Улюблені серіали
Розпочатий з Montie, 18 січ 2013 10:55
2208 відповідей у цій темі
Опубліковано 26 липень 2020 - 16:31
Ага, спасибо
Дарк мне зашёл, я посмотрела первый сезон, дальше смотреть не буду, отложу до пенсии
Остальные пересмотрю, переводы конечно, иногда не врублюсь что за фильм так перевели, может что-то видела, н кажется нет
А в Голове, там развязка прикольная, если не досмотрела.
Согласна, что чуть затянут внутри, но 6 серий всего, так шо норм))
Голову досмотрела, и в принципе, я еще в начале финальной серии знала, какая будет развязка, и, что убийца - дворецкий))
Но возможно я слишком много всего уже пересмотрела и меня трудно удивить) заметила, что в последнее время, я больше обращаю внимание на картинку, чем на сюжет.
Koshka
-
Місто:Toronto, Canada
-
Ім'я:Koshka
Опубліковано 26 липень 2020 - 17:33
Голову досмотрела, и в принципе, я еще в начале финальной серии знала, какая будет развязка, и, что убийца - дворецкий))
Но возможно я слишком много всего уже пересмотрела и меня трудно удивить) заметила, что в последнее время, я больше обращаю внимание на картинку, чем на сюжет.
Это да...картинку я ещё со времен Убийства и Тру детектив заценила и музыку конечно.
Ещё иногда вот такое настроение, хочется смотреть что-то унылое, зимнее, серое, тогда заходит. А если настроение романтичное, то откладываю такие сериалы ))
Опубліковано 26 липень 2020 - 20:59
Это да...картинку я ещё со времен Убийства и Тру детектив заценила и музыку конечно.
Ещё иногда вот такое настроение, хочется смотреть что-то унылое, зимнее, серое, тогда заходит. А если настроение романтичное, то откладываю такие сериалы ))
Даааа, музыка из этих сериалов у меня до сих пор в плеере
Особенно эта, любимая https://youtu.be/a0vk5SGmw3w
Опубліковано 26 липень 2020 - 23:35
Подивилась "Спіймати Кайдаша". З третьої серії чоловіка вже затягнуло. До цього скептично був налаштований. Дуже життєвий серіал. Наш час. Цікаво, що мене чоловік побачив у всіх персонажах жіночої статті, і у Мотрі, і у Мелашці, хоч у них протилежний характер. Від Карпа я просто балділа візуально. В житті б не подумала, що то коваль з Кріпачки. (Кріпачку не додивилась, 2 частина не зайшла).
Закінчення, правда, якесь не закінчене...
Відредаговано Miilkaa, 26 липень 2020 - 23:39.
Опубліковано 07 серпень 2020 - 21:41
Подивилась "Спіймати Кайдаша". З третьої серії чоловіка вже затягнуло. До цього скептично був налаштований. Дуже життєвий серіал. Наш час. Цікаво, що мене чоловік побачив у всіх персонажах жіночої статті, і у Мотрі, і у Мелашці, хоч у них протилежний характер. Від Карпа я просто балділа візуально. В житті б не подумала, що то коваль з Кріпачки. (Кріпачку не додивилась, 2 частина не зайшла).
Закінчення, правда, якесь не закінчене...
Подивился і я "Спіймати Кайдаша"- мені сподобався фільм
Думаю закінчення не закінчене,бо повинна бути друга частина,але коли??? Хотілося б швидше)
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 07 серпень 2020 - 22:13
Подивился і я "Спіймати Кайдаша"- мені сподобався фільм
Думаю закінчення не закінчене,бо повинна бути друга частина,але коли??? Хотілося б швидше)
Попри значний успіх серіалу, в інтерв'ю українським ЗМІ Наталка Ворожбит неодноразово стверджувала, що не планує створювати другий сезон, оскільки, за її словами, для неї «це завершена історія». Проте й не виключає повністю такої можливості, якщо їй забезпечать «комфортні умови» для написання сценарію другого сезону, дозволивши писати 1,5 року.[1][2]
Ворожбит також зазначала, що було відзнято багато сцен, які так і не увійшли до кінцевої версії телесеріалу, й існує ймовірність, що телеканал СТБ випустить «розширену режисерську» версію першого сезону з вирізаними раніше епізодами.[4][31]
Опубліковано 26 серпень 2020 - 19:25
Кто смотрел Уэнтворт/Вентворт ?
Опубліковано 08 жовтень 2020 - 11:46
І будуть люди.
Можливо український кінематограф лише розвивається і можна знайти купу недоліків чи неточностей, але я рада, що таке кіно стали знімати. Раджу дивитися, тим більше події розгортаються на Полтавщині. Особливо тим, хто любить згадати «як раніше добре жилося»
Хочу тепер книжки прочитати, цікаво як там все описано, бо ж видані були ще за радянських часів.
Опубліковано 27 жовтень 2020 - 12:34
Крах он же Падение, Британия, 2013- обсуждали?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 18 листопад 2020 - 06:48
Я за порадою!!! Сьогодні ,,доїдаю ,,,4 сезон Мосту.Хочу ще щось такого плану.
Ще відкрили для себе з чоловіком Нарко Мексика и просто Нарко (В нашому перекладі просто Барыги).Кому цікаво про становлення наркомафії 80 років , перші наркокартелі.
Опубліковано 18 листопад 2020 - 07:54
Я за порадою!!! Сьогодні ,,доїдаю ,,,4 сезон Мосту.Хочу ще щось такого плану.
Ще відкрили для себе з чоловіком Нарко Мексика и просто Нарко (В нашому перекладі просто Барыги).Кому цікаво про становлення наркомафії 80 років , перші наркокартелі.
Мені теж МОСТ дуже зайшов, цікаві ще Бродчестер, Крах.
Відредаговано paprika, 18 листопад 2020 - 07:57.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 18 листопад 2020 - 08:03
Мені теж МОСТ дуже зайшов, цікаві ще Бродчестер, Крах.
Дякую.!!!
Опубліковано 18 листопад 2020 - 08:10
Я зараз дивлюся "Костер судьбы" про пожежу на благодійній ярмарці у Франції і долі людей, які там опинилися.
Опубліковано 18 листопад 2020 - 08:13
Благодаря волшебному пенделю Марины merkysha наконец-то создала свою страничку с коротенькими обзорами)
подписывайтесь https://www.facebook...111894897278044
там пока мало всего, но это только начало)
Дуже крута сторінка!!!!! Дякую!! Тепер надивлюся... Я прямо в захваті!!
Опубліковано 18 листопад 2020 - 08:19
Подивилася серіал "Версаль". Людовік 14, костюми, інтриги... 3 частини. Але закінчення якесь не закінчене.
Опубліковано 18 листопад 2020 - 10:37
Дуже крута сторінка!!!!! Дякую!! Тепер надивлюся... Я прямо в захваті!!
большое спасибо за такую оценку)
есть еще Инстаграм страничка https://www.instagra...om/kinol_enta/
Опубліковано 18 листопад 2020 - 10:44
а я собі все зберігаю-зберігаю, тільки, блін, часу нема все це дивиться)))
Опубліковано 18 листопад 2020 - 10:55
большое спасибо за такую оценку)
есть еще Инстаграм страничка https://www.instagram.com/kinol_enta/
У меня не открывается (
Опубліковано 18 листопад 2020 - 11:27
Опубліковано 24 листопад 2020 - 18:09
"Ход королевы" (или Ферзевый гамбит) зацепил прям с первой минуты. Пока 2 серии посмотрела, всего 7. Странно, что на нашем форуме нету отзывов)
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|