![]() Обо всем...
Розпочатий з Пасон, 01 тра 2009 11:32
1981 відповідей у цій темі
Опубліковано 19 вересень 2010 - 17:53
Ура! Я вернулась! 2 дня без инета - и как я выжила...
![]()
Опубліковано 19 вересень 2010 - 19:55
Оля, поверь, не стеб. Я тоже думала прикол, но нет))) Это вконтакте на в группе про беременяшек. Я там вообще рыдаю постоянно. Насколько тупые люди есть.
Опубліковано 19 вересень 2010 - 20:55
интересно, а кто-то написал из "отчаявшихся" - ура! все сделала так как писали, и получилось!! ?
Опубліковано 20 вересень 2010 - 13:02
У тиждень перед Днем Полтави і, власне, 23 вересня кожен із мешканців міста та його гостей зможуть провести час різноманітно та цікаво
21 вересня святкування головного свята Полтави відбудеться в окремо взятому районі — Ленінському. Якщо дозволить погода, окрім концерту мешканці зможуть побачити як їхні діти малюють на асфальті. Саме завтра починається покладання квітів у різних місцях — як за участю посадовців, так і силами пересічних полтавців. 21 вересня букети понесуть до генерала Зигіна та пам’ятного знаку в Гришкіному лісі, що на Половках. 22 вересня покладання квітів набуде масового характеру, адже відбуватиметься у різних місцях самої Полтави та у селищах-супутниках. Отже, урочисті лінійки заплановані біля: пам’ятника визволителям на Алеї Героїв, пам’ятного знаку «Френтік», пам’ятного знаку героям-авіаторам та Братської могили на Центральному кладовищі. У селищах Крутий Берег, Лісок, Дублянщина, Новобудова, Рогізна, Вороніна, Пост-Островок, Червоний Шлях, Вакуленці, Яківці, Рибці зберуться їхні мешканці та представники місцевої влади, щоб вшанувати пам’ять загиблих односельців. Лише один захід 22 вересня з квітами пов’язаний не буде — спортивно-масовий захід «Молодь обирає здоровий спосіб життя». 23 вересня у всіх музеях Полтави — день відкритих дверей. А це означає, що можна безкоштовно відвідати літературно-меморіальний музей Панаса Мирного, літературно-меморіальний музей І. П. Котляревського, літературно-меморіальний музей В. Г. Короленка, державний історико-культурний заповідник «Поле Полтавської битви», художній музей ім. Миколи Ярошенка. полтавці та гості міста зможуть завітати на виставку декоративно-ужиткового мистецтва «Містечко майстрів» або на концертно-розважальні програми «У вінку з легенд, з піснями в серці, Полтава йде через віки» та «Тобі уклін, моя Полтаво!» А, можливо, хтось захоче приєднатися до очільників міста та області, які традиційно покладатимуть квіти до пам’ятника Слави, у парку біля якого пригощатимуть справжньою солдатською кашею, на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського — із концертом, участь у якому візьмуть та святковим феєрверком. Про точний час та місце проведення час названих заходів дізнавайтеся з афіші «Полтавщини». Анна ДОВГОШЕЙ, «Полтавщина» http://www.poltava.pl.ua/news/5045/
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:01
Девочки, это только я не вижу свою аватарку или вы тоже не видите?
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:07
и я твою не вижу(
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:08
olga_pl, я тоже вашу аваторку не вижу.
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:13
Спасибо, девченки!!! Значит - не судьба, а то я все колебалась, а оно само решилось... Пошла новую искать!
![]()
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:16 Олечка, а мак чем тебе не понравился? ![]()
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:21
А у нас на Леваде, вчера памятник поставили)) Теперь у нас пушка есть))))
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:22 Ого... ![]()
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:25 между школами)) если от вас идти к нам)) к фуршету, то по правой стороне)) приходите к нам))
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:35
Ксюш, я маки обожаю с детства!!! Это мои самые любимые цветы (наряду с тюльпанами), потому и поставила, а потом решила прочитать значение мака, так вот на языке цветов "мак" - вечный сон, забвение, смерть. За последних две недели слишком много близких людей ушли из жизни, а тут еще такое трактование!!! Одно порадовало, что именно красный мак обозначает "удовольствие". Вот я и думала сменить-не сменить. Теперь точно сменю!!! ![]()
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:39 Ладно, раз так, то меняй!!! ![]()
Опубліковано 20 вересень 2010 - 14:56
а мне вообще нравиться авку менять. одна и та же надоедает.
Опубліковано 20 вересень 2010 - 15:44
А я за один день получила аж две медальки!!! Хожу и радуюсь
![]()
Опубліковано 20 вересень 2010 - 15:55
Девченки, а никто не посещает спортивные занятия в "Спартаке", в субботу взяла расписание и наименование с описаниями нагрузок и видов занятий и никак не могу определиться. Еще много зависит и от тренера. Я когдато 3 года занималась , так все гармонично было и вес потеряла (и не набрала), а потом никак не найду ничего чтоб меня устраивало.
Опубліковано 20 вересень 2010 - 15:56 А я наоборот в этом деле жуткий консерватор, но пора уже что-нибудь новенькое поставить))) 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |