Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 74

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1988 відповідей у цій темі

#1881 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 17 977 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 08:37

Думаєте?... Мені здається, що ця історія на довше( до "травневих" точно..

В мене "карантин" був рівно рік тому, коли змушена була лежати після операції, потім просто боляче було ходити, потім почалося сильне запаморочення і я не могла ходити самостійно, лише з кимось. Тоді дісно відчуваєш себе увя'зненим. В після травневих, і на Паску, всі гуляють, а ти не можеш навіть рухатися і до туалету самостійно дійти. Зараз хоча б усі в одинакових умовах. Ото була справжня ізоляція помножена на жахливий біль, що ніякими "Кетановими" не знімався.

То що ви знаєте про безпомічність, хто там нив вище. 

#1882 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 08:50

А я от думаю - добре тому першому, який захворів і уже одужав, відстрілявся як кажуть, і немає чого тепер боятися, на відміну від нас.
А ще перевага перших поодиноких хворих - до них є увага лікарів і громадськості і вистачає ліків, тоді як ми лежатимемо як статисти в коридорах.

Так этим вирусом вроде ж можно повторно заболеть.

#1883 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:00

Повторно в лёгкой форме. 

До сих пор помню, как в 2007 переболели гриппом, ещё и друзей заразили. Или они нас. Так плохо мне не было ни при одном ОРВИ, но после того гриппа я не болела. Ещё приходила к нам свекровь и не заразилась, хоть её 60 с лишним лет, но ходит в бассейн и на йогу. И Любайкина приходила, тоже не заразилась (допускаю, что она привита от гриппа). 

#1884 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:01

Лена, каждому свое. Понятно, что своя рана всегда болит больше чем соседа.

А, вообще, я фаталист. Кому суждено заболеть, умереть, так и будет. Вон наши предки и голодовку пережили и войну, и не которые до 90 лет дожили.
Судьбу ми изменить не можем, но в состояние сейчас себя не грузить негативом, котрий сейчас с каждого утюга. Хватит.

#1885 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:01

Ще наче недоведено. Саме тому Британія не оголосила карантин і вирішили перехворіти=виробити колективний імунітет.

#1886 YR-Ma

YR-Ma

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 057 повідомлення
  • Місто:Полтава, Конкорд, Подол
  • Ім'я:Marina, ко мне на "ты"

Нагороди

2       2         

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:10

Вчера ездили забирать детей от бабушки, на машине. Я рассматривала людей на улице в окошко. Гуляют толпами, девочки- подростки с чипсами идут и весело пытаются чипсинки закинуть в рот. Бабушка на красный выскочила нам под колеса, успели увернуться, вообще жизнь идёт своим чередом. А у меня уже начинаются панические атаки , особенно ночью, если не спиться. Заскочила в мясной, у нас на Карла, магазинчик маленький, я ещё с машины увидела, что пустой. Быстренько забежала и стою заказываю, тут заходит парочка и стали прямо сзади меня, дышут в затылок. Можно подумать, так быстрее будет. Ну и станьте на входе и ждите, никто не зайдет все равно мимо вас. А в другом магазине люди не поняли моей дистанции, подумали , что я стою просто так и аж 4 человека поместилось между мной и первым покупателем, я ушла оттуда. Про самоизоляции вообще не понятно, те что приезжают с других стран, Их вообще кто-то считает и контролирует? Не понятно.

#1887 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 138 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:22

не забудьте розіслати цей меседж країнам світу, хай і вони схаменуться. У них же мабуть немає кому проаналізувати інші хвороби і співвіднести ризики.

ви не зовсім зрозуміли, про що я)
ну я розумію, що простіше бігти скупляти папір туалетний і гречку, і волати кожен день, що ми всі помрем, ліків немає, все погано, розсилати всілякий бред прпо вайберам і фейсбукам, і сутками про той вірус перетирати,як одна баба іншій сказала,що її подруга бачила особисто, як везли кучу хворих і т.п, ніж трішки щось проаналізувати і подумати. Ще раз повторю, що так, страшно, не знаємо як до кінця цей вірус поводить себе. Але істерії, такої як в нас, і такого карантину як в нас, не розумію.
Ще раз побажаю всім здоров,я. І вибачте, якщо моя думка не співпадає з вашою. Я не збираюсь нікому нічого доводити. Я маю право висловить думку? Я її висловила.Ви маєте право на свою.
До речі, в АТБ таки завозять папір туалетний, зранку все ним забито, кому потрібно—біжіть, але по 5 шт. в руки дають)))

#1888 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:38

Вон наши предки и голодовку пережили и войну, и не которые до 90 лет дожили.

Так, пережили. У бабусі було 4 братів - після голоду лишився один і вона, завдяки тому, що її забрала бездітна тітка - троє старших померли...

#1889 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:42

PS: Але я також сподіваюсь, що у нас уже є частина тих, хто перехворів і не знає про це, хто до цього досліджував чи цікавався причинами атипових пневмоній і т.п.?

#1890 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 138 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:45

с просторов интернета:
Купи бумагу туалетную. Скажи над нею речь заветную:
"Бумага, бумага, из универмага, от вируса в короне помоги в обороне!"
Повтори так десять раз, бумагу кинь в унитаз! Руки помой и уйди в запой.

#1891 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 09:51

66 летальних випадків внаслідок грипу

В италии уже умерло 3405 чел. Что такое 66 против 3,5 тыс.? За день вчера умерло больше 600 чел. От какой болезни умирают в таком колличестве? Почему никто не учится у китайцев, которые практически сумели победить этот вирус? Правильно давайте учиться у итальянцев! Они тоже были такие беспечные, и не придерживались карантина. Только у нас колличество смертей будет больше, если люди не очнутся.

#1892 Мира

Мира

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 629 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:02

Вопрос, кто в курсе, куда можно пожаловаться, если человек прилетевший вчера с Египта не соблюдает самоизоляцию? Шляется по гостям, ещё и хвастается в инстаграмм, что никакие вирусы нам не страшны...

#1893 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:08

Лена, каждому свое. Понятно, что своя рана всегда болит больше чем соседа.

А, вообще, я фаталист. Кому суждено заболеть, умереть, так и будет. Вон наши предки и голодовку пережили и войну, и не которые до 90 лет дожили.
Судьбу ми изменить не можем, но в состояние сейчас себя не грузить негативом, котрий сейчас с каждого утюга. Хватит.

Так ты ж и стонешь то страшно, то безысходность.

Вопрос, кто в курсе, куда можно пожаловаться, если человек прилетевший вчера с Египта не соблюдает самоизоляцию? Шляется по гостям, ещё и хвастается в инстаграмм, что никакие вирусы нам не страшны...

На сайте киевского суда видела инструкцию по этому поводу. Зайдите посмотрите, мне сейчас не совсем удобно искать.

#1894 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:11

Да, иммунитет не вырабатывается.
Заболевают повторно

#1895 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:14

Мені здається, як тільки виключити соцсєті, то й вірус зникне. Блін, люди, чому ми не ходимо в масках в період епідемій грипу і ГРВІ, чому їздимо чхаємо на роботу, водимо в садочки і школи сопливих дітей, не беремо лікарняні? і цим самим розповсюджуємо інфекції далі??Хтось дивився статистику по грипам і ГРВІ? так от: за оф. статистикою за епід сезон з вересня 19року по березень 20 госпіталізовано понад 136тисяч осіб, 66 летальних випадків внаслідок грипу.Кому цікаво—центр громадського здоров,я видає бюлетні по багатьом хворобам, можна ознайомитись. Чому про це ніхто не кричить по всім новинам??

Да, до вас, представьте, уже люди поинтересовались статистикой. И если бы от гриппа и ОРВИ была такая смертность как от коронавируса, то из этих наших 136 тысяч, умерло бы не 66 человек, а от 5500 до 13600 людей (статистика Китая и Италии). 

Хочется сохранять позитив, но уже очень бесят эти самые умные, которые догадались про вселенский_заговор/мировое_правительство/биологическое_оружие/искусственную_истерию и на зло маме планируют отморозить уши.

#1896 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:17

А я от думаю - добре тому першому, який захворів і уже одужав, відстрілявся як кажуть, і немає чого тепер боятися, на відміну від нас.
А ще перевага перших поодиноких хворих - до них є увага лікарів і громадськості і вистачає ліків, тоді як ми лежатимемо як статисти в коридорах.

Теж про таке вчора думала) що краще зараз захворіти, ніж пізніше.

Відредаговано Stepashka, 21 березень 2020 - 10:17.

#1897 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:23

но в состояние сейчас себя не грузить негативом, котрий сейчас с каждого утюга. Хватит.

Так не грузитесь и не распространяйте негатив. Есть же здравый смысл где-то между полным пофигизмом и паникой. Есть меры, вполне рациональные, которые советуют принять страны, наученные горьким опытом. Нам, можно сказать, повезло учиться на чужом опыте в кои-то веки.

#1898 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:26

Да, иммунитет не вырабатывается.
Заболевают повторно

Та наче, як у грипу виробляється на якийсь період.
А навіщо тоді від грипу роблять вакцинацію.

#1899 natalia16

natalia16

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 195 повідомлення
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:43

Вчера ездили забирать детей от бабушки, на машине. Я рассматривала людей на улице в окошко. Гуляют толпами, девочки- подростки с чипсами идут и весело пытаются чипсинки закинуть в рот. Бабушка на красный выскочила нам под колеса, успели увернуться, вообще жизнь идёт своим чередом. А у меня уже начинаются панические атаки , особенно ночью, если не спиться. Заскочила в мясной, у нас на Карла, магазинчик маленький, я ещё с машины увидела, что пустой. Быстренько забежала и стою заказываю, тут заходит парочка и стали прямо сзади меня, дышут в затылок. Можно подумать, так быстрее будет. Ну и станьте на входе и ждите, никто не зайдет все равно мимо вас. А в другом магазине люди не поняли моей дистанции, подумали , что я стою просто так и аж 4 человека поместилось между мной и первым покупателем, я ушла оттуда. Про самоизоляции вообще не понятно, те что приезжают с других стран, Их вообще кто-то считает и контролирует? Не понятно.

Я пару лет назад наглую женщину спугнула, которая мне чуть ли не на пятки наступала  и локтями толкалась на кассе, хотя людей не было вообще. Мои косые взгляды не помогли, я потом просто специально закашляла, ту аж передернуло и она мигом отбежала назад на пару метров. Знаю, что не смешно, но сама привычка наших людей подойти вплотную в очереди в магазине, на эскалаторе и пр. ну ооочень раздражают. 
И еще где-то видела сайт на котором подробно описывалось традиции при общении и дистанция между людьми, так вот в Украине эта дистанция ещё меньше чем в Италии(((

#1900 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 10:43

Так не грузитесь и не распространяйте негатив. Есть же здравый смысл где-то между полным пофигизмом и паникой. Есть меры, вполне рациональные, которые советуют принять страны, наученные горьким опытом. Нам, можно сказать, повезло учиться на чужом опыте в кои-то веки.

меня кидает со стороны в сторону,наверное как и многих.

Сегодня решила перейти на сторону здравого смысла,и как минимум оградить себя от негативной инфы.

Все будет хорошо ;)

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама