Перехід до вмісту

Фотографія

Едем на море!

море отдых

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2082 відповідей у цій темі

#1881 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 145 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 10 липень 2020 - 23:08

зараз 5 грн)) + так само туалет

А знаєте, можливо і тоді був платний)) після вашого повіломлення мені смутно за згадалася коробочка для грошей...

#1882 Сана

Сана

Вообще-то я ангел, просто на метле быстрее...)))

• Завсідники
  • 2 836 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

3         

Опубліковано 10 липень 2020 - 23:42

А мені здається, що вода в морі ще залежить від напрямку вітру. Якщо вітер з моря, то це хвилі, які піднімають пісок. Звідси враження брудної води. А якщо на морі штиль, то вода чиста і прозора,навіть бірюзова, але й не така тепла.
Була на косах і в Кирилівці, і в Бердянську, і в Щасливцево. То море мені здалося майже однаковим. Глибина може бути різна. Але вона навіть в Кирилівці різна.

#1883 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 липень 2020 - 00:02

Топ 7 рожевих озер України http://lviv1256.com/...ozer-v-ukraini/

#1884 мамо4ка

мамо4ка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 636 повідомлення
  • Ім'я:sappy

Опубліковано 11 липень 2020 - 06:49

Ми 5 днів були в Кирилівці, а на 2 дні заїхали в Щасливцеве. Проїхали про всій Арабатській стрілці, то море не сподобалось ніде від Геніческа до Щасливцево. Просиділи в отелі на басейні)) Море тут- мілко і брудно... А от в Кирилівці вразило і чистотою, і глибиною. Якщо наступного разу їхати, то тільки той край

Не погоджусь з вами)) Ми тиждень відпочивали в Щасливцево, були від Геніческа до Стрілково. Море було різним кожного дня, а бувало і за день змінювалось, адже коли вітер до пляжу, коли хвилі тебе зносять, то тоді воно дійсно брудним здається, а коли вітер від пляжу або його нема взагалі, то вода дуже прозора, навіть по груди стоїш і ти бачиш дно. 

#1885 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 08:04

Не погоджусь з вами)) Ми тиждень відпочивали в Щасливцево, були від Геніческа до Стрілково. Море було різним кожного дня, а бувало і за день змінювалось, адже коли вітер до пляжу, коли хвилі тебе зносять, то тоді воно дійсно брудним здається, а коли вітер від пляжу або його нема взагалі, то вода дуже прозора, навіть по груди стоїш і ти бачиш дно.

Прям перехотелось на море ехать после такого "даже" ( для меня чистое море это когда ты плывешь, плывешь, плывешь.... а потом смотришь вниз - а там рыбок видно.....

#1886 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 08:18

Прям перехотелось на море ехать после такого "даже" ( для меня чистое море это когда ты плывешь, плывешь, плывешь.... а потом смотришь вниз - а там рыбок видно.....

В Украине такого моря никогда в жизни не было)))

А я обожаю Азов. Да, мелкое, да, не всегда прозрачное. Но безумно тёплое, вкусное, мягкое море.

#1887 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 09:24

Но безумно тёплое, вкусное, мягкое море.

Вкусное в каком смысле? Если случайно воды хлебнёшь? 

#1888 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 10:08

згодна з вами!! Робили з чоловіком чисто для себе рейтинг морів, де ми були, по чистоті.
Номер 1 для нас була Іспанія:просто мегакруте море, чистюще, прозоре, цікавий підводний світ, променадні широкі пляжі,не піщані, а з мілкої крихти, не липне до тіла. І людей відносно не багато здається через таку широчінь пляжів.
Номер 2- це Кемер. Море схоже на Іспанію,але пляжі вужчі і пісок.
Номер 3- Кіпр. Там жирним мінусом була СПЕКА. Тому з періодом поїздки треба буть обережним( липень- серпень не для Кіпру!)
Номер 4 -наша Кирилівка ( я серйозно, не сміяться))). Може ми так попали, але правда чисте, майже не було медуз ( і то лише пару днів). А головне НЕ МІЛКО, як на Арабатці. Метрів через 10 уже дна не дістаєш. Територія пляжу широка,прибирається. Є навіси ( павільони від сонця), для проживаючих в готелі безкоштовні лежаки.
Номер 5- Чорногорія і Грибівка ( під Одесою). Вода не прозора, мутна, повно якогось сміття і водорослей. Якось так.
Номер 6 - регіон Фетхіе в Турції. Може тому, що готель був в бухті, може в такий період попали, але вода там- це зелена жижа. Я такого ніде не бачила. Це ппц! Купались лише один день і то тільки до обіду. Тому готелі в бухтах- сумнівне місце . Я б не радила.

#1889 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 10:42

В Украине такого моря никогда в жизни не было)))

А я обожаю Азов. Да, мелкое, да, не всегда прозрачное. Но безумно тёплое, вкусное, мягкое море.

В Крыму было... А в Украине я на море была 3 раза и в Кириловке хотя бы можно купаться...

Идеальное море для меня Хорватия. Вкусное, идеально прозрачное, чистое... Написала про другие страны и вытерла - каждое побережье будет разное)

Вкусное, для меня, это не когда случайно воды хлебнул, а когда периодически облизываешься что бы почувствовать вкус моря.....

#1890 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 10:44

Вкусное в каком смысле? Если случайно воды хлебнёшь? 

Мне вот черное - не вкусное. Слишком соленая вода, слишком яркий резкий запах моря, слишком громкие чайки, слишком грубые креветки, слишком много людей. Все слишком.

Азов не такой. Азов мягкий. Я не пловец, поэтому для меня например через 10 метров глубина это скорее минус чем плюс. Там мне все вкусно - мягкий воздух, слабосоленая вода (кстати начала соленеть, мне уже меньше нра), сочные нежные фрукты, мягкий климат который вообще не требует акклиматизации. И да, мелкое, очень теплое море, которое прогревается за несколько дней и постоянно разное, буквально может быть разное утром и вечером даже. И за это я готова потерпеть не сильную прозрачность (хотя в штиль там все с этим отлично), потому что это побочный эффект именно мелкого моря.

#1891 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 594 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 11:27

Була в молодості на Федотовій косі,то як приїхали в перший день був штиль...такий,що заходиш і видно дно....
Наступного дня і всі дні до кінця періоду перебування, був шторм, море в перемішку з піском.
Два останніх роки відпочивали в Щасливцеве.Перший раз були в центрі (купа народу),а в минулому році на початку села. Перший раз постійно вода була з водоростями,пару раз чиста вода. Зато в минулому році,чиста вода,але були дні,що повно медуз.

Треба мабуть ще на Федотову косу поїхати,для порівняння)))

#1892 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 11:28

Мне из украинских морей больше всего понравилось море в Новом Свете. Меньше всего - Кирилловка. Ещё была в Севастополе, в Судаке, в Балаклаве и в Одессе. Только везде мне холодно и некомфортно заходить в воду. Азовское приятное для тела по температуре и там какой-то странный запах был. Мы ещё попали в тот период, когда бычков на берег выбрасывало. 

Відредаговано Eлeна, 11 липень 2020 - 11:31.

#1893 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 11:31

Заграничные смысла нет перечислять, т.к. для меня основной показатель подходит море или нет: температура воды, чистота, а это везде было). Не нравится только Эгейское море и Мёртвое. 

#1894 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 11:47

Заграничные смысла нет перечислять, т.к. для меня основной показатель подходит море или нет: температура воды, чистота, а это везде было). Не нравится только Эгейское море и Мёртвое.

чим Егейське не сподобалось? І чи були в Португалії? Що можете сказать?

#1895 мамо4ка

мамо4ка

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 636 повідомлення
  • Ім'я:sappy

Опубліковано 11 липень 2020 - 11:51

згодна з вами!! Робили з чоловіком чисто для себе рейтинг морів, де ми були, по чистоті.
Номер 1 для нас була Іспанія:просто мегакруте море, чистюще, прозоре, цікавий підводний світ, променадні широкі пляжі,не піщані, а з мілкої крихти, не липне до тіла. І людей відносно не багато здається через таку широчінь пляжів.
Номер 2- це Кемер. Море схоже на Іспанію,але пляжі вужчі і пісок.
Номер 3- Кіпр. Там жирним мінусом була СПЕКА. Тому з періодом поїздки треба буть обережним( липень- серпень не для Кіпру!)
Номер 4 -наша Кирилівка ( я серйозно, не сміяться))). Може ми так попали, але правда чисте, майже не було медуз ( і то лише пару днів). А головне НЕ МІЛКО, як на Арабатці. Метрів через 10 уже дна не дістаєш. Територія пляжу широка,прибирається. Є навіси ( павільони від сонця), для проживаючих в готелі безкоштовні лежаки.
Номер 5- Чорногорія і Грибівка ( під Одесою). Вода не прозора, мутна, повно якогось сміття і водорослей. Якось так.
Номер 6 - регіон Фетхіе в Турції. Може тому, що готель був в бухті, може в такий період попали, але вода там- це зелена жижа. Я такого ніде не бачила. Це ппц! Купались лише один день і то тільки до обіду. Тому готелі в бухтах- сумнівне місце . Я б не радила.

Зі списку побачила лише один пункт України) Звісно пляжі інших країн кращі)) Але ми говоримо зараз про наші, зокрема про Азов. 

В Кирилівці були 4 роки тому - море не було прозорим, жили в Острів Скарбів,  швидкі по Кирилівці не встигали приїджати-від*їджати, у дуже багатьох була тоді  кишкова інфекція, ми не виключення. Темп 40(( 

#1896 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2020 - 12:18

Зі списку побачила лише один пункт України) Звісно пляжі інших країн кращі)) Але ми говоримо зараз про наші, зокрема про Азов.
В Кирилівці були 4 роки тому - море не було прозорим, жили в Острів Скарбів, швидкі по Кирилівці не встигали приїджати-від*їджати, у дуже багатьох була тоді кишкова інфекція, ми не виключення. Темп 40((

Два пункти в Україні) я про те, що і за кордоном море може бути "фее". Не завжди десь там краще, ніж в Україні.

Відредаговано natochka85, 11 липень 2020 - 12:21.

#1897 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 11 липень 2020 - 12:24

чим Егейське не сподобалось? 

Холодне і брудне. Не те, щоб прям забруднене, але не дуже чисте, непрозоре. В липні я заходила туди лише щоб сфотографуватись і на всих тих фото в мене мурашки на шкірі.

І чи були в Португалії? Що можете сказать?

Можу сказати, що її столиця Лісабон. Більше нічого). Не була і не цікавилась.

А Мертве, як багато хто, хто мене добре знає вже здогадався, не подобається тому, що й лікар Могила. "Утончённая натура"  :crazy: .

• svexa це подобається

#1898 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 липень 2020 - 21:26

Девочки, кто отдыхал на о. Бирючем или Белосарайской косе?
Ищу отзывы, пароли, явки.
Спасибо заранее

#1899 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 21 липень 2020 - 06:47

Девочки, кто отдыхал на о. Бирючем или Белосарайской косе?
Ищу отзывы, пароли, явки.
Спасибо заранее

Ми зараз біля Степка. Друзі на Бірючому в готелі Бірючий. Екскурсій в заповідник не має через карантин, лише пляжний відпочинок. Заїзд на територію заповідника 200 грн за добу. Ще в Степку стоїть шлагбаум і далі лише через 200 грн. Дуже тихий відпочинок. Що саме цікавить?

#1900 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 21 липень 2020 - 10:36

чим Егейське не сподобалось? І чи були в Португалії? Що можете сказать?

я была в Португалии, могу рассказать про море там. Вернее про океан)

только мы были не на самом юге, а по атлантическому побережью. При температуре воздуха 46 градусов - температура воды была 17) но чистота воды, конечно, поражает)

думаю, где-то там в Алгарве и вода потеплее, возле Гибраалтара, но и людей больше, соответственно и чистота поменьше) 

а Эгейское мне понравилось, только не там, где популярные курорты с тысячами иностранцев, а есть одно место, где любят отдыхать богатые турки, Чешме городок называется, и недалеко от него есть пляж Ылиджа, так вот там невероятной красоты вода, как на картинках Мальдив) белый песок и молочно-голубое море)

Из морей, на моей памяти, самое чистое было Черное, в Сатере (20 км по берегу от Алушты), а самое грязное Адриатическое на одном из пляжей Триеста в Италии) но это был центральный пляж, думаю дальше от города было бы чище.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама