1963 відповідей у цій темі
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 12 листопад 2020 - 15:09
Да, ладно! я тут на днях поняла, что рыбки самые лучшие домашние "животные"? После того как поменяли аквариум на больший муж прям всерьез взялся за них - из Одессы заказывал улиток и растения какие-то, потому что в городе таких не нашел
Рибки в мене були років 10. Все гарно, як не почанає то вода цвісти, то рибки пропадати, водорості то ростуть дуже сильно то починають гинути.
Опубліковано 12 листопад 2020 - 15:09
Спасибо за ответ, но меня интересует не какой то частный случай, а на какой документ опираются, когда справку стребуют. Просто у нас в одном и том же садике, требуют в разных группах по разному. Поэтому и интересно.
То прихоти медсестры/воспитателя/заведующей.
Такого документа нету
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 12 листопад 2020 - 15:14
Рибки в мене були років 10. Все гарно, як не почанає то вода цвісти, то рибки пропадати, водорості то ростуть дуже сильно то починають гинути.
І ми так і не подружилися.... Скільки коштів було туди ,,вбухано,,,і все даремно...Кішка ..оце де моя радість.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 12 листопад 2020 - 15:32
ну у нас рыбки уже около 7 лет, то все ок, не надоели)) а пропадали часто когда поначалу покупали рыбок на рынке((
І ми так і не подружилися.... Скільки коштів було туди ,,вбухано,,,і все даремно...Кішка ..оце де моя радість.
ну все животные требуют ухода и вложений
Опубліковано 12 листопад 2020 - 16:29
ну у нас рыбки уже около 7 лет, то все ок, не надоели)) а пропадали часто когда поначалу покупали рыбок на рынке((
ну все животные требуют ухода и вложений
Я в перспективе аквариум очень хочу, всегда хотела. Вот дети подрастут, и я займусь).
Опубліковано 12 листопад 2020 - 17:03
Да, ладно! я тут на днях поняла, что рыбки самые лучшие домашние "животные"? После того как поменяли аквариум на больший муж прям всерьез взялся за них - из Одессы заказывал улиток и растения какие-то, потому что в городе таких не нашел
Соглашусь. Самые лучшие, тихо себе плавают)) Не орут, не требуют, выгуливать не надо, вставать рано.))
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 12 листопад 2020 - 18:57
Девочки всем спасибо за ответы по поводу справок в садик. Дозвонилась в департамент охраны здоровья, подтвердили, что не нужна справка в моем случае. Но я всё таки ее взяла сегодня ( без ребенка, как подтверждение абсурдности этой справки), и воспитатель обещала завтра показать мне документ, на который они ссылаются, требуя справку. Я вся в нетерпении, жду завтра.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 12 листопад 2020 - 20:32
Як називається магазин меблів на Бірюзова, напроти рибного магазина? Чи може сайт знаєте?
2 питання. Чи є в Епіцентрі послуга оплата частинами?
Відредаговано Maximather, 12 листопад 2020 - 20:33.
Опубліковано 12 листопад 2020 - 20:40
Як називається магазин меблів на Бірюзова, напроти рибного магазина? Чи може сайт знаєте?
Знаю ответ на второй вопрос - точно есть!
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 12 листопад 2020 - 21:02
монолит?
Опубліковано 13 листопад 2020 - 09:22
Пдкажіть, завтра Нова пошта працюватиме?
Відредаговано NikaKicunya, 13 листопад 2020 - 09:22.
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 листопад 2020 - 09:56
Пдкажіть, завтра Нова пошта працюватиме?
Сначала написала "да", а потом вспомнила про карантин выходного дня и уже не уверена.
Наберите на горячую линию, там точно подскажут.
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 13 листопад 2020 - 10:37
В новостях было написано, что почты будут работать на карантине выходного дня.
На вихідних буде дозволена робота продуктових магазинів, аптек, заправок (без зон харчування), ветеринарних аптек, надання фінансових послуг, діяльність фінансових установ, діяльність з інкасації та перевезення валютних цінностей, робота операторів поштового зв’язку, діяльність по ремонту та техобслуговування транспорту, діяльність з техобслуговування реєстраторів, розрахункових операцій, діяльність по ремонту комп’ютерів, побутових виробів, предметів особистого вжитку.
Відредаговано vicf, 13 листопад 2020 - 10:37.
Опубліковано 13 листопад 2020 - 11:01
Знаю,что форумчанки знают много)))
Где можно сделать с фото пазлы?
Опубліковано 13 листопад 2020 - 11:07
В Златомисто помоему печатали пазлы, видела на витрине образцы
Опубліковано 13 листопад 2020 - 13:37
Знаю,что форумчанки знают много)))
Где можно сделать с фото пазлы?
Фотолюбитель
mismouse
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 листопад 2020 - 14:36
А подскажите, есть ли частные уроки по обучению игре на барабанах?
Или может кто знает учителя хорошего?)
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 13 листопад 2020 - 15:02
У меня в доме живёт директор музыкальной школы который играет на барабанах Евгений Дудник ,у него свой коллектив Живые барабаны номер тел не сохранился но если в интернете не найдёте попробую узнать
Опубліковано 13 листопад 2020 - 15:03
http://www.parta.com...chool/view/664/ І біля Вітаміна в центрі часто чую
Опубліковано 13 листопад 2020 - 15:34
Сходіть у музичну школу на Пушкіна, знайомі підлітки там грають, свій гурт. Як Живі барабани, але підлітки.
Відредаговано paprika, 13 листопад 2020 - 15:36.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|