Перехід до вмісту

Фотографія

Виплати на дітей

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2840 відповідей у цій темі

#1861 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 281 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 15:07

Только что звонила в СОЦБЕЗ,будут ли выплаты в это месяце матери одиночки,сказали НЕТ :cry-2:

Правильно, уже и так много этих одиночек, нафиг надо истреблять! Я так уже думала, что надо замуж выходить чисто из меркантильных соображений,раз одинокие уже не будут платить. Ума хоть у меня хватило написать еще на малообеспеченку, а то точно бы кушайте 860 грн и не подавитесь.

#1862 lenaxol

lenaxol

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 893 повідомлення
  • Місто:с.Розсошенцы
  • Ім'я:Лена

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 15:12

Правильно, уже и так много этих одиночек, нафиг надо истреблять! Я так уже думала, что надо замуж выходить чисто из меркантильных соображений,раз одинокие уже не будут платить. Ума хоть у меня хватило написать еще на малообеспеченку, а то точно бы кушайте 860 грн и не подавитесь.

мне малообеспеченная не положена,я достаточно зарабатываю

#1863 bagira119

bagira119

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 281 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 15:26

мне малообеспеченная не положена,я достаточно зарабатываю

ПППЦ. Кошмар.

#1864 Katyushka

Katyushka

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 311 повідомлення
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 16:05

Ходила в СОЦБЕЗ , то они и сами не поймут, что крутят с этими выплатами.

#1865 Eлeна

Eлeна

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 17 977 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 12 січень 2016 - 16:29

Я так уже думала, что надо замуж выходить чисто из меркантильных соображений,раз одинокие уже не будут платить

Вы правда смогли бы жить с нелюбимым человеком ради денег?

ПППЦ. Кошмар

ИМХО, кошмар - это жить на подачки государства, а что человек зарабатывает радоваться надо).

П.С, Мужу пенсию дали рано, ещё до нового года, обычно он на три дня раньше детской получает.  

#1866 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 17:14

Девочки ищите пап и хватит ныть))))) в 2008 говорили декретные  подымут из 130.00 вверх и что дождались пока совсем сняли потом добрались к помощи при рождении,  теперь пришла очередь к матерям одиночками ,а следующие малообеспеченные. 

Все заради народу 

Відредаговано lenovo, 12 січень 2016 - 17:15.

• HAPPY15 це подобається

#1867 lenaxol

lenaxol

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 893 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 17:40

Розмір допомоги на дитину одинокій матері

Допомога на дітей одиноким матерям, одиноким усиновлювачам, матері (батьку) у разі смерті одного з батьків, які мають дітей віком до 18 років (якщо діти навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних, а також вищих навчальних закладах I — IV рівнів акредитації, — до закінчення такими дітьми навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років), надається у розмірі, що дорівнює різниці між 100 відсотками прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та середньомісячним сукупним доходом сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців.

Середньомісячний сукупний дохід сім’ї визначається згідно з Методикою обчислення сукупного доходу сім’ї для всіх видів соціальної допомоги, що затверджується наказом Мінпраці, Мінекономіки, Мінфіном, Мінмолодьспортом та Держкомстатом.

До складу сім’ї особи, що звертається за призначенням зазначеної допомоги, включаються чоловік (дружина); рідні, усиновлені та підопічні діти віком до 18 років, а також діти віком до 23 років, які навчаються за денною формою у вищих навчальних закладах I — IV рівня акредитації та професійно-технічних навчальних закладах і не мають власних сімей незалежно від місця проживання або реєстрації; неодружені повнолітні діти, які визнані інвалідами з дитинства I та II групи або інвалідами I групи і проживають разом з батьками; непрацездатні батьки чоловіка та дружини, які проживають разом з ними і перебувають на їх утриманні у зв’язку з відсутністю власних доходів; жінка та чоловік, які проживають однією сім’єю, не перебувають у шлюбі, але мають спільних дітей.

Таким чином, починаючи з 01.01.2016 року, не має розрізнення і цій допомозі: мінімальна сума та максимальна сума.

Допомога надається, у випадку якщо є різниця між середньомісячним доходом сімї та прожитковим мінімумом для дитини, тобто по суті допомога залежить від доході родини за шість місяців перед зверненням до УПСЗ.

Прожитковий мінімум на дитину

Категорія дітей 01.01.2016 01.05.2016  01.12.2016   Діти віком до 6-ти років  1167 грн.  1228 грн.  1313 грн.   Діти віком від 6 до 18  років  1455 грн.  1531 грн.  1637 грн.   Діти віком від 18  років до 23 років 1378 грн. 1450 грн.  1550 грн.

http://www.i-law.kie...omment-page-75/

Відредаговано lenaxol, 12 січень 2016 - 17:41.

#1868 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 12 січень 2016 - 18:19

Розмір допомоги на дитину одинокій матері

Допомога на дітей одиноким матерям, одиноким усиновлювачам, матері (батьку) у разі смерті одного з батьків, які мають дітей віком до 18 років (якщо діти навчаються за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних, а також вищих навчальних закладах I — IV рівнів акредитації, — до закінчення такими дітьми навчальних закладів, але не довше ніж до досягнення ними 23 років), надається у розмірі, що дорівнює різниці між 100 відсотками прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку та середньомісячним сукупним доходом сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців.

Середньомісячний сукупний дохід сім’ї визначається згідно з Методикою обчислення сукупного доходу сім’ї для всіх видів соціальної допомоги, що затверджується наказом Мінпраці, Мінекономіки, Мінфіном, Мінмолодьспортом та Держкомстатом.

До складу сім’ї особи, що звертається за призначенням зазначеної допомоги, включаються чоловік (дружина); рідні, усиновлені та підопічні діти віком до 18 років, а також діти віком до 23 років, які навчаються за денною формою у вищих навчальних закладах I — IV рівня акредитації та професійно-технічних навчальних закладах і не мають власних сімей незалежно від місця проживання або реєстрації; неодружені повнолітні діти, які визнані інвалідами з дитинства I та II групи або інвалідами I групи і проживають разом з батьками; непрацездатні батьки чоловіка та дружини, які проживають разом з ними і перебувають на їх утриманні у зв’язку з відсутністю власних доходів; жінка та чоловік, які проживають однією сім’єю, не перебувають у шлюбі, але мають спільних дітей.

Таким чином, починаючи з 01.01.2016 року, не має розрізнення і цій допомозі: мінімальна сума та максимальна сума.

Допомога надається, у випадку якщо є різниця між середньомісячним доходом сімї та прожитковим мінімумом для дитини, тобто по суті допомога залежить від доході родини за шість місяців перед зверненням до УПСЗ.

Прожитковий мінімум на дитину

Категорія дітей 01.01.2016 01.05.2016 01.12.2016 Діти віком до 6-ти років 1167 грн. 1228 грн. 1313 грн. Діти віком від 6 до 18 років 1455 грн. 1531 грн. 1637 грн. Діти віком від 18 років до 23 років 1378 грн. 1450 грн. 1550 грн.
http://www.i-law.kie...omment-page-75/

если не получается малообеспеченность, то теперь и одинокой вряд ли выйдет(
  • HAPPY15 це подобається

#1869 lenaxol

lenaxol

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 893 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 19:03

если не получается малообеспеченность, то теперь и одинокой вряд ли выйдет(

Деньги платить будут но по новым законам.
Теперь мне как одинокой маме мне надо подавать справку о зарплате за пол года,что б мне начислили деньги.

#1870 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 075 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 19:04

Теперь мне как одинокой маме мне надо подавать справку о зарплате за пол года,что б мне начислили деньги.

А если неработающая мама или неофициально работающая? Не знаете?

#1871 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 12 січень 2016 - 19:09

ну так если у вас,вы писали, малообеспечнность не выходит из-за доходов,вероятно что и ОМ по доходам не выйдет.в доход будет браться зп и 860, кто их получает.

Відредаговано Alice_88, 12 січень 2016 - 19:11.

• HAPPY15 це подобається

#1872 lenaxol

lenaxol

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 893 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 19:11

А если неработающая мама или неофициально работающая? Не знаете?

Нет не знаю.

С новыми законами о выплатах,наверно лутше у них узнать в Соцбезе.

#1873 Киця

Киця

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 075 повідомлення
  • Місто:Полтава Подол
  • Ім'я:Оля

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 19:13

Нет не знаю.

та я то замужем. А вот есть подружки, которым интересна эта информация, а в ленинсом собезе сказали, что они сами ничего не знают
Прийдет всем мамам письмо по почте с розьяснениями, ждите

#1874 lenaxol

lenaxol

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 893 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 19:21

ну так если у вас,вы писали, малообеспечнность не выходит из-за доходов,вероятно что и ОМ по доходам не выйдет.в доход будет браться зп и 860, кто их получает.

860 это те кто получает на ребенка до 3 лет.

А моей дочке уже 6 лет,с 3 до 6 лет я получала 90 гр пом повысили до 309 гр а с сентября 350 гр.

Теперь нам 6 лет и положена другая сумма которую они мне насчитают,после того как я подам справку о доходах.

#1875 vivita

vivita

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 774 повідомлення
  • Ім'я:Вікторія

Нагороди

Опубліковано 12 січень 2016 - 22:02

Нет не знаю.

Такого термина как "Соцбез" нету, правильно говорить УТСЗН - управление труда и социальной защиты населения / УПСЗН - управління праці та соціального захисту населення.

#1876 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 12 січень 2016 - 22:27

Такого термина как "Соцбез" нету, правильно говорить УТСЗН - управление труда и социальной защиты населения / УПСЗН - управління праці та соціального захисту населення.

Вы,наверное, в этой сфере работаете)меня тоже долго передергивало, как читала. Но людям так привычней и понятней, а я уволилась и меня попустило)

#1877 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 21 січень 2016 - 14:24

Девочки!!! Может кому то пригодится.

В СОВБЕЗ Киевского района не дозвониться и сегодня я пошла к ним, чтобы записаться на консультацию по поводу выплат одиноким матерям. Телефон они просто отключили, чтобы даже не звонил. Очень большая  "живая" очередь для записи.

Так мне объяснили, что эти выплаты ПРИОСТАНОВИЛИ, потому что согласно нового закона их приравняли к доходам. То есть, нужно брать справку о составе семьи и справку о доходах за последние 6 мес, если работаете ( с июля по декабрь 2015 года) и идти к ним. Записали меня для сдачи документов на 8 февраля, раньше все занято. И только потом они будут считать, смогу я получить или нет.

п.с. как я сама посчитала, то доплачивать будут максимум  41 грн. Но все соберу документы, да отнесу.

#1878 vivita

vivita

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 774 повідомлення
  • Ім'я:Вікторія

Нагороди

Опубліковано 22 січень 2016 - 12:22

Девочки!!! Может кому то пригодится.

В СОВБЕЗ Киевского района не дозвониться и сегодня я пошла к ним, чтобы записаться на консультацию по поводу выплат одиноким матерям. Телефон они просто отключили, чтобы даже не звонил. Очень большая  "живая" очередь для записи.

Так мне объяснили, что эти выплаты ПРИОСТАНОВИЛИ, потому что согласно нового закона их приравняли к доходам. То есть, нужно брать справку о составе семьи и справку о доходах за последние 6 мес, если работаете ( с июля по декабрь 2015 года) и идти к ним. Записали меня для сдачи документов на 8 февраля, раньше все занято. И только потом они будут считать, смогу я получить или нет.

п.с. как я сама посчитала, то доплачивать будут максимум  41 грн. Но все соберу документы, да отнесу.

Якщо звернення до управління надійде протягом січня – березня 2016 року, право на призначення допомоги буде визначено з 1 січня 2016 року. Подробнее по теме - 

http://plsz.gov.ua/news.html

#1879 Юрьевна

Юрьевна

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 835 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Татьяна и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 27 січень 2016 - 21:49

Если хочу оформить помошь как малообеспеченным,то это тоже у СОБЕС обращаться?
Может кто подскажет какие документы приблизительно нужно? и доходы учитываются только мои и мужа или только тех,кто официально прописан или живет в квартире?

Відредаговано Юрьевна, 27 січень 2016 - 22:43.

#1880 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 27 січень 2016 - 22:17

Если хочу оформить помошь как малообеспеченным,то это тоже у СОБЕЗ обращаться?
Может кто подскажет какие документы приблизительно нужно? и доходы учитываются только мои и мужа или только тех,кто официально прописан или живет в квартире?

доходи тільки Ваші з чоловіком+ свідоцтво про народження дітей (оригінал обов'язково), паспорт і код свій і чоловіка. Справку про доходи чоловіка.А Ви в Полтаві?

Відредаговано limara, 27 січень 2016 - 22:18.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама