Цінності є чи відсутні незалежно від фінансового становища, піраміда потреб їх не відміняє навіть на найнижчому рівні.В качестве комментария я напишу только два слова: "Пирамида Маслоу" . Эти два слова поясняют всё и от вашего мнения не оставляют камня на камне.
На всякий случай, Абрахам Маслоу - американский психолог, основатель гуманистической психологии.
Політична тема
Розпочатий з Бусинка, 15 січ 2010 20:36
18832 відповідей у цій темі
#18281Опубліковано 28 жовтень 2020 - 22:36 #18282Опубліковано 29 жовтень 2020 - 08:37
Отже протягом буквально двох днів:
- ціну на газ для населення підняли на 35%; - Конституційний суд скасував закон про незанонне збагачення, відмінив відповідальність за недостовірне Е-декларування і відмінив повноваження Національної агенції з питань запобігання корупції; - від 19-00 реєстр Е-декларацій заблокований. Вся антикорупційна реформа почата президентом Порошенко - коту під хвіст; - напали на депутатку фракції "Європейська солідарність" Вікторію Сюмар; - Окружний адміністративний суд Києва (читайте - суддя Вовк) звільнив директора НАБУ Артема Ситника; - уряд відмінив обмеження по зарплатнях топ-менеджерам державних підприємств - Мустафа Найєм балдіє; - голова "Укравтодору" Кубраков заявив що Антикороновірусного фонду, виявляється не існує; - на велике ДОбудівництво Зеленського віддали 62 мільйони грн коштів призначених для лікування онкохворих: - уряд відмінив обмеження на захмарні зарплатні для членів наглядових рад державних корпорацій - балдіє Сірожа Лещенко; - виданню "Слідство.інфо" комітет з боротьби зі свободою слова Шуфрича скасував акредитацію у Верховній раді; - випустили з під варти одного з фігурантів зґвалтування в Кагарлику; - на Фейсбутці сталася масова атака скаргами на профилі і сторінки блогерів - прибічників "Європейської солідарності". Явна організована робота кількох ботоферм; - нардеп-служка Гетьманцев заявив що наше надзавдання "наздогнати Росію чи Білорусь". Про що там просторікували противники Порошенка у 2018-му році? І головне. Не горизонті не помітно жодного актиВІЗського мурла, з тих сотень і тисяч, які за Порошенка обов'язково влаштували б протестні перфоманси за будь-що з переліченого. Очевидно, їх нема тому, що їм не заплатили. Все "народне невдоволення Порошенком" з попередніх років - це були платні перфоманси на замовлення Москви, українських оліграхів і політичних противників Порошенка. Будь ласка - запам'ятайте це. Ця влада - не вічна. Колись їй доведеться відповісти на багато запитань. Дмитро Вовнянко #18283Опубліковано 29 жовтень 2020 - 11:05 #18284Опубліковано 29 жовтень 2020 - 13:07 #18285Опубліковано 29 жовтень 2020 - 13:18
ну що ж, хорошого потрошку...
#18286Опубліковано 29 жовтень 2020 - 14:13 Кожного разу думаю "ну все, дно, зараз будемо відштовхуватись" А знизу все стукають і стукають...
#18287Опубліковано 29 жовтень 2020 - 14:30
Це очікувано і прогнозовано: Зе скаже Європа нас кинула, а Росія готова допомогти( Рухаємось по колу... #18288Опубліковано 29 жовтень 2020 - 14:58 Напомни пожалуйста состав КСУ и кем и когда они назначены? Очень интересно почитать... Я помню ещё при Порошенко были отвратительные решения, принятые судьями КС... Реформу судебной системы я в первую очередь очень ждала ещё в далёком 2014 году... Жаль, что так и не дождалась... Відредаговано mitera, 29 жовтень 2020 - 14:58. #18289Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:05
В усьому винуватий Порошенко! Систему ламати не так просто і швидко, як декому хотілось - ви змінили його на того, хто краще впорається: результат радує? PS: Саме при Зеленському повернулось до України або підняло голови все лайно, а при Порошенко вони сиділи рівно і не рипались, та Вам цього було замало...
Ось суддя призначений Порошенко, були здобутки і тут: ГОЛОВАТИЙ Сергій Петрович Відредаговано Kalinna, 29 жовтень 2020 - 15:30. #18290Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:10 де реакція Зе на це? Де його реформи? Він вже 1,5 року у руля. До чого знову Порошенко? #18291Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:21
Він іде шляхом, який більше подобається охлосу: ставить повністю свого прокурора, який повинен забезпечити посадки за бажанням зе, а не згідно законів і т.д. У них винуватий Порошенко, а не невіглас, що зайняв найвищу державну посаду і звісно ж не народ, що надав йому владу. Країну нищать, а претензії до попередників. Більш ніж впевнена, що дехто досі бачить позитивні зміни - просто не хоче поділитись своїми спостереженнями, щоб і ми могли пишатись звершеннями( Відредаговано Kalinna, 29 жовтень 2020 - 15:22. #18292Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:29
Виноваты оба!
#18293Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:31
ну зміни ж на краще є? #18296Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:42 Приклад здобутків нинішнього - спочатку відмінити, а потім видати за досягнення: #18297Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:44
Я просила актуальную ссылку на состав КСУ.
Зная, что здесь есть те, кто специализируется на поиске достоверной политической информации... Я хотела бы почитать... P.s. происходящее возмущает и бесит... Масса вопросов ко всем ветвям власти! Не собираюсь защищать никого... Это печально но и убеждать меня, что при ПП КСУ работал нормально не надо... Вектор его работы был намечен ещё тогда...
#18298Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:47
Ось навіть пояснення, чому голосував проти: Розбіжна думка судді Сергія Головатого стосовно Рішення КСУ № 13-р/2020
http://www.ccu.gov.ua/judge/1844 Мені здається тебе "бісить" лише Порошенко. І свого внеску до того, що відбувається зараз ти не признаєш ніколи! ІМХО
#18299Опубліковано 29 жовтень 2020 - 15:51 Во-первых, я не люблю однобокую подачу информации... Во-вторых, здесь обливающих нынешнюю власть достаточно. Работают люди в этом направлении четко. Все умеют читать поданные ссылки и делать выводы. Зачем ещё что-то писать? В-третьих, свои выводы как избирателя я буду делать перед следующими выборами президента... И общую оценку давать по истечению его каденции. Ровно так, как я это делала с ПП. Думаю потом мы с вами обязательно будем обсуждать будущих кандидатов в президенты В-четвёртых, я просто попросила хорошую информацию о судьях КСУ. Зачем стрелы в мою сторону?... Я вам ни в коем случае не хочу мешать считать, что при ПП было замечательно и было бы ещё лучше. Каждый остаётся при своём мнении. Главное, чтоб все были здоровы! Всего хорошего! Тобi здається... Дякую за посилання... Офiцiйнi сайти я знаю де шукати... Відредаговано mitera, 29 жовтень 2020 - 15:54.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |