Кто нибудь покупал жилье в ДСК?
Розпочатий з marizka, 06 сер 2013 10:53
13820 відповідей у цій темі
Pelya
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Джерельная 1 п-зд 2
-
Ім'я:Vova
Опубліковано 08 грудень 2014 - 11:40
Доречі, на вихідних були на Петровського 33, оглядали квартиру. З мінусів:
- Тріснута плита, та що двері в ванну кімнату
- Щілина між стінами та перилом балкону
- В кімнаті довга стіна не з однієї плити а з двох (багато вирівнювати)
- Верхні крани батарей якось криво попаяні, сподіваюсь не протікатиме, але довіри не вселяє
- Електрику необхідно переробляти
З плюсів:
- Двері хоч і без ущільнювача (можна наклеяти) зате доволі міцні. Явно не китайські
- Скло начебто ціле
- У нас в ванній кімнаті батарея на 5 секцій
- Котел у нас на протилежній стіні від стіни, де буде стояти кухня (лічильник буде на тій стіні де кухня). Але через це по полу через всю кухню йтиме дві труби
что именно с электрикой не так???? плохие провода????
jmenka21
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 грудень 2014 - 11:55
да, но у нас она совмещенная с кухней, получилась мини кухня - студия)
подскажите, а Вы как то оформляли такие изменения?
iamknish
-
Місто:Петровського 33
-
Ім'я:Олександр
Опубліковано 08 грудень 2014 - 12:36
что именно с электрикой не так???? плохие провода????
Та ні, провода нормальні. Мене не влаштовує кількість та розміщення розеток. В кухні розетка відразу під вимикачем. В Ванній зовсім немає.
Влад
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Супруновка , вул. Нафтовиків 15/1, 3 под.
-
Ім'я:Vlad
Опубліковано 08 грудень 2014 - 14:36
Та ні, провода нормальні. Мене не влаштовує кількість та розміщення розеток. В кухні розетка відразу під вимикачем. В Ванній зовсім немає.
Скажите а розетки присутствуют, или всего лишь распределительные коробки с проводами? И сколько у вас получилось на квартиру ?
iamknish
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 14:39
Розетки ще не встановлені, але встановлювати будуть. Кількість навіть не рахував, але дуже мало. В кімнаті чи 2 чи 3 розетки посередині кімнати на рівні пупка )))
Влад
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 14:44
Розетки ще не встановлені, але встановлювати будуть. Кількість навіть не рахував, але дуже мало. В кімнаті чи 2 чи 3 розетки посередині кімнати на рівні пупка )))
И ещё если можно вопрос . Как то проверить можно в рабочем ли состоянии котёл? Я к тому подключен ли он к водопроводу или только к батареям ?
iamknish
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 14:46
Котел ще не встановлено, але труби до нього прокладено і труба холодної води також
Влад
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 14:50
Котел ще не встановлено, але труби до нього прокладено і труба холодної води також
Спасибо большое за информацию ? А то у меня квартира в Супруновке, хотелось бы заранее знать что меня там ждёт.
Влад
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 14:54
Извините и ещё один вопрос . Я посмотрел ваш план. Вы не знаете в других квартирах батарею в ванную ставят, или только в угловых?
iamknish
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 15:06
У знайомих в цьому ж будинку квартира, не кутова, батареї немає
iamknish
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 15:25
Іще, не сподобалось покриття на площадках сходинкових кліток. На вигляд як проста цементна стяжка, таке враження, що цей цемент буде тягатися за взуттям в квартиру
belo4ka
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 грудень 2014 - 15:50
Іще, не сподобалось покриття на площадках сходинкових кліток. На вигляд як проста цементна стяжка, таке враження, що цей цемент буде тягатися за взуттям в квартиру
У нас тоже такая планировка. С какого вы этажа? Мы со 2 го. Меня очень беспокоит дыра между корпусами хотелось бы ее как то залепить. Может у вас есть какие то соображения по этому поводу?
Людок1111
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 грудень 2014 - 15:52
А кто Вам сказал,что ближе к лету? Нам обещали,что где-то с февраля по апрель.
Они все обещают и всем задерживают. Прораб говорил, что ближе к лету. Сейчас стройка стоит, только швы замазывают. Окна будут ставить после всех праздников и то если не будет большого мороза, а еще куча внутренних работ. И во дворе асфальт и тротуары они смогут делать только весной, так оно все и затянется к лету, ну если успеют раньше буду только рада. Ожидание хуже всего.
iamknish
-
-
Опубліковано 08 грудень 2014 - 15:54
У нас тоже такая планировка. С какого вы этажа? Мы со 2 го. Меня очень беспокоит дыра между корпусами хотелось бы ее как то залепить. Может у вас есть какие то соображения по этому поводу?
Турбувати щілина почне, коли буде протікати. зараз поки-що не турбує. І сумніваюсь, що в наших силах щось зробити.
Ми з 7-го поверху
Pelya
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
-
Місто:Джерельная 1 п-зд 2
-
Ім'я:Vova
Опубліковано 08 грудень 2014 - 18:09
по поводу количества это понятное дело, у каждого свои индивидуальные требования, добавить всегда можно)))
Опубліковано 08 грудень 2014 - 19:57
Ребята, а кто подскажет, что дальше будут на Башкирцевой делать? Сейчас активно окна ставят, а следующие какие работы будут?
Ирина Семенченко
-
-
Новачки
-
0 повідомлення
Опубліковано 08 грудень 2014 - 23:07
я с Джерельной
И мы с Джерельной. Были сегодня - тишина
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 09 грудень 2014 - 12:54
по поводу количества это понятное дело, у каждого свои индивидуальные требования, добавить всегда можно)))
количество и МЕСТОРАСПОЛОЖЕНИЕ! последнее хуже первого)
Электрика - это первое с чего начинается ремонт! Потом отопление.
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 09 грудень 2014 - 12:54.
Опубліковано 09 грудень 2014 - 13:58
Підкажіть, будь-ласка, яка сума йде на ремонт після будівельників? Тобто від початку до можливості жити (без меблів)? Хоча б приблизно.
iamknish
-
-
Опубліковано 09 грудень 2014 - 14:03
@Викусик, Мабуть важко підрахувати. Кожен ремонт баче по-своєму. Комусь достатньо електрики від забудовника, комусь ні, хтось рівняє підлогу під 0, а хкомусь всеодно, лишень би лінолеум на нерівностях не перетирався. Комусь важливо щоб між стінами біля підлоги та біля стелі була рівна відстань, а комусь достатньо просто рівної стіни. Комусь достатньо китайської сантехніки, а хтось не хоче потім її міняти через два роки, коли вона облізе вся... дуже все індивідуально
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|