Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 74

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1988 відповідей у цій темі

#1901 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:46

Та наче, як у грипу виробляється на якийсь період.
А навіщо тоді від грипу роблять вакцинацію.

Случаи повторного заражения в Китае были и не мало

В вакцинах от гриппа, как правило штаммы распространенных гриппов, которыми болеют на данной территории. Но вакцины не дают 100% гарантии, люди могут заболеть повторно и так само могут болеть тяжело, не в облегченной форме. Все мы разные и иммунитет и организм разный. если кратко

#1902 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:48

так ці всі дні всерівно все зводиться до карантину.... Побалакаєм, обсудим і Надя 75 тему відкриє)), а може і 76... Всі вдома, більше пишуть
Питання "по существу" - вискакує реклама такої щітки для вікон. https://lous.clineas...f-7XcZUk3axDyVA У когось така є? Цікавлять відгуки)

Я о чем-то подобном мечтаю .
Черкни пожалуйста, если купишь, как тебе

Я вот только сегодня о такой думала ))))

А на Икеа нет такого?

#1903 Sailor Moon

Sailor Moon

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 667 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Альона

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:49

Так, і це в планах. Бо з роботою і сім'єю читала 1 книгу в місяць, і в бібліотеці перестала брати собі - бо одні просрочки((( Тепер поперечитую улюблене з домашніх книг.

Я вже писала, що зазвічай я одночасно читаю три книжки: паперову, в телефоні і електрона книжка. Так що я і раніше багато читала. Якби мене відпустили на карантин я б  читала ще більше. 

• Marusja це подобається

#1904 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:00

Я о чем-то подобном мечтаю .
Черкни пожалуйста, если купишь, как тебе

А на Икеа нет такого?

Не, там только скребок ((
Он классный, но снаружи не помыть ((
  • mitera це подобається

#1905 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:05

меня кидает со стороны в сторону,наверное как и многих.
Сегодня решила перейти на сторону здравого смысла,и как минимум оградить себя от негативной инфы.
Все будет хорошо ;)

Здравый минимум это оградить себя от контактов с людьми

#1906 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:08

Ще наче недоведено. Саме тому Британія не оголосила карантин і вирішили перехворіти=виробити колективний імунітет.

вони вже, здається, оголосили карантин теж.

#1907 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:12

Я вже писала, що зазвічай я одночасно читаю три книжки: паперову, в телефоні і електрона книжка. Так що я і раніше багато читала. Якби мене відпустили на карантин я б читала ще більше.

Ну я можу читати лише паперові носії - від електронних голова паморочиться, чому не знаю. Книгу носила в сумці тижнями - не встигаю і все. Читала ночами, але від недосипу стало погано, тому ввечері за книгу не беруся...
Тепер он вже поглядаю в книжкову шафу і жалкую, що не додумалася забігти в бібліотеку до карантину...

#1908 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:18

Вопрос, кто в курсе, куда можно пожаловаться, если человек прилетевший вчера с Египта не соблюдает самоизоляцию? Шляется по гостям, ещё и хвастается в инстаграмм, что никакие вирусы нам не страшны...

Наберите 102, там расскажут

Відредаговано mitera, 21 березень 2020 - 11:19.

#1909 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 138 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:34

Так не грузитесь и не распространяйте негатив. Есть же здравый смысл где-то между полным пофигизмом и паникой. Есть меры, вполне рациональные, которые советуют принять страны, наученные горьким опытом. Нам, можно сказать, повезло учиться на чужом опыте в кои-то веки.

Так хто вчиться?? Ті, хто повернувся з Єгипту і розгулює вільно містом???? Під час карантину? Почитайте он, пишуть люди. І не знають куди пожаліться, і ніхто на них управу не знайде, і ніхто їх не контролю. А вони всі, такі свдомі, самоїзолюються, ага. Так хто вчиться на чужих помилках??

#1910 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • 138 повідомлення

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:38

Вопрос, кто в курсе, куда можно пожаловаться, если человек прилетевший вчера с Египта не соблюдает самоизоляцию? Шляется по гостям, ещё и хвастается в инстаграмм, что никакие вирусы нам не страшны...

гаряча» лінія для консультацій щодо коронавірусу — 0 800 505 032 — цілодобова. Можливо, там підкажуть.

#1911 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 11:53

Та наче, як у грипу виробляється на якийсь період.
А навіщо тоді від грипу роблять вакцинацію.

Коронавирус - это не грипп

#1912 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:00

В мене "карантин" був рівно рік тому, коли змушена була лежати після операції, потім просто боляче було ходити, потім почалося сильне запаморочення і я не могла ходити самостійно, лише з кимось. Тоді дісно відчуваєш себе увя'зненим.

Я розумію це прекрасно, сама з 10 січня відходила після серйозної операції.. Але я мабуть інтроверт, мені не нудно вдома в ізоляції від суспільства. Роботи дистанційної зараз вистачає, на роботу набагато більше часу витрачаю, ніж було в звичайному режимі. Чоловік у відпустці, дитина вдома, мама в себе вдома і, слава Богу, розуміє, що краще носа на вулицю зайвий раз не висовувати. Одне мене лякає - якщо оголосять НС, чоловіка відкличуть з відпустки, як тоді нам вберегтися від ймовірного зараження...

#1913 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:06

Про самоизоляции вообще не понятно, те что приезжают с других стран, Их вообще кто-то считает и контролирует? Не понятно.
 У мами в райцентр приїхала з Італії одна жінка зі своїм чоловіком-італійцем, мовляв "вирішила провідати рідних". Думаєте вона була в самоізоляції чи десь в обсервації?.. Гуляють по селищу, в магазини заходять, їх люди звідти виганяють, на що вони відповідають: якісь дикуни, ми ж не хворі!... І точно знаю, що вони не одні такі

#1914 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:16

Ще наче недоведено. Саме тому Британія не оголосила карантин і вирішили перехворіти=виробити колективний імунітет.

Уже оголосила і Британія.

#1915 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:16

Так хто вчиться?? Ті, хто повернувся з Єгипту і розгулює вільно містом???? Під час карантину? Почитайте он, пишуть люди. І не знають куди пожаліться, і ніхто на них управу не знайде, і ніхто їх не контролю. А вони всі, такі свдомі, самоїзолюються, ага. Так хто вчиться на чужих помилках??

Вы утром писали, что ничего страшного в этом вирусе нет, переболеем успешно как и другими ОРВИ. И надо поменьше читать соц.сети. А теперь оказывается не слишком строгий карантин. Может если бы люди побольше получали адекватной информации, то и не гуляли бы на карантине и не шутили в 100500 раз про туалетную бумагу, на которую кстати нет никакого ажиотажа у нас в городе.

#1916 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:20

Из Милана
"Операция «супермаркет». На фото лишь часть той очереди, что ждала меня в нашем маленьком сонном городишке.
Три ряда, запускают исключительно по одному человеку. Внутри может быть ограниченное количество людей одновременно. Нельзя делать покупки сразу двум членам одной семьи.
Вам выскажут неодобрение, если вы берёте корзинку, а не тележку. Закупайтесь на максимально продолжительный период времени всем необходимым. Зайти за «парой вещей» я бы не рискнула.
Отдельные индивидуумы без масок встречаются, но на них смотрят как на безумцев.
Расстояние между людьми 1,5 метра соблюдается как внутри, так и снаружи.
Туалетная бумага, устрицы, клубника – всё что угодно, в изобилии.
После посещения супермаркета выбрасываем резиновые перчатки и стираем одежду.
Так и живем, и вам советуем."
( Katerina Zvezda)

thumb_pre_1584785885__90085376_102174174

Відредаговано Ксаночка, 21 березень 2020 - 12:21.

#1917 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:22

У мами в райцентр приїхала з Італії одна жінка зі своїм чоловіком-італійцем, мовляв "вирішила провідати рідних". Думаєте вона була в самоізоляції чи десь в обсервації?.. Гуляють по селищу, в магазини заходять, їх люди звідти виганяють, на що вони відповідають: якісь дикуни, ми ж не хворі!... І точно знаю, що вони не одні такі

Я не знаю когда именно она приехала, но не особо вижу разницу между ее поведением и остальных людей которые так же точно гуляют по селу и заходят в магазиы. У всех есть вероятность быть носителем.

#1918 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:28

З Італії
https://lb.ua/societ...raBzvNdnyemK4Us

Відредаговано Ксаночка, 21 березень 2020 - 12:29.

• mitera це подобається

#1919 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • 138 повідомлення

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:29

Вы утром писали, что ничего страшного в этом вирусе нет, переболеем успешно как и другими ОРВИ. И надо поменьше читать соц.сети. А теперь оказывается не слишком строгий карантин. Может если бы люди побольше получали адекватной информации, то и не гуляли бы на карантине и не шутили в 100500 раз про туалетную бумагу, на которую кстати нет никакого ажиотажа у нас в городе.

вы наверное не дочитали, что я писала) спорить не буду. я вам свои мысли не навязываю)

Відредаговано IraV, 21 березень 2020 - 12:30.

#1920 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 12:29

Як ні? З п'ятниці ж школи закриті, і іспити вже відмінені.
Подруга в Лондоні живе багато років.
З дискусії з нею ми обидві дійшли висновку що їм гірше через кількість нелегалів і соціально незахищених верств населення.
Панікує саме через це в основному. З її слів більшість біженців з цим статусом відчувають себе більше захищеними законом ніж місцеві жителі, їм дозволено все. А елементарних правил гігієни вони ніколи не знали:(
  • mitera це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама