Вишиваємо в дружньому колі (наші процеси)
7219 відповідей у цій темі
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 25 серпень 2015 - 21:37
надеюсь это только первые впечатления плохие
Опубліковано 25 серпень 2015 - 22:13
Так як я закінчила яблуко, а тканина на дівчинку буде пізніше, то я стартувала з новим проектом - "Порічки" (Красная смородина) від Нової слободи. Це буде моїм першим досвідом вишивки на принтованій канві. Опишу свої враження:
- було б непогано, якби, крім центру, на канві було точно визначене місце початку вишивки, так як розмір принту трохи більший за розмір вишивки. А враховуючи той факт, що на канві надрукований малюнок, то вважаю що правильне розташування вишивки архіважливо;
- нитки поділені на пасма, на кінчики яких наклеєні папірці з номерами: 1,11,18,.. Органайзер іде окремо і дірочки на ньому теж ідуть під номерами, тільки в цей раз так: 1,2,3,4,.. Мені прийшлося підписувати номера ниток на зворотній стороні органайзера. Якщо вже виробник не може адаптувати органайзер під кожен дизайн, то можна було б хоч б не друкувати ці числа, а лишити пусте місце, щоб кожен міг підписати свої номери ниток;
- голочка в наборі була дуже зігнута(. Я розумію, що вона маленька і тоненька, але от не вірю, що вона могла сама погнутися, знаходячись запакованою в наборі;
- нитки в пасмах надзвичайно короткі! З однієї ниточки виходить максимум 35 хрестиків. Для порівняння, в тій же Кавоманії, з однієї ниточки виходило десь 70 хрестиків;
- схема надрукована на 8 листах формату А4. Якість друку кольорових символів дуже неякісна( Деякі надруковані так погано і розмито, що приходиться інтуітивно здогадуватися, який же це символ;
- канва нормальна, здається, 16-та аіда. В цілому, на принтованій канві цікаво вишивати, по-перше, фон не зашивається, а по-друге, зразу видно рельєфність вишивки.
В кінці тижня обіцяю перший звіт).
Оля, ты вышивальный монстр!
Ну и темп!
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 25 серпень 2015 - 22:19
Оля, ты вышивальный монстр!
Ну и темп!
Через пару днів лафа закінчиться) Почнеться робота, школа, садок і тд. А за відпустку - так, плани перевиконала)
Опубліковано 25 серпень 2015 - 23:05
Через пару днів лафа закінчиться) Почнеться робота, школа, садок і тд. А за відпустку - так, плани перевиконала)
Ты до родов работать собралась?
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 25 серпень 2015 - 23:14
Ты до родов работать собралась?
Ні, у мене декрет тільки 23 вересня починається, і то тільки завдяки тому, що це 3-тя дитина, а так би ще б на пару тижнів більше прийшлось працювати.
Опубліковано 26 серпень 2015 - 15:02
вышиваю вяжу спросонья шапку (спиралью по кругу), смотрю вышивальное видео, ловлю себя на мысли, что сейчас довяжу ряд и буду возвращаться назад полукрестами
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 26 серпень 2015 - 22:27
станок приехал)) клевый такой, вышиваю многострадальный поцелуй двухсторонней иглой - приикооольно)))
slm
-
Місто:Полтава, пл.Зыгина
-
Ім'я:Ирина
Опубліковано 27 серпень 2015 - 00:14
Девочки, вы меня иногда в ступор вводите: то бэки, то двусторонние иглы у вас )))) Приходится расспрашивать гугл ))))
Опубліковано 27 серпень 2015 - 00:17
А я про двухсторонние иглы слышала негативные отзывы и для себя думала, что пока рука движется к канве, нет ничего замедляющего и сложного в том, чтобы её повернуть острием к канве))))
Опубліковано 27 серпень 2015 - 06:27
Девочки, вы меня иногда в ступор вводите: то бэки, то двусторонние иглы у вас )))) Приходится расспрашивать гугл ))))
того гляди и себе наборчик выбереться да за компашку и отошьется ))))))))))
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 27 серпень 2015 - 08:18
А я про двухсторонние иглы слышала негативные отзывы и для себя думала, что пока рука движется к канве, нет ничего замедляющего и сложного в том, чтобы её повернуть острием к канве))))
Я обычные покупала, увидела двухстороннюю, как же не попробовать))
сразу немного не привычно, но именно на станке прикольно)
Опубліковано 27 серпень 2015 - 08:37
ви мене соблазнили на станок)) купила лукас (диванний). ще тільки не випробувала.
Опубліковано 28 серпень 2015 - 17:29
Начала свою "хотелку" https://mama.pl.ua/i...27323&p=1028312
Цвета пока не радуют, как-то бледновато, схемка была поярче
Опубліковано 28 серпень 2015 - 17:35
О, Яна! Вы набор купили, или подбор вышиваете? Мне тоже эта хотелка очень нравится)))
bonya
-
Місто:Полтава-Левада
-
Ім'я:Яна
Опубліковано 28 серпень 2015 - 17:48
А мне кажется на картинке в теме Хотелок тоже не очень яркие цвета. Прикольная будет вышивка!
Опубліковано 28 серпень 2015 - 18:00
О, Яна! Вы набор купили, или подбор вышиваете? Мне тоже эта хотелка очень нравится)))
у меня схемка в формате .xsd, там указан подбор ниток DMC, вот по нему я купила нитки Rosace (аналог DMC) и кусок канвы (жесткая такая, как накрахмаленная, не знаю, как она правильно называется).
Могу поделиться схемой, если нужно))
А мне кажется на картинке в теме Хотелок тоже не очень яркие цвета. Прикольная будет вышивка!
надеюсь)
думаю, что бэк еще немного контраста придаст
Опубліковано 28 серпень 2015 - 18:08
Ксюни4ка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 28 серпень 2015 - 19:04
Мое небольшое продвижение с домиком.
Было:
Стало:
Відредаговано Ксюни4ка, 28 серпень 2015 - 19:05.
Опубліковано 28 серпень 2015 - 19:28
nastyaangel
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Настена
Опубліковано 28 серпень 2015 - 19:54
наткнулась случайно - много схем на детские темы от анкор и дмс. в основном про зверят из книг, мультиков
http://vk.com/board42659227
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|