Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
Опубліковано 06 серпень 2015 - 11:19
Джоан Харрис "Леденцовые туфельки" (продолжение "Шоколада") - первая половина книги вызывала у меня недоумение, связанное с тем, как Вианн могла отказаться от себя и своего призвания.Появление Зози и ее поведение еще раз подтверждает, что от добра добра не ищут.Вторая часть книги - увлекательная и интересная, события автор лихо закрутила.Особого внимания заслуживает сюжетная линия Вианн и Аннук (мама и дочь, которая уже становится подростком), ведь в "Шоколаде" они понимали друг друга без слов, а в "Туфельках" между ними стена.Хорошая книга, и я уже перешла к "Персикам для месье Кюре" (это 3 книга).
А вообще вся трилогия для тех, кто любит волшебство, чудеса, Францию и шоколад
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 06 серпень 2015 - 11:25
Кинг, Долорес Клейборн.
По рекомендациям любителей Кинга прочла этот замечательный роман. Именно роман, ни тайн, ни загадок здесь практически нет, просто читаешь и сопереживаешь главное героине в ее непростой судьбе. Кошмар жить в семьях где насилие над женщиной воспринимается как нечто само собой разумеющееся... очень рада за Долорес что она поступила именно так, а не ждала невесть чего и оправдывала все амечаниями а куда мне пойти, у меня ничего нет и т.д. как делает большинство женщин в ее ситуации. Рекомендую книгу к прочтению тем, для кого тема насилия актуальна. Конечно не так кардинально все менять как сделала это героиня, но хотя бы постараться что-то изменить в своей жизи, а главное в жизни своих детей!
Відредаговано Juliett, 06 серпень 2015 - 13:43.
Опубліковано 07 серпень 2015 - 12:29
Девочки, у кого-нибудь есть полный вариант Свет в окне Катишонок? Оказывается, скучала фрагмент, а теперь бесплатно не найду( аааа, половину прочла и фсе(
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 07 серпень 2015 - 12:30
Девочки, у кого-нибудь есть полный вариант Свет в окне Катишонок? Оказывается, скучала фрагмент, а теперь бесплатно не найду( аааа, половину прочла и фсе(
Ну канєха) кажи формат який треба
Опубліковано 07 серпень 2015 - 12:34
Ну канєха) кажи формат який треба
Ой, не знаю, для электр.книги) обычно fb2 качаю. Оль, моя почта же есть?
Polinka78
-
-
Опубліковано 07 серпень 2015 - 12:36
Ой, не знаю, для электр.книги) обычно fb2 качаю. Оль, моя почта же есть?
Є, зараз піду пориюсь в закромах)
Опубліковано 07 серпень 2015 - 12:44
Джоан Харрис "Леденцовые туфельки" (продолжение "Шоколада") - первая половина книги вызывала у меня недоумение, связанное с тем, как Вианн могла отказаться от себя и своего призвания.Появление Зози и ее поведение еще раз подтверждает, что от добра добра не ищут.Вторая часть книги - увлекательная и интересная, события автор лихо закрутила.Особого внимания заслуживает сюжетная линия Вианн и Аннук (мама и дочь, которая уже становится подростком), ведь в "Шоколаде" они понимали друг друга без слов, а в "Туфельках" между ними стена.Хорошая книга, и я уже перешла к "Персикам для месье Кюре" (это 3 книга).
А вообще вся трилогия для тех, кто любит волшебство, чудеса, Францию и шоколад
Я тоже сейчас над 3 частью тружусь, для меня это такая сказка для взрослых
Polinka78
-
-
Опубліковано 07 серпень 2015 - 12:49
Лєн послала. Тільки оце думаю, а чого у мене в електронному варіанті 342 стор, а в паперовому 600? ну відкриєш глянеш, я коли читала, мені закінчення логічним було.
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 09 серпень 2015 - 15:58
Прочитані книги за останній місяць:
1. Володимир Лис "" Камінь посеред саду" , книга не мая, як кажуть, не було легкості в читанні. Книга про кризу середнього віку в чоловіка, про його нездійсненні мрії.
2. Світлана Талан "Коли ти поруч" Ця книга мені дуже сподобалась, читається легко. Книга життєва - душевна історія про життя та смерть, зраду близьких людей, нерозуміння рідних та оточуючих. Рекомендую!!!
3. Світлана Талан "Помилка" - теж хорошо книга, читалась також легко. Розповідається про розбиті долі, і помилки, і розчарування.
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 11 серпень 2015 - 12:37
Прочитала книгу Дари Корній "Зворотний бік світла". Отримала велике задоволення від роману. У ньому розкривається дві сторони життя - Світло (Добро) і Темрява (Зло), а ще є наша земля, де ці дві стихії можуть легко поєднуватися і бути рівноправними. Книга нас вчить як треба любити, як жити і цінувати те, що ти маєш.
Скажу словами Галини Пагутяк, яка написала передмову до книги:
"Юних ця книга підтримає, зрілих змусить по іншому подивитись на молодше покоління і згадати втрачені можливості, а всім разом - перевірити себе на те, чи здатні ми відчувати, яким коротким є наше людське життя і як багато потрібно зробити, щоб не шкодувати за марно витраченим часом, коли доведеться зачинити за собою двері".
Світло не може існувати без темряви, а інколи вони навіть закохуються одне в одного: Птаха — світла безсмертна, Стриб — темний. А от Мальва ще не визначилася, більше того — дівчина донедавна й гадки не мала про своє покликання і про те, чия кров тече в її жилах. До сімнадцяти років Птаха берегла її як зіницю ока, та вже час її квіточці розпускати пелюстки — чорні чи білі, новонароджена безсмертна обиратиме сама!
Зазирніть у чорну душу темного безсмертного — і ви побачите там кохання, яке виточило лють. Сутінки спустилися на світ Чотирьох Сонць, коли лихий Стрибог, стоячи на Дівич-горі, віддавав накази нищити, палити все, що було дорого Птасі — на той час безпорадній дівчинці. Це згодом вона стане найсильнішою зі світлих безсмертних і… пробачить йому, і покохає, і приборкає звіра… Але чому надзвичайну дитину ціною власного життя йому народить звичайна смертна жінка?
РЕКОМЕНДУЮ!!!
Відредаговано Даринка, 11 серпень 2015 - 12:37.
Опубліковано 11 серпень 2015 - 13:52
Лєн послала. Тільки оце думаю, а чого у мене в електронному варіанті 342 стор, а в паперовому 600? ну відкриєш глянеш, я коли читала, мені закінчення логічним було.
у меня в твоей копии 1296стр)))))))))))))
lisichka30
-
Місто:Харьков - Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 11 серпень 2015 - 22:02
Вспомнила, хотела добавить о М.Старицком "Богдан Хмельницкий". Меня поразили параллели с сегодняшним временем. Размышления о том, что делать с крестьянами, которых вооружили и дали оружие и почувствовать свободу, теперь не знают, как собрать обратно и ограничить их рвение к разрушению. И еще были интересные мысли. Например, о том, что если в Украине дать всем свободу, то соседи первые же задушат, чтобы своим подданным неповадно было. О том, что надо обязательно искать сильного покровителя, сама по себе Украина не может существовать свободной. Много всего, я мужу целые страницы зачитывала. Это же когда написано было!! Неизвестно, что думал Хмельницкий на самом деле, но такие реальные размышления автора просто завораживают, если не знать, что читаешь, то сегодняшняя хроника.
Я начинала читать году в 2010, наверное, а закончила в прошлом. Медленно дело шло, то работа, то декрет, читать некогда было, больше слушала, но я рада, что чтение затянулось. Я сильнее прочувствовала отдельные моменты книги.
Я таки нарешті дочитала роман-трилогію "Богдан Хмельницький". Так, я з Вами повністю погоджуюсь, є щось спільне із сьогоденням. Щодо самого роману, то М. Старицький вдало підібрав епітети у своєму творі, що дає змогу читати його досить легко. Що ж до історичної постатті Б.Хмельницького, то я відкрила для себе дещо інший образ (не в кращу сторону), ніж склався у моїй уяві на підставі вивчених історичних документів. А взагалі роман чудовий, рекомендую прочитати
Опубліковано 14 серпень 2015 - 19:35
Ох уж эта Джоанн Харрис!Как же вкусно она описывает в своих книгах еду и процесс ее приготовления!Читая "Шоколад" и "Леденцовые туфельки" страшно хотелось горячего шоколада, а сейчас читаю "Персики для месье Кюре" и практически постоянно хочется персиков.Более того, сегодня прочла как Вианн готовила персиковый джем и этот джем не давал мне покоя до тех пор, пока я не купила персики и не начала его готовить по рецепту из книги.Консервирую лето в банки, так сказать!
Еще вспомнилось как после прочтения "Жареных зеленых помидоров" я реально жарила помидоры, правда полузеленые и получилось достаточно вкусно
Sailor Moon
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Альона
Опубліковано 14 серпень 2015 - 22:31
Кинг, Долорес Клейборн.
По рекомендациям любителей Кинга прочла этот замечательный роман. Именно роман, ни тайн, ни загадок здесь практически нет, просто читаешь и сопереживаешь главное героине в ее непростой судьбе. Кошмар жить в семьях где насилие над женщиной воспринимается как нечто само собой разумеющееся... очень рада за Долорес что она поступила именно так, а не ждала невесть чего и оправдывала все амечаниями а куда мне пойти, у меня ничего нет и т.д. как делает большинство женщин в ее ситуации. Рекомендую книгу к прочтению тем, для кого тема насилия актуальна. Конечно не так кардинально все менять как сделала это героиня, но хотя бы постараться что-то изменить в своей жизи, а главное в жизни своих детей!
Чем мне нравится Стивен Кинг, тем что у него очень разные романы. Когда я читала "Маренова роза", то половину книги считала , что читаю женский роман. Ну а потом пошел Кинг со своими тайнами и страхами.
lisichka30
-
Місто:Харьков - Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 16 серпень 2015 - 17:26
Ось розпочала читати роман П. Загребельного "Диво". Початок такий собі, трохи дивнуватий, але далі починає вимальовуватися досить цікаве. Дочитаю, обов'язково напишу про враження.
Руся
-
Місто:Браїлки
-
Ім'я:Руслана
Опубліковано 16 серпень 2015 - 21:54
Відпочивала в свекрухи - а унеї гарна бібліотека, перечитала все цікаве історичне за попередні роки, цей раз зайнялася романами - Жульєта Бенцоні Флорентіка (1,2 томи вже подолано). Зачепило, доведеться йти в бібліотеку за 3 та 4 томом.
Навесні прочитала Ольги Кобилянської "Земля", плакала крокодилячими слізьми - твір просто супер.
Опубліковано 16 серпень 2015 - 23:10
Ось розпочала читати роман П. Загребельного "Диво". Початок такий собі, трохи дивнуватий, але далі починає вимальовуватися досить цікаве. Дочитаю, обов'язково напишу про враження.
О, одна из моих любимых книг.
Даринка
-
-
Опубліковано 17 серпень 2015 - 12:02
Нарешті дочитала другу книгу Дари Корній "Зворотний бік темряви" (продовження книги "Зворотний бік світла").
Разом зі своїм батьком темним безсмертним Стрибогом Мальва перейшла до світу темних. Її наставниця Птаха свідомо пішла на цей учинок, адже вважає, що Мальва сама повинна зробити вибір: на чиїй стороні їй залишитися. Могутність дівчини зростає день у день, а знання – щогодини, та невдовзі вона дізнається про зворотний бік темряви… То чию сторону врешті-решт обере Мальва, адже від цього залежить майбутнє, і не лише її?
Рекомендую!!!
P.S. З нетрпінням чекаю третю книгу "Зворотний бік сутіні".
Відредаговано Даринка, 17 серпень 2015 - 12:04.
Даринка
-
-
Опубліковано 18 серпень 2015 - 08:31
Прочитала ще одну книгу Дари Корній "Тому що ти є" - за один вечір! Прекрасна романтична і трохи сумна книга. Автор її назавала міським фентезі. В ній розповідається про ВЕЛИКЕ і безмежне кохання, а ще про те, що кожний з нас може змінити свою долю, незважаючи на обставини. які склалися.
Ніколи не рано закохатися. Сашко з дитсадка марив Оксаною, та вони прожили життя нарізно. Але ніколи не пізно щось змінити. Справжнє кохання ламає всі перешкоди, навіть перемагає смерть. Чи то так здається? Сашко, втративши кохану, заходить у кімнату номер бескінечність і отримує шанс почати все спочатку. Яку дату він обере, щоб виправити минуле: день її весілля чи єдину пристрасну ніч, яку вони провели разом.
РЕКОМЕНДУЮ!!!
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 19 серпень 2015 - 11:32
Всі читають Дару Корній
прочитала Зірка для тебе
Сергій не пам`ятав батьків. Його дитинство минуло в сірих стінах дитячого будинку. А він мріяв про зірки. Вона не знала, яка є батьківська любов. Тому пішла на вулицю шукати кохання. Вона спізнала багатьох чоловіків, але жоден не дав їй того, чого так чекала. Та одного разу астроном-мрійник і повія-поетеса зустрілися..
Книга сподобалась, незвичайна кінцівка. Без сліз, деякі фрагменти, неможливо читати.
Відредаговано Дождик, 19 серпень 2015 - 11:32.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|