Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 74

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1988 відповідей у цій темі

#1921 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:36

Вы утром писали, что ничего страшного в этом вирусе нет, переболеем успешно как и другими ОРВИ. И надо поменьше читать соц.сети. А теперь оказывается не слишком строгий карантин. Может если бы люди побольше получали адекватной информации, то и не гуляли бы на карантине и не шутили в 100500 раз про туалетную бумагу, на которую кстати нет никакого ажиотажа у нас в городе.

Да ладно! У нас в Сильпо привозят её тоннами, девочки даже не выкладывают её на витрину. В поддонах так и ставят, к вечеру практически ничего не остаётся.

#1922 Амура

Амура

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 094 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Люба

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:43

thumb_pre_1584787389__90354039_253059098

#1923 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:45

Я не знаю когда именно она приехала, но не особо вижу разницу между ее поведением и остальных людей которые так же точно гуляют по селу и заходят в магазиы. У всех есть вероятность быть носителем.

Ну як сказати... Думаю в неї в рази більше шансів бути носієм вірусу, ніж у місцевих, які місяцями не виїжджали нікуди

#1924 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:50

Я розумію це прекрасно, сама з 10 січня відходила після серйозної операції.. Але я мабуть інтроверт, мені не нудно вдома в ізоляції від суспільства. Роботи дистанційної зараз вистачає, на роботу набагато більше часу витрачаю, ніж було в звичайному режимі. 

Лєн, знаєш, я раніше вважала себе самодостатньою людиною, допоки після НР свят на тиждень не вимкнули інтернет, а потім і світло на два дні. З наявністю інтернету я також себе прекрасно почуваю). 

І роботи менше не стало. 

#1925 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 13:20

Лєн, знаєш, я раніше вважала себе самодостатньою людиною, допоки після НР свят на тиждень не вимкнули інтернет, а потім і світло на два дні. З наявністю інтернету я також себе прекрасно почуваю).

І роботи менше не стало.

Ой, от без світла і інтернету буде зовсім погано... Сподіваюся коронопокаліпсис до цього не дійде

#1926 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 13:37

Ой, от без світла і інтернету буде зовсім погано...

Не дописала. Я тоді йшла в фітнес-клуб або кафе, там сиділа, доробляла те, що термінове. А зараз так не вийде. Ще є мобільний інтернет, але тоді його мені вистачило на два дні. 

#1927 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 14:14

Уже оголосила і Британія.

Не буду спорити, але я так зрозуміла що школи закрили, зробили жорсткішими обмеження, але це не карантин.
Уряд боїться впливу карантину на економіку, а економіка у них і так зараз на межі через Брексіт.

#1928 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 14:30

Ну я можу читати лише паперові носії - від електронних голова паморочиться, чому не знаю. Книгу носила в сумці тижнями - не встигаю і все. Читала ночами, але від недосипу стало погано, тому ввечері за книгу не беруся...
Тепер он вже поглядаю в книжкову шафу і жалкую, що не додумалася забігти в бібліотеку до карантину...

Полтавська книгарня Зміст пропонує доставку книг додому. Правда ціни у них(.... Також Книгарня Є обіцяє безкоштовну доставку кур’єром.

#1929 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 21 березень 2020 - 14:42

Де в Полтаві лікувати зуби при гострому болю:
https://kolo.news/ca...y/zdorove/19304

Не буду спорити, але я так зрозуміла що школи закрили, зробили жорсткішими обмеження, але це не карантин.
Уряд боїться впливу карантину на економіку, а економіка у них і так зараз на межі через Брексіт.

https://www.ukrinfor...ni-zakladi.html

#1930 tesliala

tesliala

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 540 повідомлення
  • Ім'я:Людмила

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 14:42

В усьому морі негативної інформації і нерадісних перспектив потрібно шукати якісь "приємності". Зараз є можливість більше часу провести з родиною. Поговорити з дітьми не поспіхом, між домашніми справами, а спокійно. Я помітила, що по причині ізоляції ми почали помічати дрібниці. Щодня гуляємо з дітьми в безлюдних місцях, яких у нас в селі вдосталь. І помічаємо те, що раніше було несуттєвим- і перших жучків, і птахів, і небо, яке вчора було як ніколи- вся палітра синього і блакитного. Неочікувано для себе захопилася фото, веду альбом під кодовою назвою: карантин, день... От коли не можна буде взагалі виходити- будемо переглядати родиною.

#1931 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 14:51

Вчера ездили забирать детей от бабушки, на машине. Я рассматривала людей на улице в окошко. Гуляют толпами, девочки- подростки с чипсами идут и весело пытаются чипсинки закинуть в рот. Бабушка на красный выскочила нам под колеса, успели увернуться, вообще жизнь идёт своим чередом. А у меня уже начинаются панические атаки , особенно ночью, если не спиться. Заскочила в мясной, у нас на Карла, магазинчик маленький, я ещё с машины увидела, что пустой. Быстренько забежала и стою заказываю, тут заходит парочка и стали прямо сзади меня, дышут в затылок. Можно подумать, так быстрее будет. Ну и станьте на входе и ждите, никто не зайдет все равно мимо вас. А в другом магазине люди не поняли моей дистанции, подумали , что я стою просто так и аж 4 человека поместилось между мной и первым покупателем, я ушла оттуда. Про самоизоляции вообще не понятно, те что приезжают с других стран, Их вообще кто-то считает и контролирует? Не понятно.

а я сейчас хамлю таким . Поворачиваюсь и так и говорю - отойдите от меня, не подходите ко мне близко. На Новой почте была такая же ситуация((

• Ksun це подобається

#1932 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 14:52

В усьому морі негативної інформації і нерадісних перспектив потрібно шукати якісь "приємності". Зараз є можливість більше часу провести з родиною. Поговорити з дітьми не поспіхом, між домашніми справами, а спокійно. Я помітила, що по причині ізоляції ми почали помічати дрібниці. Щодня гуляємо з дітьми в безлюдних місцях, яких у нас в селі вдосталь. І помічаємо те, що раніше було несуттєвим- і перших жучків, і птахів, і небо, яке вчора було як ніколи- вся палітра синього і блакитного. Неочікувано для себе захопилася фото, веду альбом під кодовою назвою: карантин, день... От коли не можна буде взагалі виходити- будемо переглядати родиною.

Мы настолки достали, по которым успели уже соскучиться. Дочка вдохновилась просмотром Друзей и побежала готовить викторину для нас с мужем на знание фактов друг о друге. Насмеялись. В категории книги у мужа выпал вопрос " мамина любимая книга детства" и он бедный выковыривал из памяти "Шел по городу волшебник", аж вспотел. Мне тут же выпала категория растения и вопрос "папа любит комнатные цветы?". Ответ- "да" и обоим по одному баллу. Справедливость должна быть справедливой))).

#1933 Юлия Юлия 23

Юлия Юлия 23

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 113 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 14:57

А я планую пригадати своє минуле захоплення: дістала нитки для в'язання, тепер шукаю узор і за роботу. А Шо робить?!

#1934 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 15:03

Вы утром писали, что ничего страшного в этом вирусе нет, переболеем успешно как и другими ОРВИ. И надо поменьше читать соц.сети. А теперь оказывается не слишком строгий карантин. Может если бы люди побольше получали адекватной информации, то и не гуляли бы на карантине и не шутили в 100500 раз про туалетную бумагу, на которую кстати нет никакого ажиотажа у нас в городе.

в нашому атб вже третій тиждень не застать туалений папір)

#1935 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 15:04

Как работают АТБ? Круглосуточно?

#1936 Jilly

Jilly

Сонечко

• Модератори
  • 4 420 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 15:23

Как работают АТБ? Круглосуточно?

вроде не менялся график, те что были круглосуточными так и должны работать. Я утром ездила, вроде никаких новых объявлений о графике не увидела.

Поехала с утра, думала может меньше людей будет в субботу утром)) но не угадала)
для этого наверное надо было в 6 приходить а не в 8
Кассиры все типа в масках но нос открыт. Но выяснила что мне в маске тяжело дышать, но я на полчаса надела, а им долго сидеть... Но надо как-то приспосабливаться.

Разметку на кассах сделали, но дистанцию никто не соблюдает.

Туалетная бумага есть, а муку опять не застала, может завозят просто я не попадаю на нее, не знаю.

#1937 paprika

paprika

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 381 повідомлення
  • Ім'я:alla

Опубліковано 21 березень 2020 - 15:44

Чи можна зробити рентген без направлення, де і в яку вартість?

#1938 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 15:47

Новые правила введены
thumb_pre_1584798445__img-6b8f0e6d18bf0a

Відредаговано mitera, 21 березень 2020 - 15:48.

#1939 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 21 березень 2020 - 15:58

Львівський хворий одужав ще до результату аналізів):

https://ua.korrespon...ultaty-analiziv

#1940 mismouse

mismouse

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 968 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Опубліковано 21 березень 2020 - 16:22

Вот было бы круто, если бы и после окончания карантина люди продолжили соблюдать дистанцию в очередях:)

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама