Перукарі нашого міста
Розпочатий з annlyn, 01 лип 2009 19:49
1900 відповідей у цій темі
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 23 лютий 2023 - 16:09
І мені потрібен майстер, який нормально фарбує і чує побажання клієнта і прислуховується до них. Але не дуже розкручений і відомий. В мене завжди проблема з майстрами в тому, що я дуже конкретно знаю, чого я хочу. В мене є бачення, я в дрібницях розповідаю , приношу фотки . На виході маю те, що вміє робити майстер (в неї свій почерк), потім продивляюсь її роботи і бачу однакову руку. Хочу когось попрощє, можливо зовсім без великого досвіду.
Відредаговано YR-Ma, 23 лютий 2023 - 16:11.
Опубліковано 24 лютий 2023 - 16:34
Девочки, кто после НГ стригся и где? Какие сейчас цены на женскую стрижку? В одном салоне, в спальном районе назвали цену 400 грн за кончики. Мне кажется, это дороговато для Полтавы и неизвестного салона
я раніше стригла кінчики в Шаленій красі, не пам'ятаю вартість. а недавно було ніколи роз'їжджати, домовлятися, зайшла в перукарню в себе в мікрорайоні, якраз черги не було, то вийшло 250 грн, ну і 50 чаєвих залишала, то 300 виходить. і нормально постригли. Але можна було й не залишати, бачу, в Полтаві ця практика непопулярна в закладах.
Опубліковано 28 лютий 2023 - 10:42
я раніше стригла кінчики в Шаленій красі, не пам'ятаю вартість. а недавно було ніколи роз'їжджати, домовлятися, зайшла в перукарню в себе в мікрорайоні, якраз черги не було, то вийшло 250 грн, ну і 50 чаєвих залишала, то 300 виходить. і нормально постригли. Але можна було й не залишати, бачу, в Полтаві ця практика непопулярна в закладах.
Спасибо. А какой микрорайон хоть примерно? Я вижу, что в центре цены одни, а например, на мотеле, уже другие
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 19 березень 2023 - 16:39
https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=
Я год хожу каждый месяц-два к новому человеку после того как уехала моя парикмахер,и это первая,кто и постриг как надо и говорит только по делу ( ну не люблю я разговорчивых ни о чем парикмахеров))) ,а по цене мне хотелось спросить чё так мало-то? вы ж дороже стоите)))
Я їй писала, хотіла записатися, мені ніхто не відповів(
Опубліковано 19 березень 2023 - 18:08
Я їй писала, хотіла записатися, мені ніхто не відповів(
Мені теж. Неприємно )
Опубліковано 20 березень 2023 - 10:40
Мені відповіла, але чекала я довго.) Думаю, вона просто не справляється з потоком повідомлень. Бо й запис у неї на місяць вперед.
Maximather
-
-
Опубліковано 20 березень 2023 - 11:13
Мені відповіла, але чекала я довго.) Думаю, вона просто не справляється з потоком повідомлень. Бо й запис у неї на місяць вперед.
Довго, це скільки?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 20 березень 2023 - 17:27
Так, запис дійсно на місяць вперед.
Опубліковано 20 березень 2023 - 19:47
Довго, це скільки?
Десь тиждень. Але ми так переписувалися і далі. Тобто я їй пишу, через тиждень вона відповідає. Я їй відповідаю зразу, вона знову пише через тиждень.)
Опубліковано 20 березень 2023 - 20:41
Прикол у тому, що мені завтра до неї йти, а на моє питання про адресу вона так і не відповіла.)) Дівчата, хто був, напишіть, будь ласка, в особисті її адресу.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 20 березень 2023 - 20:54
Прикол у тому, що мені завтра до неї йти, а на моє питання про адресу вона так і не відповіла.)) Дівчата, хто був, напишіть, будь ласка, в особисті її адресу.
в збережених сторіс є відео як знайти https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
Відредаговано Katrusja, 20 березень 2023 - 20:55.
Опубліковано 20 березень 2023 - 21:30
в збережених сторіс є відео як знайти https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
Дякую! Не додивилась.
Maximather
-
-
Опубліковано 21 березень 2023 - 09:55
Ну, значить, це не моя людина)
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 21 березень 2023 - 13:07
Ну, значить, це не моя людина)
я теж такого не люблю. У мене виникають комплекси, що це зі мною щось не так.
Але ж насправді це неповага до своїх клієнтів, зокрема, потенційних. Уже б помічника найняла або виділяла б серед графіку певні години для спілкування і клієнти знали, що вона відповідає чітко з 12 до 14 по суботах
YR-Ma
-
-
Опубліковано 21 березень 2023 - 20:12
Ого, оце в вас терпіння. Стількина відповідь чекати. Я тут до нової дівчини в інста записувалась на фарбування, так вона написала фразу типу "зараз приїду на офіс і гляну на яку дату можу записати" і написала тільки наступного ранку. Я весь вечір вже шукала нового майстра. Не знайшла і погодилась з нею зустрітись. Мене бентежить ще й те, що вона побачила відео роботи, яка меі сподобалась і почала пропонувати свої варіанти...типу не помітила...В п"ятницю піду, відчуваю буде весело.
Опубліковано 21 березень 2023 - 23:10
Ого, оце в вас терпіння. Стількина відповідь чекати. Я тут до нової дівчини в інста записувалась на фарбування, так вона написала фразу типу "зараз приїду на офіс і гляну на яку дату можу записати" і написала тільки наступного ранку. Я весь вечір вже шукала нового майстра. Не знайшла і погодилась з нею зустрітись. Мене бентежить ще й те, що вона побачила відео роботи, яка меі сподобалась і почала пропонувати свої варіанти...типу не помітила...В п"ятницю піду, відчуваю буде весело.
Марина, а кого вибрала? )
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 22 березень 2023 - 07:58
О,да есть такой момент,долго отвечает.Но меня это не особо напрягало,мне на сегодня обычно стрижка не нужна)
Просто надо сказать ей, что людей это напрягает,она может даже не знать об этом.В ее системе координат это может быть нормально)
Она открытая и готовая к диалогу девушка,если много клиентов скажет что им не ок,придется или что-то менять или закрепить в хайлайтсах "Отвечаю долго!"))) И тогда всем все будет понятно
Ей просто удобно не открывать сообщения чтобы не потерять их и она не догадывается о чувствах людей по ту сторону экрана))) скарее всего
У меня сейчас висит 15 не открытых от клиентки и я их не открываю иначе потеряю ее в куче переписок,у нас консультация на пятницу,открою в четверг и обработаю))) если б у нее капец срочное позвонила б .Так думаю я,а что там думает она я узнаю только если она мне скажет)
YR-Ma
-
-
Опубліковано 22 березень 2023 - 13:16
Марина, а кого вибрала? )
Лєн, давай спочатку схожу, а потім дам контакт, або відгук залишу.
YR-Ma
-
-
Опубліковано 26 березень 2023 - 11:13
Залишу відгук, як і обіцяла. Не можу порекомендувати. Пофарбувала в результаті біль менш нормально, але взагалі не так, як я показувала фото і відео. По ціні вийшло більше, ніж спочатку домовлялися. І було ще багато нюансів, які не сподобались. Більш детально напишу в щоденнику.
Опубліковано 08 квітень 2023 - 12:28
Катя, рекомендую. Але дорого, зате якісно
https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=
Оля, дуже вдячна за рекомендацію! Підписалась на неї, поспостерігала, сьогодні сходила на фарбування і стрижку- супер майстер. І дуже приємна людина. Буду ходити ще і не раз.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|