Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 76

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1986 відповідей у цій темі

#1861 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 17 червень 2020 - 19:20

Уже думала мовчати на цю тему, але не втрималася))
"Шукачі законодавчих актів" звучить в твоєму контексті аж образливо.
Закони не завжди нам подобаються, але це не привід їх не виконувати. і дотримання норм дає менше можливостей для договорняків з заідуючою.

Наташа, ти ж сама написала, що підстав брати садочок штурмом не було - впевнена, по-хорошому тебе краще зрозуміють і підуть назустріч. ІМХО

Не платила завідуючій ні з старшим, ні з меншим, тобто "договорняків" не було - при цьому відносини з співробітниками садочку чудові))

PS: Якщо навчальний рік у садочку з 1 вересня по 31 серпня, то чому випускний у травні-червні і коли для ремонтів груп, відпустки вихователів?

У нашому садочку дітей, які ходять у садочок постійно, просять не водити один місяць влітку - саме це дає можливість розвантажити групи.

У кого нема можливості забрати водять, але якби ВСІ батьки почали вимагати і доводити, що вони мають право водити? Бо насправді ж це так і є...

#1862 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 17 червень 2020 - 19:27

оцього взагалі не зрозуміла до чого тут.  Я з тих, кому край потрібен садочок, бо  мене немає жодних бабусь/дідусів, я працююча мама з 9 місяців кожної дитини, і зараз в період карантину (у нас садок тільки буде відкриватися днями) мої діти залишаються самі вдома, бо у мене немає іншого виходу. То якщо у мене був би випускник садочка, то чому я повинна поступатися мамі, яка збирається виходити з декрету.

Я ж саме про те і написала, що працюючим садочок потрібен більше, але у нас під час карантину найбільше страждали ті, хто сидять вдома ;-)

На рахунок того, що уступати місце: якщо 6 річну дитину уже хоч якось можна залишити, то з 3 річною це взагалі не можливо, а робота потрібна однаково обом мамам.

• mitera це подобається

#1863 Саманта

Саманта

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 93 повідомлення
  • Ім'я:Алла

Опубліковано 17 червень 2020 - 19:32

Ні.
Це було вдень на Маршала Бірюзова, а то ввечері на Баленка

вот в новостях увидела

16 червня близько 20:00 до поліції повідомили, що у дворі п'ятиповерхівки, розташованої на вулиці Баленка, житель однієї із квартир здійснив постріли з пістолета та погрожував зброєю місцевим громадянам, які прогулювалися з дітьми.

Унаслідок гучних пострілів двоє малолітніх дітей, 8-ми та 10-ти років, отримали слухові та психологічні травми, повідомили на сайті Головного управління Нацполіції Полтавщини.

http://poltavske.tv/events/22587

#1864 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 17 червень 2020 - 19:48

PS: Якщо навчальний рік у садочку з 1 вересня по 31 серпня, то чому випускний у травні-червні і коли для ремонтів груп, відпустки вихователів?

Ти ставиш під сумнів межі навчального року? Так це не я придумала.

Про що взагалі спір? Питання було - чи можна водити дитину. Так, можна. Не водити, бо комусь це незручно? Не варіант.
У мене все)

#1865 natochka

natochka

Я женщина... И значит я прекрасна...

• Завсідники
  • 3 205 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2020 - 19:55

вот в новостях увидела
16 червня близько 20:00 до поліції повідомили, що у дворі п'ятиповерхівки, розташованої на вулиці Баленка, житель однієї із квартир здійснив постріли з пістолета та погрожував зброєю місцевим громадянам, які прогулювалися з дітьми.
Унаслідок гучних пострілів двоє малолітніх дітей, 8-ми та 10-ти років, отримали слухові та психологічні травми, повідомили на сайті Головного управління Нацполіції Полтавщини.
http://poltavske.tv/events/22587

Так, я теж побачила

#1866 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 427 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2020 - 19:59

Кажется, и в прошлом году на Баленка стреляли.. Не знаю, чем тогда история закончилась(

#1867 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 17 червень 2020 - 20:26

Кажется, и в прошлом году на Баленка стреляли.. Не знаю, чем тогда история закончилась(

не знаю как в прошлом, а три года назад, и четыре. Тогда кажется один и тот же был. Видимо летом у человека обострение.

Відредаговано Eлeна, 17 червень 2020 - 20:26.

#1868 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 17 червень 2020 - 21:10

Цветет, потому что особенно летом в жару, нельзя теплый хлеб класть в полиэтилен, иначе он хоть и свежий, а идет мгновенно цвиль. Если б его охлаждали и только потом паковали, было б проще 

У меня свекровь печёт дома хлеб бездрожжевой. Тёплым в пакет не кладёт, а всё равно зацветает очень быстро.

#1869 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2020 - 21:34

Девочки, а какой вы хлеб едите?

Найулюбленіший - з пекарні "Сімейна", там є і бездріжджовий

#1870 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2020 - 22:03

Уже думала мовчати на цю тему, але не втрималася))
"Шукачі законодавчих актів" звучить в твоєму контексті аж образливо.
Закони не завжди нам подобаються, але це не привід їх не виконувати. і дотримання норм дає менше можливостей для договорняків з заідуючою.

А я втрималася, Наташа))))
Шукачем ще не обзивали мене) Знавцем зранку було))

Я не розумію проблем садочка взагалі. Пл факту влітку наповнюваність груп 50%. У нашому садочку так точно. І тут з 6 груп лишають 2 середні, 2 молодші і ще 2 молодші нові набирають. Яка проблема звести 4 молодші в 3, і лишити 1 старшу?
З нашої групи, з 30 чоловік лише 2 є дітей лишилися б...

#1871 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 17 червень 2020 - 22:07

Я ж саме про те і написала, що працюючим садочок потрібен більше, але у нас під час карантину найбільше страждали ті, хто сидять вдома ;-)
На рахунок того, що уступати місце: якщо 6 річну дитину уже хоч якось можна залишити, то з 3 річною це взагалі не можливо, а робота потрібна однаково обом мамам.

Якщо це продовження каміння в мою сторону, то я працююча мама. І з дитиною була до виповнення 6 років. І місце в садочку не займала без необхідності.
  • mitera це подобається

#1872 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 18 червень 2020 - 05:58

PS: Кожен бачить лише одну сторону медалі. ІМХО Все розумію, але приклад з останнього: коли перед відкриттям садочків у кінці карантину почали опитувати, хто конче потребує відвідування садочку - найпершими написали мами, що сидять у декреті з молодшою чи чекають наступну дитину і ті, що не працюють... :kez_11:

А ты почему то решила, что имеешь право определять кому и по каким причинам больше надо, да? :)

#1873 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 18 червень 2020 - 06:33

А ты почему то решила, что имеешь право определять кому и по каким причинам больше надо, да? :)

Ні в якому разі - навела приклад, як треба не працюючим після карантину...

Якщо це продовження каміння в мою сторону, то я працююча мама. І з дитиною була до виповнення 6 років. І місце в садочку не займала без необхідності.

Тоді тим більше - для двох дітей не потрібно залишати групу, вони спокійно ходитимуть з меншими.
Проблемою стає коли більшість хочуть ходити.

#1874 Helen16

Helen16

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 225 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 18 червень 2020 - 07:56

кто знает зачем по городу  в некоторых местах, сняли весь верхний слой грунта ? Над дорогой, там где росла трава. Весной думала, что засадят цветами, а ничего не меняется. Наблюдаю такое по М. Бирюзова и возле Океана, может и еще где есть, но именно в этих местах, прям бросается в глаза

Відредаговано Helen16, 18 червень 2020 - 07:56.

#1875 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 червень 2020 - 08:02

кто знает зачем по городу в некоторых местах, сняли весь верхний слой грунта ? Над дорогой, там где росла трава. Весной думала, что засадят цветами, а ничего не меняется. Наблюдаю такое по М. Бирюзова и возле Океана, может и еще где есть, но именно в этих местах, прям бросается в глаза

Как версия - стоянки под ам.
Так в центре, по Пушкина, все начиналось.

#1876 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 18 червень 2020 - 08:03

кто знает зачем по городу  в некоторых местах, сняли весь верхний слой грунта ? Над дорогой, там где росла трава. Весной думала, что засадят цветами, а ничего не меняется. Наблюдаю такое по М. Бирюзова и возле Океана, может и еще где есть, но именно в этих местах, прям бросается в глаза

У мужа около работы так сняли,думали газон будет,парковка в итоге.и в центре во многих местах так...то может тоже для машин.

#1877 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 18 червень 2020 - 08:15

я теж звернула увагу, що таке біля речового ринку між Чапаєва і Шевченка роблять. Наївно думала, що будуть озеленяти, а тепер розумію, що парковка у такому місці логічніше. Та і яке озеленення, які квіти, якщо їх в такий час, в розпал літа ще не на всіх старих клумбах висадили.

Ось Кременчук у плані клумб і чистоти вкотре приємно вразив, була там днями.

• mitera це подобається

#1878 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 18 червень 2020 - 08:26

я теж звернула увагу, що таке біля речового ринку між Чапаєва і Шевченка роблять. Наївно думала, що будуть озеленяти, а тепер розумію, що парковка у такому місці логічніше. Та і яке озеленення, які квіти, якщо їх в такий час, в розпал літа ще не на всіх старих клумбах висадили.

этот гадюшник давно пора вынести за черту города((

#1879 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 18 червень 2020 - 08:40

Ні в якому разі - навела приклад, як треба не працюючим після карантину...
Тоді тим більше - для двох дітей не потрібно залишати групу, вони спокійно ходитимуть з меншими.
Проблемою стає коли більшість хочуть ходити.

Только как начали ходить в сад,на собрании нам сразу рассказали о посещении сада летом и неважно это какая группа или вовсе выпускники,потому что вопрос очень важный.Понятно, кто то в отпуск,и это самое главное,ремонты у нас всегда делались в середине года,то группа просто делилась,часть в июне,другая в июле,третья в августе,ходить все три месяца ,да,нереально.и вопросов на эту тему больше не было, но,если случались форс мажоры ,всякое бывает,то никогда не вставали в позу,и не устраивали разборки,искали выход ,как быть.И дети начинали ходить в сад,не весной или летом,а с сентября,и тоже распределяли,чтоб новички не все сразу,мы в двух случаях начинали ходить в октябре.вот такие правила.всех все устраивает и по сей день . . И даже ,если кто не работал,кто может оставить ребенка дома,никогда руководство этим не пользовалось,потому что кому какое дело какие причины,чтоб ребенок ходил.

Для меня посещение сада ребенком,всегда рассматривалось с точки зрения,что ему он нужен в первую очередь,А не потому что мне так удобно,т.к я всегда дома ,к тому же ему нравилось туда ходить .Про родителей ,которые работают ,то тут понятно  и так.

• mitera це подобається

#1880 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 18 червень 2020 - 08:51

Вчера получила заказ от Ватсонс и о печалька - 2 позиции с солцезащитными кремами со сроком годности 06.2020(( Написала в поддержку с прикрепленными фото товара и накладной
  • mitera це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама