Перехід до вмісту

Фотографія

Чи задоволені ви своїм педіатром?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3835 відповідей у цій темі

#1901 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 25 грудень 2014 - 13:54

Но на нашем участке "кабыщаны" там пешком никто не рискнет, особенно в плохую погоду.
 У Вас не 20 участок?

#1902 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 25 грудень 2014 - 17:44

Номера участка не помню . Педиатр -Гайдар Л.П.

#1903 masssichka

masssichka

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 45 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 25 грудень 2014 - 22:17

Поділюся і я своїми враженнями від педіатра Литвиненко! На минулому тижні  ходили з сином на прийом.... підійшли під кабінет 0 10.25 (прийом до 11.00), на питання хто крайній? відповідь: лікар сказав не займати більше чергу, бо вона поспішає! перед нами двоє діток!!! Невже за 30 хв вона їх не прийме???? Ми залишилися і таки потрапили до неї!!! З порогу питання: Чого прийшли?????(і це наше перше знайомство з нею, адже до того були у Корнієнко) Ну, послухала вона синочка.... все нормально! Допобачення!!!! Кажу:"Дайте мені направлення на аналізи" у відповідь медсестра: "Це ж нашо вони Вам? І яка у Вас адреса??"......після моєї 5хвилинної розповіді, що просто хочу провірити дитину, таки дали. У цей час до кабінету зайшла мама дитини-інваліда з проханням виписати направлення на безкоштовні ліки!!! І Ви думаєте що???? Вони в один голос з медсестрою заявили, що вони не крайні і хай якийсь інший лікар випише, бо вони зайняті!!!! Бідна мамочка ледь на коліна там не падала, а вони зробили вигляд, що її там немає, відвернулися від неї і почали ритися в своїх паперах!!!! Питання: Навіщо такі лікарі???? Навіть, не знаю чи вони просто бездушні чи як це назвати? на цьому тижні викликала додому..... знову з порогу питання: чого викликали? запитала чим лікую і радила так і продовжувати))))) на мої питання відповідала дуже цікаво!! це моє улюблене: Що з дитиною? "якесь ГРВІ"!!!! і це говорить лікар!!! у будинку була макс 2 хвилини!!!! проте, не можна було не помітити, що від моєї вдячності лікар би не відмовилася!!!! такі мої враження від нашого нового педіатра(((

#1904 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 11:20

Поділюся і я своїми враженнями від педіатра Литвиненко! На минулому тижні  ходили з сином на прийом.... підійшли під кабінет 0 10.25 (прийом до 11.00), на питання хто крайній? відповідь: лікар сказав не займати більше чергу, бо вона поспішає! перед нами двоє діток!!! Невже за 30 хв вона їх не прийме???? Ми залишилися і таки потрапили до неї!!! З порогу питання: Чого прийшли?????(і це наше перше знайомство з нею, адже до того були у Корнієнко) Ну, послухала вона синочка.... все нормально! Допобачення!!!! Кажу:"Дайте мені направлення на аналізи" у відповідь медсестра: "Це ж нашо вони Вам? І яка у Вас адреса??"......після моєї 5хвилинної розповіді, що просто хочу провірити дитину, таки дали. У цей час до кабінету зайшла мама дитини-інваліда з проханням виписати направлення на безкоштовні ліки!!! І Ви думаєте що???? Вони в один голос з медсестрою заявили, що вони не крайні і хай якийсь інший лікар випише, бо вони зайняті!!!! Бідна мамочка ледь на коліна там не падала, а вони зробили вигляд, що її там немає, відвернулися від неї і почали ритися в своїх паперах!!!! Питання: Навіщо такі лікарі???? Навіть, не знаю чи вони просто бездушні чи як це назвати? на цьому тижні викликала додому..... знову з порогу питання: чого викликали? запитала чим лікую і радила так і продовжувати))))) на мої питання відповідала дуже цікаво!! це моє улюблене: Що з дитиною? "якесь ГРВІ"!!!! і це говорить лікар!!! у будинку була макс 2 хвилини!!!! проте, не можна було не помітити, що від моєї вдячності лікар би не відмовилася!!!! такі мої враження від нашого нового педіатра(((

У мене завжди лікар з порогу питає "що у вас сталось, чого викликала? І це нормально, а як по іншому питати?

Лікування останнім часом я теж починаю без призначення лікаря, а вона вже потім "одобрює" його, або відміняє все і назначає своє, якщо я помилилась. Але оскільки і я дитину свою вже трохи вивчила, і педіатр вже не один раз комплекс ліків назначала, то знаю з чого починати. Бо буває, що поки вона прийде в 17 годин вечера, без лікування вже хвороба переростає в якусь іншу, і не має часу стільки чекати

• Tanik це подобається

#1905 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 11:29

Объясните, пожалуйста, как педиатры приходят на вызов, в частности на Никитченко? Я так понимаю: сбор заявок до 11, потом приходят педиатры, берут списки и те, кто работает 8-11 и 14-17 (15-18) едут на вызова, а кто 11-14 - после приема. Получается до 11 педиатры не приходят?

К нам приезжали на машине и приходили пешком. От чего зависит способ передвижения? У каждого своя машина или они толпой загружаются и ездят? Ничего не пойму.

В субботу на приеме и на вызовах один педиатр? Если один, то как может получится что прием до 14, а к нам пришла около 12. 

у нас коли педіатр на другій зміні (з 11) топриходить зранку по визовах. Я так розумію, що їй з приймальної відразу дзвонять і повідомляють адреси. Вона живе на своїй ділянці, тому перед роботою зручно. А до тих, хто ближче до 11 визвав мабуть приходить вже після прийому. До нас один раз прийшла в 9, то ми були ще в піжамі, Настя боса, без носків (тільки з ліжка), то вислухала я "аяаяаяй" в свою адресу)) Зараз стараюсь викликати лікаря і відразу одягти дитину)))

На машині їздять у нас ті, хто на заміні. Думаю тому, що не встигнуть обійти свою ділянку і ще й чужу (а наша ділянка велика і "в дєбрях".

До речі, коли викликала терапевта, то теж наш приходив пішки, а коли був у відпустці, то інший приїжджав на службовій машині.

#1906 mascha

mascha

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 239 повідомлення
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 13:02

посоветуйте платного,хорошего педиатра.и сумму благодарности.можно  лс.спасибо

#1907 Tanyshka

Tanyshka

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 856 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 14:17

Одна из самых-самых-самых популярных это Тамара Николаевна -095-834-52-97. Врач хорошая, все хвалят, назначения по сути идут...но как человек своеобразная, грубоватая...Может нахамить ..типа.."я же не панацея для всех, чего Вы мне звоните"..К постоянным клиентам более лояльное отношение..И запись у нею за 2-3 дня. До обеда принимает дома, в Авиогородке, после по вызовам ездит.

#1908 mascha

mascha

Школярка

• Активістки
  • 239 повідомлення
  • Ім'я:Алена

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 14:24

Одна из самых-самых-самых популярных это Тамара Николаевна -095-834-52-97. Врач хорошая, все хвалят, назначения по сути идут...но как человек своеобразная, грубоватая...Может нахамить ..типа.."я же не панацея для всех, чего Вы мне звоните"..К постоянным клиентам более лояльное отношение..И запись у нею за 2-3 дня. До обеда принимает дома, в Авиогородке, после по вызовам ездит.

спасибо за ответ.муж ей звонил так она нагрубила.как то желание отпало с ней общаться((

• Daha це подобається

#1909 bonysj

bonysj

Творческая личность - то творю, то вытворяю)))

• Завсідники
  • 5 633 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 16:26

Алена, при разговоре по телефону о ней складывается такое впечатление, что она грубит или не рада, что ее беспокоят. На самом дела, она очень хороший человек и врач. Я тоже первый раз когда ей звонила - не в восторге от общения осталась, но когда она пришла, то я изменила о ней свое мнение.

#1910 Helen16

Helen16

Школярка

• Активістки
  • 225 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 18:03

Алена, при разговоре по телефону о ней складывается такое впечатление, что она грубит или не рада, что ее беспокоят. На самом дела, она очень хороший человек и врач. Я тоже первый раз когда ей звонила - не в восторге от общения осталась, но когда она пришла, то я изменила о ней свое мнение.

согласна на 100%.

• shepan це подобається

#1911 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 22:55

согласна на 100%.

и у нас так было.Два раза пытались к ней попасть,и два раза безуспешно,очень грубо и неприветливо отвечала.После второго раза,все-насовсем пропало желание к ней обращаться!!!не люблю,когда со мной так общаются!сейчас все вопросы решаю только с нашим участковым педиатром,все устраивает!
  • svexa і kso це подобається

#1912 Oksana_V

Oksana_V

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 20 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 26 грудень 2014 - 23:27

У меня тоже не сложилось с Любакиной.(((Дочка лежала с температурой 38,7-39,4. На мой звонок врач ответила что сегодня прийти не сможет, перезвоните завтра.На следующий день в 10.00 она не отвечала.  Дозвонилась я только во второй половине дня. Зная, что высокая температура сказала, что на леваде ни сегодня, ни завтра не будет и к нам не зайдёт...

Почему сразу не сказала???

Больше я ей не звоню...

#1913 shepan

shepan

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 078 повідомлення
  • Місто:Полтава, Браилки

Нагороди

Опубліковано 26 грудень 2014 - 23:58

У меня тоже не сложилось с Любакиной.(((Дочка лежала с температурой 38,7-39,4. На мой звонок врач ответила что сегодня прийти не сможет, перезвоните завтра.На следующий день в 10.00 она не отвечала.  Дозвонилась я только во второй половине дня. Зная, что высокая температура сказала, что на леваде ни сегодня, ни завтра не будет и к нам не зайдёт...

Почему сразу не сказала???

Больше я ей не звоню...

поверьте, она помогает всем в пределах своих физических возможностей. в р-ны, далеко находящиеся от Браилок, она практически не доезжает в пик заболеваемости деток - очень много вызовов.

она отзывчивый и очень внимательный педиатр. не все согласны с ее методикой лечения, в частности гомеопатией, это да. просто в этом случае надо не стесняться, а просить назначить какой-то хим.препарат. для себя давно сделала вывод, что на гомеопатии вытащить двоих детей практически невозможно - цепляют инфекцию друг за другом.

мне повезло больше, живу по соседству. могу сказать что последний раз обращалась к ней год назад. дети болели за это время, но ничего критичного и сложного с нами не происходило. я не паникующая мама. я и к участковой часто хожу уже просто за справкой. она улыбается: "сами заболели, сами вылечились".

выздоравливайте)

#1914 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 грудень 2014 - 00:12

Нас Любайкіна на ходу "з машини" приймала! Вона нам" не можу, зайнята", а я просила слізно. Поїхали і прийняла.

#1915 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 27 грудень 2014 - 13:10

К постоянным клиентам более лояльное отношение.

Есть такой момент.

,очень грубо и неприветливо отвечала

Это как? Нецензурно выражалась?

Мы обращаемся с 2003-го года, то никогда Т.Н. не сюсюкалась со мной, всегда была строга. Но я это не воспринимаю, как грубость.

ответила что сегодня прийти не сможет, перезвоните завтра.На следующий день в 10.00 она не отвечала. Дозвонилась я только во второй половине дня. Зная, что высокая температура сказала, что на леваде ни сегодня, ни завтра не будет и к нам не зайдёт... Почему сразу не сказала???

Мы "постоянные клиенты", но Любайкина тоже говорит, что не обещает, как получится и т.д. Если я начинаю настаивать, чтобы она озвучила хоть приблизительное время, могу услышать "после трёх часов" и т.д. Когда-то (когда Т.Н. ещё участковой была) пришла в начале десятого вечера.

• shepan це подобається

#1916 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 429 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 27 грудень 2014 - 13:42

Предлагаю переименовать тему в :Любайкина за и против. :wink:

#1917 А-ви

А-ви

Мымра

• Завсідники
  • 2 528 повідомлення

Опубліковано 27 грудень 2014 - 14:39

Здесь эта тема подымается регулярно.

Кто забыл, я с Любайкиной не знакома, но Баба Яга, тфу, шо говорю, ...я против.

#1918 shepan

shepan

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 078 повідомлення
  • Місто:Полтава, Браилки

Нагороди

Опубліковано 27 грудень 2014 - 14:45

всем нравиться невозможно и не нужно.

просто если у нас нет симпатии к определенному человеку, это еще не означает что он плохой.

#1919 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 429 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 27 грудень 2014 - 15:02

Вообще то это бы шутка.Я лично с ней(как врачом) не сталкивалась.Но считаю если в этой теме большинство обсуждают ее это значит что конкурентов то нет.

#1920 А-ви

А-ви

Мымра

• Завсідники
  • 2 528 повідомлення

Опубліковано 27 грудень 2014 - 15:19

Вообще то это бы шутка.Я лично с ней(как врачом) не сталкивалась.Но считаю если в этой теме большинство обсуждают ее это значит что конкурентов то нет.

Конеха конкурентов нет. :sarcasm:

Если эта женщина грубо ответит или рявкнет : "Та дай ему шо нибудь и отстань !" на вопрос что ребенку дать из медикаментов, то про нее ее фанаты говорят, что она своеобразная милая женщина, характер, мол, у нее такой , а если бы такое сказала или так себя вела любая из участковых врачей, то здесь бы расписали в лицах. )))

Наркоман проходит курс лечения. Пришел к врачу. Врач:
- Мы будем Вас лечить травами!
- Здорово... Я люблю траву!
- Я гомеопат!!!
Нарик в ужасе:
- Вы что... траву мне в попу совать собираетесь?!!

и еще один

- В двух словах, пожалуйста, что такое гомеопатия?
- Это когда ты кушаешь какую-либо траву, которую купишь за большие деньги, и тебе будет казаться, что ты абсолютно здоров именно поэтому.
- Это называется фитотерапия. А гомеопатия - это когда ты ешь таблетки, лежавшие на одной полке с этой травой, и тебе будет казаться, что ты абсолютно здоров именно поэтому.

Відредаговано А-ви, 27 грудень 2014 - 15:22.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама