Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 74

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1988 відповідей у цій темі

#1861 Cu-jo

Cu-jo

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 452 повідомлення
  • Ім'я:Mommy

Опубліковано 20 березень 2020 - 21:41

Так и до чтения книг дойдет...

#1862 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 березень 2020 - 21:50

Так и до чтения книг дойдет...

Так, і це в планах. Бо з роботою і сім'єю читала 1 книгу в місяць, і в бібліотеці перестала брати собі - бо одні просрочки((( Тепер поперечитую улюблене з домашніх книг.

#1863 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2               

Опубліковано 20 березень 2020 - 21:59

Я вже писала в щоденнику своєму. Я на карантині від роботодавця. І я буду дома. У мене є 3 пакети риса, 1 пшениці, 0.5 гречки, деякі овочі і мука.
Мені всеодно на різноманітність нашого меню, головне - поживність. Але я, ми, дома. Мені з головою хватало соціалізації раніше.
Лєна,16 - Половки-ДСК. Якщо цікавить підскажу розклад.

Дякую. Я про ті, що до центру.

#1864 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 березень 2020 - 22:01

Дякую. Я про ті, що до центру.

Ні, ті не їздять.

#1865 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 20 березень 2020 - 22:11

thumb_pre_1584735043__img-efb596e7641ea8. Розкрита тайна.

Відредаговано svexa, 20 березень 2020 - 22:11.

#1866 Belyanochka

Belyanochka

мама чудо-мальчиков и маленькой девочки

• Завсідники
  • 4 157 повідомлення
  • Ім'я:Люда, со мной на ты))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 20 березень 2020 - 22:38

.Ну и темы у нас...О вечном... :strah:
Тема Обо всем 74, побила рекорд количеством сообщений За короткий период,за всю историю форума,жаль тема не совсем соответствует теме.,в последние страниц 20.
Может отдельно тему создать....А то еще три недели.... :eyes:

так ці всі дні всерівно все зводиться до карантину.... Побалакаєм, обсудим і Надя 75 тему відкриє)), а може і 76... Всі вдома, більше пишуть
Питання "по существу" - вискакує реклама такої щітки для вікон. https://lous.clineas...f-7XcZUk3axDyVA У когось така є? Цікавлять відгуки)

Відредаговано Belyanochka, 20 березень 2020 - 22:40.

#1867 Гелла

Гелла

Мама-лентяйка

• Довгожителі
  • 6 539 повідомлення
  • Ім'я:Олена

Нагороди

Опубліковано 20 березень 2020 - 22:50

Может отдельно тему создать....А то еще три недели.... :eyes:

Думаєте?... Мені здається, що ця історія на довше( до "травневих" точно..

#1868 Sunny3011

Sunny3011

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 553 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2    2         

Опубліковано 20 березень 2020 - 22:59

так ці всі дні всерівно все зводиться до карантину.... Побалакаєм, обсудим і Надя 75 тему відкриє)), а може і 76... Всі вдома, більше пишуть
Питання "по существу" - вискакує реклама такої щітки для вікон. https://lous.clineas...f-7XcZUk3axDyVA У когось така є? Цікавлять відгуки)

Я вот только сегодня о такой думала ))))
  • mitera це подобається

#1869 Ромашулик

Ромашулик

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 532 повідомлення

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:00

Есть похожая, остаются следы разводов.

#1870 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:01

Кто что слышал, это правда?
thumb_pre_1584738052__fb_img_15847377654

#1871 Лавина

Лавина

Я белый и пушистый комочек.....

• Довгожителі
  • 6 769 повідомлення
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:05

Думаєте?... Мені здається, що ця історія на довше( до "травневих" точно..

Я думаю на більше. Нам сьогодні таке розіслали (до 30.06.2020 відміняються всі свята, культурні і спортивні заходи)
thumb_pre_1584738232__fb_img_15846540848

Відредаговано Лавина, 20 березень 2020 - 23:05.

#1872 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:07

Кто что слышал, это правда?
thumb_pre_1584738052__fb_img_15847377654

Из серии обс. Но читала про 2х госпитализированных по скорой из Терешков. Прибывших из Италии. Не Копылы, но рядом.
У меня тут студентку наконец доставили из Египта в Полтаву.... Ещё не уточнила, что она по поводу самоизоляции думает.

Відредаговано Мама Лена, 20 березень 2020 - 23:07.

#1873 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:10

+13 за сьогодні, всього 39

#1874 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:13

http://poltavske.tv/events/20452
41 уже

#1875 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:24

Сьогодні п’ятниця. У цей день зазвичай заведено відпочивати після робочого тижня, проводити час із сім’єю та друзями.

Тиждень видався складний, але є і позитив: спільна небезпека та небайдужість об’єднали як представників бізнесу між собою, так і загалом суспільство. У критичні часи на перший план виходять швидкість ухвалення рішень та готовність діяти.

Короткий звіт про діяльність "Полтавської асоціації бізнесу" протягом тижня:
- апарат штучної вентиляції легенів (ШВЛ) для полтавської лікарні профінансований підприємством "Автотранс" (засновник — Сергій Михайлик), доставлення очікується у вівторок;
- члени ПАБу — підприємці Леонід Гонтар (засновник групи компаній "Астера") та Олег Демков ("Алмаз-М") — також закупили апарат штучної вентиляції легенів;
- підприємством «Аврора» придбаний ще один ШВЛ та вже переданий до інфекційної лікарні;
- засновник компанії "Явір-2000" Євгеній Лихожон напряму вийшов на переговори з Китаєм, спільними коштами із Лев Жиденко уже заключені контракти на постачання 10-и апаратів ШВЛ та 10 000 тестів на коронавірус;
- спільними зусиллями групи компаній "Астарта" та членів ПАБу ("Явір-2000", "Аврора", ТОВ "Колос", ТОВ "Алмаз-М", ТОВ "Системи модернізації складів") заключений та проплачений контракт на постачання 10 000 захисних костюмів із КНР;
- учасники Полтавської асоціації бізнесу Сергій Михайлик та Леонід Гонтар профінансували закупку 1200 тестів на коронавірус;
- ще 900 тестів придбали через фонд Helpgroup Віталій Дмитрієв (СМС, "Консорт"), Ростислав Караптан ("Торгсервіс"), Павло Рибка ("Хімрезерв-Полтава") та компанія "Аврора";
- понад 500 тисяч гривень перевели на рахунок фонду Helpgroup підприємці Ігор Стефанишин ("Укрбурсервіс"), Сергій Хіміч ("Тріоль"), Сергій Іващенко ("Комбінат виробничих підприємств") та Юрій Щербина ("Юліс");
- спільними зусиллями членів ПАБу були придбані для полтавських медзакладів та волонтерів понад 4000 респіраторів FFP-3, захисні рукавички, окуляри, пульсометри, маски та інше захисне, медичне обладнання;
- фірма "Імідж-М" (засновник — Володимир Івченко) налагодила випуск друкованої поліграфічної продукції для інформування жителів міста про пандемію та захист від неї, а також 200 футболок для волонтерів;
- підприємства "Аврора" та "Явір-2000" налагодили випуск захисних масок та антисептиків.

Ми хочемо побажати всім, щоб у наші інші п’ятниці ми публікували щасливі фото наших родин та друзів, а не звіти. Але поки є небезпека — відповідальний бізнес не може стояти осторонь.
З сторінки фейсбук Полтавської асоціації бізнесу

#1876 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 20 березень 2020 - 23:50

https://www.rbc.ua/r...1584731425.html
Ми вже в Молдові вірусняк притіліпали

#1877 IraV

IraV

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 138 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 21 березень 2020 - 02:13

я тут, можливо одна така, але все—таки висловлю і свою думку. Вже трішки мене починає піднапрягати та метушня з коронавірусом.
То в Терешках виявили, то в Копилах. Одна бабка сказала, друга передала третій, прибрехавши при цьому, і в результаті « сегодня из вертолетов будут дезинфицировать всех и все.. », ну ви знаете...
Мені здається, як тільки виключити соцсєті, то й вірус зникне. Блін, люди, чому ми не ходимо в масках в період епідемій грипу і ГРВІ, чому їздимо чхаємо на роботу, водимо в садочки і школи сопливих дітей, не беремо лікарняні? і цим самим розповсюджуємо інфекції далі??Хтось дивився статистику по грипам і ГРВІ? так от: за оф. статистикою за епід сезон з вересня 19року по березень 20 госпіталізовано понад 136тисяч осіб, 66 летальних випадків внаслідок грипу.Кому цікаво—центр громадського здоров,я видає бюлетні по багатьом хворобам, можна ознайомитись. Чому про це ніхто не кричить по всім новинам?? Хтось так активно розповідав про профілактику грипу і вакцинацію проти нього? Ви ж миєте руки, коли повертаєтесь з вулиці, після туалета, перед і після їжі? Чим ця профілактика від коронавірусної відрізняється?
Весь цей кіпеш, як на мене, лише внаслідок новизни. Дійсно, такого вірусу в нас ше не було, тому, можливо і страшно. Так люди хворіють, коронавірусом, група яких відома давно, які і викликають респіраторні захворювання. Так, люди помирають від супутніх хронічних патологій, в основному люди поважного віку. Решта ж видужує. Набуває імунітету. Не вимерло ж усе людство.Мені здається, що більшість з нас вже й перехворіла тис вірусом, хто взагалі безсимптомно, хтось переніс як легку простуду.. Багато в кого були пневмонії, можливо то й був той коронавірус, але ми не знали,бо по теліку про це не кричали.. Коли в Санжари везли з Китаю на обсервацію людей, то хай підняли на всю Україну, коли зараз з-за кордону повернулись майже 60 тисяч людей, то їм просто рекомендують самоізолюватись. І ніхто не протестує...От справді, хто з вас думає, що вони так і зроблять? Зараз почнуть по гостям ходити, розповідати, як класно в Єгипті/Турції/Іспанії і т.д. Є сенс в карантині в такому вигляді? Або коли підлітки вечорами шастають, попивають півко і нариваються на неприємності?
Як на мене єдиний плюс в карантині—то це можливість більше часу провести з рідними.
А взагалі, не бачу сенсу так панікувати, скупляти залиши масок по ціні малогабаритної квартири. Все рівно всі помремо колись))) Насолоджуйтесь життям і не піддавайтесь на провокації.
Всім здоров,я!

#1878 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 21 березень 2020 - 02:30

я тут, можливо одна така, але все—таки висловлю і свою думку. Вже трішки мене починає піднапрягати та метушня з коронавірусом.
То в Терешках виявили, то в Копилах. Одна бабка сказала, друга передала третій, прибрехавши при цьому, і в результаті « сегодня из вертолетов будут дезинфицировать всех и все.. », ну ви знаете...
Мені здається, як тільки виключити соцсєті, то й вірус зникне. Блін, люди, чому ми не ходимо в масках в період епідемій грипу і ГРВІ, чому їздимо чхаємо на роботу, водимо в садочки і школи сопливих дітей, не беремо лікарняні? і цим самим розповсюджуємо інфекції далі??Хтось дивився статистику по грипам і ГРВІ? так от: за оф. статистикою за епід сезон з вересня 19року по березень 20 госпіталізовано понад 136тисяч осіб, 66 летальних випадків внаслідок грипу.Кому цікаво—центр громадського здоров,я видає бюлетні по багатьом хворобам, можна ознайомитись. Чому про це ніхто не кричить по всім новинам?? Хтось так активно розповідав про профілактику грипу і вакцинацію проти нього? Ви ж миєте руки, коли повертаєтесь з вулиці, після туалета, перед і після їжі? Чим ця профілактика від коронавірусної відрізняється?
Весь цей кіпеш, як на мене, лише внаслідок новизни. Дійсно, такого вірусу в нас ше не було, тому, можливо і страшно. Так люди хворіють, коронавірусом, група яких відома давно, які і викликають респіраторні захворювання. Так, люди помирають від супутніх хронічних патологій, в основному люди поважного віку. Решта ж видужує. Набуває імунітету. Не вимерло ж усе людство.Мені здається, що більшість з нас вже й перехворіла тис вірусом, хто взагалі безсимптомно, хтось переніс як легку простуду.. Багато в кого були пневмонії, можливо то й був той коронавірус, але ми не знали,бо по теліку про це не кричали.. Коли в Санжари везли з Китаю на обсервацію людей, то хай підняли на всю Україну, коли зараз з-за кордону повернулись майже 60 тисяч людей, то їм просто рекомендують самоізолюватись. І ніхто не протестує...От справді, хто з вас думає, що вони так і зроблять? Зараз почнуть по гостям ходити, розповідати, як класно в Єгипті/Турції/Іспанії і т.д. Є сенс в карантині в такому вигляді? Або коли підлітки вечорами шастають, попивають півко і нариваються на неприємності?
Як на мене єдиний плюс в карантині—то це можливість більше часу провести з рідними.
А взагалі, не бачу сенсу так панікувати, скупляти залиши масок по ціні малогабаритної квартири. Все рівно всі помремо колись))) Насолоджуйтесь життям і не піддавайтесь на провокації.
Всім здоров,я!

не забудьте розіслати цей меседж країнам світу, хай і вони схаменуться. У них же мабуть немає кому проаналізувати інші хвороби і співвіднести ризики.

#1879 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 21 березень 2020 - 07:38

А я от думаю - добре тому першому, який захворів і уже одужав, відстрілявся як кажуть, і немає чого тепер боятися, на відміну від нас.
А ще перевага перших поодиноких хворих - до них є увага лікарів і громадськості і вистачає ліків, тоді як ми лежатимемо як статисти в коридорах.

#1880 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 21 березень 2020 - 07:51

Поки в нас не почнуть масово робити тести, багато людей перехворіють коронавірусом або безсимптомно, або в легкій формі. Одужавший не був в критичному стані, і самоізолювався відразу як прилетів із-за кордону.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама