Обо всём 50
Розпочатий з bianco, 28 сер 2016 15:27
1985 відповідей у цій темі
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 17:56
я снова о своем! :-)
Прошу, поддержите! Пожалуйста потратьте несколько секунд на подписание и этим поможете обезопасить наших детей! нужно просто собрать нужное количество подписей, чтоб пустили обращение в ход! заранее спасибо откликнувшимся! http://www.rada-polt...a/petition/175/ p.s. код проверки лично у меня попадал в папку СПАМ! посмотрите пожалуйста там, если не приходит код! заранее спасибо! 
Подписала. С первого раза все получилось)))
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 18:12
А виниловые обои от крайоловского карандаша уже не спасти?((((
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 18:47
А виниловые обои от крайоловского карандаша уже не спасти?((((
воскового? неа((
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 19:38
Капець в нас дощ вже майже добу.Львів плавати зберається. Сьогодні Сашу з школи забирала, то не дорога була, а ріки.Так що чекайте скоро і в вас похолодання і дощ.Бабине літо було дійсно не довгим((((
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 19:40
Капець в нас дощ вже майже добу.Львів плавати зберається. Сьогодні Сашу з школи забирала, то не дорога була, а ріки.Так що чекайте скоро і в вас похолодання і дощ.Бабине літо було дійсно не довгим((((
Капец....
kukuruzzka
-
Місто:Полтава/ Браилки
-
Ім'я:Наталия
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 19:44
По народны приметам унас еще будет тепло,я надеюсь на это )))
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 19:49
В нас і пророкували не довге. На завтра і в Полтавській області дощ обіцяють. А в нас засада, не має дощовика на візок. Чекаю пока вишлють, а так би і в таку погоду гуляла. Якось в Львові свої барви такого стану. В Полтаві ризаки ніколи не були потрібними, а тут розумію, що без них нікуди
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 19:58
В нас і пророкували не довге. На завтра і в Полтавській області дощ обіцяють. А в нас засада, не має дощовика на візок. Чекаю пока вишлють, а так би і в таку погоду гуляла. Якось в Львові свої барви такого стану. В Полтаві ризаки ніколи не були потрібними, а тут розумію, що без них нікуди
То смотря где в Полтаве живешь))))
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:20
Сестра в ПНТУ. Часто до ЛОРа звертаєтьяся. Жодного разу не в студ. Все ок.
Нехай полоще горло хлоргексидином нерозведеним, ефект буде відразу, повірте! Я на морі за добу поборола все! (Ще 2 пачки стрептоциду розсмоктала і хлорофіліпт масляний/люголь).
Хлоргексидин это ж антисептик для наружного применения? Операционные столы, хирурги руки и небольшие участки кожи больных перед операцией обеззараживают, но о возможности внутреннего применения информации не нашла...
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:25
Хлоргексидин это ж антисептик для наружного применения? Операционные столы, хирурги руки и небольшие участки кожи больных перед операцией обеззараживают, но о возможности внутреннего применения информации не нашла...
Чому внутрішньо?) Полоскання не глотання)
Гугл в допомогу .gif)
Відредаговано Викусик, 04 жовтень 2016 - 20:25.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:29
Гугл в допомогу .gif)
Нет, я мнительная - даже на кожных покровах может быть ожег, а слизистые гораздо нежнее (у меня несколько бутылок с операции осталось, так я их пустила для обеззараживания лесничной клетки).
kukuruzzka
-
-
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:29
Гугл в допомогу .gif)
Мне что-то не помогает (((
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:30
Нет, я мнительная - даже на кожных покровах может быть ожег, а слизистые гораздо нежнее (у меня несколько бутылок с операции осталось, так я их пустила для обеззараживания лесничной клетки).
а зря. Им действительно полощут горло, делают капли в нос и раны обрабатывают
Мне что-то не помогает (((
декасаном пробовала полоскать?
kukuruzzka
-
-
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:33
а зря. Им действительно полощут горло, делают капли в нос и раны обрабатывают
декасаном пробовала полоскать?
не пробовала,голоса нет уже вторые сутки,просто капец....
Koshka
-
Місто:Toronto, Canada
-
Ім'я:Koshka
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:36
Мдя... хлоргексидин применяют в стоматологической практике и при лор заболеваниях , стоматиты , гингивиты , ангины
есть ещё мирамистин , он в спрее бывает, тоже хорошо при болях в горле
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:38
мне тоже врач его советовала, горло полоскать, правда,разведенным 1 ст.л на стакан. И для профилактики заболеваний, после контакта с больными или посещения поликлиники.
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:45
не пробовала,голоса нет уже вторые сутки,просто капец....
стоп, а глос к полосканию при чем? что с горлом, дабы не искала первый пост.
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 20:49
Не буду говорити який лор радив)) Наташа кукурузка!! Не полощи!! При гнойних полоскати, якщо голосу нема не те! Задня стінка червона? Ісла моос тобі допоможе.
Я все життя сама з усіма лор хворобами, і чоловік, і син тут слабий(тому я вже як лор( Ще і зараз не в Полтаві, то з лор в телефонному режимі лише.
При ангінах /тонзилітах ще метилен синій. Можна без АБ проскочити за добу. Але інтенсивність повинна бути 15 хв -процедура.
Наташа і не пий/їж кислого, гіркого, міцного, гарячого! Ісла моос, завтра вже попустить. Тепла боржомі без газу з молоком і какао маслом знімає запалення теж норм.
Відредаговано Викусик, 04 жовтень 2016 - 20:56.
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 21:04
просто обожаю осень: вышла из душа, одела 2 махровых халата, укуталась пледом. хлещу кофе - кипяток и.. зуб на зуб не попадает ((
kukuruzzka
-
-
Опубліковано 04 жовтень 2016 - 21:21
Не буду говорити який лор радив)) Наташа кукурузка!! Не полощи!! При гнойних полоскати, якщо голосу нема не те! Задня стінка червона? Ісла моос тобі допоможе.
Я все життя сама з усіма лор хворобами, і чоловік, і син тут слабий(тому я вже як лор( Ще і зараз не в Полтаві, то з лор в телефонному режимі лише.
При ангінах /тонзилітах ще метилен синій. Можна без АБ проскочити за добу. Але інтенсивність повинна бути 15 хв -процедура.
Наташа і не пий/їж кислого, гіркого, міцного, гарячого! Ісла моос, завтра вже попустить. Тепла боржомі без газу з молоком і какао маслом знімає запалення теж норм.
исла моос рассасываю,тоже не лучше (((В пятницу была т-ра 37,8 максимальная,потом разболелось горло,вчера пропал голос,горло почти не болит,вчера вечером пропал голос,хлорофилипт не помагает
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|