Обо всем 77
Розпочатий з nadin, 22 чер 2020 14:05
1993 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 серпень 2020 - 17:50
Фокус-покус от мобильного оператора. Прислали смс-ку, что услугу я могу заказать за 770 гр.
Я положила на счет эту сумму, ввела запрос на продление услуги. И опа-на
Я бы вообще не продлевала этот пакет, но уже со счета не могу снять 770 гр.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 13 серпень 2020 - 18:21
Только что позвонили с номера +380948239634, причем звонок был на номер, который привязан к банковской карте, т.е. я им не пользуюсь по большому счету, кроме родных его никто не знает и нигде не засвечен... Загуглила, и пишут что представляются сотрудниками некоего института с целью соцопроса, причем многие пишут, что тоже звонят на "банковский" номер...
Опубліковано 13 серпень 2020 - 18:32
Нашла маленького ежонка. Сидит, не убегает. Оставить или его могут собаки загрызть? Что едят ежи?
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 13 серпень 2020 - 18:38
Нашла маленького ежонка. Сидит, не убегает. Оставить или его могут собаки загрызть? Что едят ежи?
мясо
Опубліковано 13 серпень 2020 - 18:40
М'ясо сире. Можуть роздерти, звісно. А якщо залишите то ви в "ответе за тех, кого приручили". Тобто, він у вас жити повен постійно, бо собаки можуть розгризти його як маленьким так і великим. А ще вони нічні тварини і можуть бути на дорозі в той момент, коли їде машина. Природний відбір (
Опубліковано 13 серпень 2020 - 18:54
М'ясо сире. Можуть роздерти, звісно. А якщо залишите то ви в "ответе за тех, кого приручили". Тобто, він у вас жити повен постійно, бо собаки можуть розгризти його як маленьким так і великим. А ще вони нічні тварини і можуть бути на дорозі в той момент, коли їде машина. Природний відбір (
Он совсем маленький. Даже в клубочек не сворачивается. А если выпускать то в то же место?
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 13 серпень 2020 - 18:58
Загуглила, як називається самка іжака)) не знайшла
У нас в прошлому році у флігелі самка іжака збудувала гніздо. Коли появилися діти, гуляла з ними(2 було) по вечорам.так чудно, нас зовсім не боялася.
Потім одного маленького загризла наша собака((, і вона пішла із двору.
Вспомнила, що вона їла хліб і гречану кашу)
Відредаговано Maximather, 13 серпень 2020 - 19:08.
Опубліковано 13 серпень 2020 - 20:36
Молоко пьют,в детстве помню,часто в сад ежи приходили,мы молоко ставили,а они пили.
Опубліковано 13 серпень 2020 - 21:00
Прочла как должна делаться проба Руфье. Интересно, кому ее делают так, как описано в Вики ? )))
Опубліковано 13 серпень 2020 - 21:08
В Антошці на товар зі знижкою карта діє?
викуська
-
Місто:Полтава Боженко
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 13 серпень 2020 - 21:11
Ежам я недавно узнала молоко нельзя,они его с удовольствием пьют но на них оно в результате пагубно влияет
Опубліковано 13 серпень 2020 - 23:05
Молоко пьют,в детстве помню,часто в сад ежи приходили,мы молоко ставили,а они пили.
Молоко вони п'ють, але їм його не можна. Їжаки можуть приходити туди, де надворі насипають їсти собакам і котам. І вони в них ту їжу тирять)).
Опубліковано 14 серпень 2020 - 00:11
Он совсем маленький. Даже в клубочек не сворачивается. А если выпускать то в то же место?
Такий розміром лопав равлика, як ми його знайшли. Випустити його, я думаю, краще в те місце, де його знайшли. Але краще щоб собак поблизу не було. Мої собаки бурно реагують на їжаків,а у батьків байдужий.
Відредаговано Сана, 14 серпень 2020 - 00:14.
Опубліковано 14 серпень 2020 - 07:11
Молоко вони п'ють, але їм його не можна. Їжаки можуть приходити туди, де надворі насипають їсти собакам і котам. І вони в них ту їжу тирять)).
Не знала,що не можна. Але не думаю,що вони дурні тварини і їстимуть/ питимуть те,що для них не підходить.Хоча...
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 14 серпень 2020 - 07:12
Не знала,що не можна. Але не думаю,що вони дурні тварини і їстимуть/ питимуть те,що для них не підходить.Хоча...
Есть и люди, которым не подходит молочка, а они продолжают ее употреблять....))
Опубліковано 14 серпень 2020 - 07:25
Есть и люди, которым не подходит молочка, а они продолжают ее употреблять....))
Это до поры до времени))))
Опубліковано 14 серпень 2020 - 08:32
Я теж поки не знала пропонувала молочко їжакам. Пили. А потім прочитала, що моленьким можна, а у дорослих воно не засвоюється.
Колись в нас зимував їжак. Знайшли ми його, коли почались перші приморозки. Приютили до весни. Вдень він спав, а вночі вів себе дуже активно. Поки я не здогадалася зробити йому умови, близькі до природніх. Намостила в коробку сіна, положила його туди і винесла в прохолодне місце. І він там заснув. Спав до весни. А коли пригріло, просунувся і почав шкребтись,на волю проситись). Отакий у нас їжачий досвід)).
Опубліковано 14 серпень 2020 - 08:57
Задам свой коронный вопрос. Холодно на улице? Открыла окно, то бодренько так, но у меня здесь всегда ветра дуют и прохладно. В платье без рукавов зябко будет?
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 14 серпень 2020 - 09:17
Задам свой коронный вопрос. Холодно на улице? Открыла окно, то бодренько так, но у меня здесь всегда ветра дуют и прохладно. В платье без рукавов зябко будет?
Бала на улице пол часа назад, то в футболке и легкой кофточке с длинным рукавом мне было холодно идти в тени, но я мерзлячка))), на солнышке было нормально. Но, в футболке и на солнышке мне б было холодно, ветер холодный.
Опубліковано 14 серпень 2020 - 10:11
В платье без рукавов зябко будет?
может уже не актуально) но в тени прохладно и с длинным рукавом. а на солнце уже припекает)
поэтому непонятно что надевать вообще)
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|