.д. я взагалі мовчу - пенсіонери мені всі місяці вагітності розповідали, що час у талончику ставиться просто так, а головне - жива черга :-(((

О да!а в следующий прием эти же пенсионеры доказывают что по талончикам))

Відредаговано Филя, 13 червень 2017 - 08:15.

#1942 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:18

В 4 поліклініці давно талончики з номерами і навіть під кабінетом гінеколога дехто намагається створити живу чергу, про кардиолога, ендокринолога і т.д. я взагалі мовчу - пенсіонери мені всі місяці вагітності розповідали, що час у талончику ставиться просто так, а головне - жива черга :-(((

А як по закону прижмуть, то буде все. 

В нас педіатр завідуюча сімейной медициной, то вона сказала, що в кого введено талони з комп"ютерною базою, то жорстко перевіряються міністерством. І без талона не можуть прийнятию Собі дорожче. + їм вигідніше. Не має такого напливу людей

Тому ось як буде зацікавленість самий лікарів і адміністрації, то і порядок буде. Виганятимуть безталонщиків, то наступного разу вже подумають.

Ну і велику роль грає онлайн бронювання.Дуже зручно.Бо так зрозуміло, що не кожен хоче спочатку йти по талон, а потім до лікаря.

Было бы хорошо,очень удобно.А во взрослой тоже так(я имею ввиду онлайн запись)?

О да!а в следующий прием эти же пенсионеры доказывают что по талончикам))

Тільки гінекологія. Вузьких також онлайн поки не має. А так тут вже давно сімейна медицина.

#1943 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:20

Нічого. дівчата, вже онлайн запис до сімейного лікаря на Полтаву розробляють.Тільки мера під зад потрібно підігнати. В нас онлайн талони до педіатра вже півроку.ТО зручно. От Аня засопливила чи ще якась мана.Хочу попасти до лікаря.Зайшла на сайт, записалась, прийшла за 10-5 хв до заброньованого часу і лафа.Ніяких кілометрових черг, очікувань.Шкода що ще до вузьких спеціалістів онлайн не можна зареєструватись.Але в проекті і це тішить...

https://reestratura.com/

А ще фішка в тому, що без талона нікого зайвого не приймають, бо не мають права внести в реєстр відвідувачів без бумажки

А записаться можно только онлайн?

#1944 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:23

Вчора сиділи під кабінетом педіатра на Юрченка, то до лікаря одночасно вломилося 4! людей "нам только спросить" + тато з дитиною по черзі.Виходили вони протягом години...

#1945 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:24

А записаться можно только онлайн?

І онлайн, і по телефону, і в реєстратурі.

До  вузьких - в реєстравтурі або по телефону

#1946 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:31

пенсіонери мені всі місяці вагітності розповідали, що час у талончику ставиться просто так, а головне - жива черга :-(((

Да-да). Я раз даже повелась, а потом поняла, что они хитрые просто). А когда-то мужчина под кабинетом именно кардиолога забраковал мой "фальшивый" талончик, который был выписан от руки, а должен быть компьютерный. Из этого он сделал вывод, что я сама его себе выписала, чтобы проскочить к кардиологу. Когда я зашла, заскочил следом, начал кричать на весь кабинет, что я такая-растакая. Кардиолог его выслушала, сказала, что любит всех пациентов и его особенно и чтобы он ждал за дверью (в компьютерную программу моя фамилия была внесена регистратором). На приёме врач рассказывала, куда она едет отдыхать, спрашивала, где я была, что заняло ещё минут десять, кроме времени, отведённого на приём. Выхожу из кабинета, под дверью стоит этот мужчина и говорит мне "шоб ты сдохла"  :pod_stolom: .

Мне кажется, ему нужно было талончик брать совсем не к кардиологу).

#1947 s_krivoruchko

s_krivoruchko

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 895 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:31

Мне больше не понятно(может кто то предложить хотя бы правдоподобную теорию?)) почему иногда на поезд продается билет, а иногда "бланк заказа", который необходимо обязательно менять в кассе? При том поезд один и тот же...    А еще на букинг.уз.гов.юа (англ.есстно) - билеты дешевле чем на привате. На фигню, но приятно. 

потому что указанный вами сайт есть официальным сайтом укрзализныци и цены аналогичные ценам в кассах, а приват является посредником и берет 10 грн комиссии

#1948 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:34

В 4 поліклініці давно талончики, але навіть під кабінетом гінеколога дехто намагається створити живу чергу, про кардиолога, ендокринолога і т.д. я взагалі мовчу - пенсіонери мені всі місяці вагітності розповідали, що час у талончику ставиться просто так, а головне - жива черга :-(((

От мене завжди дивує, чого в 4-й новій ці талончики з призначеним часом прижилися, а в старій ні. В новій ходила до терапевта, кардіолога, хірурга та алерголога - всі приймають строго по талонах, ніяких живих черг.

#1949 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:37

В нас педіатр завідуюча сімейной медициной, то вона сказала, що в кого введено талони з комп"ютерною базою, то жорстко перевіряються міністерством. І без талона не можуть прийнятию Собі дорожче. + їм вигідніше. Не має такого напливу людей
Тому ось як буде зацікавленість самий лікарів і адміністрації, то і порядок буде. Виганятимуть безталонщиків, то наступного разу вже подумають.
Ну і велику роль грає онлайн бронювання.Дуже зручно.Бо так зрозуміло, що не кожен хоче спочатку йти по талон, а потім до лікаря.

Тільки гінекологія. Вузьких також онлайн поки не має. А так тут вже давно сімейна медицина.

В 4-й новой ко всем спецам по талонам на время, а в реале живая очередь(

От мене завжди дивує, чого в 4-й новій ці талончики з призначеним часом прижилися, а в старій ні. В новій ходила до терапевта, кардіолога, хірурга та алерголога - всі приймають строго по талонах, ніяких живих черг.

Если бы прижилися, иногда и по 2-3 часа приходилось сидеть, хотя талоны уже давно выдают
  • Kalinna це подобається

#1950 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 377 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:46

Да-да). Я раз даже повелась, а потом поняла, что они хитрые просто). А когда-то мужчина под кабинетом именно кардиолога забраковал мой "фальшивый" талончик, который был выписан от руки, а должен быть компьютерный. Из этого он сделал вывод, что я сама его себе выписала, чтобы проскочить к кардиологу. Когда я зашла, заскочил следом, начал кричать на весь кабинет, что я такая-растакая. Кардиолог его выслушала, сказала, что любит всех пациентов и его особенно и чтобы он ждал за дверью (в компьютерную программу моя фамилия была внесена регистратором). На приёме врач рассказывала, куда она едет отдыхать, спрашивала, где я была, что заняло ещё минут десять, кроме времени, отведённого на приём. Выхожу из кабинета, под дверью стоит этот мужчина и говорит мне "шоб ты сдохла"  :pod_stolom: .

Мне кажется, ему нужно было талончик брать совсем не к кардиологу).

Да, очередь к кардиологу - вещь замечательная) Меня тоже направили к кардиологу, какой-то ритм у меня там нашли. Талончик на 8 - прихожу, а там уже 3 человека. Я, понимая, что талончик у меня на 8 и что я первая, молча сижу, жду, когда врач придет. Одна из бабушек таки не выдержала: "У Вас на сколько талончик?" Я ответила, что у меня на 8, и дальше молча изучаю свою карту) Бабушкам совсем скучно стало - они поинтересовались, с чем я пришла, рассказали, что мне ОДНОЗНАЧНО нужна будет кардиограмма, сказали, чтоб я сразу талончик брала)) В общем, еще минут пять в очереди бы, и я бы сидела с поставленным диагнозом, рекомендациями, назначенным лечением и записью в обменке без захода к врачу)) А вот когда таки пришел врач, я тоже узнала, какие консультации она кому назначала, до скольки была на работе, как она устала и что больницу эту вообще нужно сжечь ))))))) При этом, мое присутствие ее не смущало совсем никак))

Відредаговано Elena Libra, 13 червень 2017 - 08:52.

#1951 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 13 червень 2017 - 08:56

То Вам просто таланило - залежить від ступеню нахабства створюючих живу чергу. Що в старій, що в новій потрапляла, як по талончику так і сиділа в живій черзі (особливо запам'яталось, як до ендокринолога у мене був талончик на 10 чи 11 годину, а всі пенсіонери пройшли перед мною бо "жива черга" і коли я зайшла остання близько 13 лікар уже прийняла всих записаних на цей день ;-) 

Відредаговано Kalinna, 13 червень 2017 - 08:58.

• felice це подобається

#1952 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 13 червень 2017 - 09:13

А якщо захворів зранку? То коли брати талони? Особливо,якщо живеш за тридевять земель від поліклініки? Ніколи не розуміла талони до педіатра, терапевта і лора.

А про дитячу поліклініку. Сиділа в березні вчерзі,дуже великій, хоч і прийшла на півгодини раніше прийому. То зайшла мама з другокласником, сама вагітна, і папа поряд. « нам послухаться, а потім на уроки». Прийом був уже час. Якщо на уроки, то потрібно було прийти о восьмій годині, так же? Народ трішки возмутився,всім послухаться... Жіночка все одна зайшла, через півгодини вийшла. Коли нас теж оглянули і я вийшла з поліклініки, то зустріла цю сімейку біля магазину, дитина теж з ними, в школу ніхто не пішов, а ще і по літрі пива в руках.
Мене це т9 просто убиває....

Відредаговано Mila*, 13 червень 2017 - 09:13.

#1953 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 09:20

потому что указанный вами сайт есть официальным сайтом укрзализныци и цены аналогичные ценам в кассах, а приват является посредником и берет 10 грн комисс

Возражу, покупала билет 7 июня, то в привате и на сайте Укрзализн. были цены одинаковые.

#1954 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 10:00

Цікаво, а талони видають всім, чи по місцю прописки? Мене це бісить найбільше в наших поліклініках. Чомусь в дитячі можна ходити по місцю проживання, а в дорослі - ні. І проблеми з талонами у нас через це

#1955 mismouse

mismouse

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 968 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 13 червень 2017 - 10:10

Чомусь в дитячі можна ходити по місцю проживання, а в дорослі - ні. І проблеми з талонами у нас через це

Так в семейные поликлиники можно тоже ходить по месту проживания - только надо написать заявление, чтобы прикрепили к участку.

#1956 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 377 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 10:13

Цікаво, а талони видають всім, чи по місцю прописки? Мене це бісить найбільше в наших поліклініках. Чомусь в дитячі можна ходити по місцю проживання, а в дорослі - ні. І проблеми з талонами у нас через це

В 4 на Калинина мне с Сумской пропиской талончики начали выдавать только после написания заявления на имя главврача о том,  что я проживаю на ул. Европейской и хочу у них лечиться) и оплаты 50 грн в кассу) сначала приходила с паспортом, теперь с обменкой, дают без проблем. Удивляет (возмущает), что за талончиком нужно прийти лично в 7-30 в пятницу или же записаться по телефону после 13, но "не факт, что талончики будут" (слова женщины в регистратуре). При мне утром позвонила девушка, попросила записать ее, на что ответили "Вот тут люди стоят, которые не поленились, пришли на 7 утра, а Вы... То, что Вам не с кем ребенка оставить, это Ваши проблемы и Ваши отговорки. Звоните после 13, но наличие талончиков не гарантирую". Я вышла в легком недоумении...

#1957 s_krivoruchko

s_krivoruchko

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 895 повідомлення
  • Ім'я:Светлана

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 10:14

Возражу, покупала билет 7 июня, то в привате и на сайте Укрзализн. были цены одинаковые.

возможно что то поменялось, но вот буквально на днях брали на автобус билет через приват, то разница с тем что выдали на автовокзале (их надо менять) около 20 грн

#1958 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 13 червень 2017 - 10:19

какие консультации она кому назначала, до скольки была на работе, как она устала и что больницу эту вообще нужно сжечь ))))))) При этом, мое присутствие ее не смущало совсем никак))

Лен, она такая молодая, стройная, симпатичная?  

#1959 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 10:22

Почему? Я мужу вызывала врача из своей поликлиники, хотя по прописке он относится к другой

#1960 Elena Libra

Elena Libra

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 2 377 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 13 червень 2017 - 10:23

Лен, она такая молодая, стройная, симпатичная?  

Была когда-то)) бабушка в возрасте, но "очень-очень хороший врач, внимательный и вообще плохих в нашей больнице нет" (цитата тех же бабушек-диагностов)))) если не ошибаюсь, Одинцова Вера Петровна.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама