Какую примерно сумму банк берет комиссии за оплату гос.пошлины?
Обо всем 76
Розпочатий з nadin, 25 кві 2020 20:17
1986 відповідей у цій темі
#1801Опубліковано 17 червень 2020 - 10:46 #1803Опубліковано 17 червень 2020 - 11:51
А садочок не має цих же обмежень по наповнюваності? І що робити батькам, які хочуть здати дитину у нього? #1804Опубліковано 17 червень 2020 - 12:05 Також мають, не даремно основний потік діток іде з вересня. Наскільки пам'ятаю з ясельної групи нас також переводили 1 вересня. Тобто до 31 серпня мт включнл були в яслях, а 1 вересня вже пішли в молодшу групу (на той час синуще не було 3 років). Ну і зустріне питання, а що робити батькам дошкільнят, у яких реально не має куди діти на 3 місяці літа дитину? Зрозуміло, що кожен бачить лише свою ситуацію і вважає, що вона най най най, але є закон, що діти (дошкільнят, до 7 років) до початку навчального року (тобто до 31 серпня включно) мають повне право ходити до садочка. Відредаговано Лавина, 17 червень 2020 - 12:08.
#1805Опубліковано 17 червень 2020 - 12:07 Мова іде про 1 вересня, в садочку офіц.навч.рік починається так само як і в школі. Тому батькам чекати. За наявності місць дозволяють здавати дитину в садок раніше, щоб у вересні у вихователів не було повної групи новачків. Відредаговано Мрія, 17 червень 2020 - 12:07.
#1806Опубліковано 17 червень 2020 - 12:10 За наявності місць дозволяють здавати дитину в садок раніше, щоб у вересні у вихователів не було повної групи новачків. а як це? тобто, може у різних садочках свої правила, але я так розумію, вихователь веде групу до випуску, тобто до 1 вересня за ним закріплена група випускників (частина з яких, наприклад, хоче відвідувати садок і влітку, як обговорювали вище). А з 1 вересня бере нову группу (молодшу чи ясельну). І якщо здати дитину раніше вересня, то куди її, до старших дітей? #1807Опубліковано 17 червень 2020 - 12:18
Тобто, якщо батьки не здавали дитину у яслі, а у травні їй виповнюється три роки і у мами закінчується декретна відпустка вона має сидіти вдома самостійно до вересня? У яслі її не візьмуть, а молодша група ще не набрана, бо нема 1 вересня
Ще додай те, що влітку садочок не може брати навіть ту кількість дітей, що ходила, весь навчальний рік, бо вихователі повинні сходити у відпустку і групи зводять
PS: Кожен бачить лише одну сторону медалі. ІМХО Все розумію, але приклад з останнього: коли перед відкриттям садочків у кінці карантину почали опитувати, хто конче потребує відвідування садочку - найпершими написали мами, що сидять у декреті з молодшою чи чекають наступну дитину і ті, що не працюють... Відредаговано Kalinna, 17 червень 2020 - 12:24.
#1808Опубліковано 17 червень 2020 - 12:19 Син почав ходити у садок у кінці липня у ясельну групу, в якій було десь 5-6 діток-випускників. Залежно від кількості випускників, які ходять літом, їх розподіляють по різних групах. Все одно групи зведені влітку. #1809Опубліковано 17 червень 2020 - 12:25 Інна, ну мами і татусі як би дорослі люди і можуть найти компроміс, тим паче, що більша половина форумчанок через це вже проходили. Як на мене оце все "а що робити тим або тим" - це з пустого в порожнє. Вихід є у всих ситуаціях, крім однієї.... Але все ж таки навчальний рік починається 1 вересня і від нього слід відштовхуватися.
#1810Опубліковано 17 червень 2020 - 12:26 Не знаю. Для меня лучший макияж - это блеск в глазах, чистая кожа и волосы). Кстати, как только я перестала маскировать мелкие дефекты тональным кремом и т.д., не так стали забиваться поры, стали не так часто появляться чёрные точки на носу. Широкие поры остались, но они меня сейчас не так волнуют, как в юности
чистота кожи зависит не от макияжа или его отсутствия, а от ухода за кожей. Если все делать правильно, то хоть тонну краски на себя накладывай - поры будут чистыми и кожа красивой уход должен быть независимо от макияжа #1811Опубліковано 17 червень 2020 - 12:32
Так я саме про це, але дзвінки на гарячі лінії і т.п. у моє розуміння КОМПРОМІСУ не входить, хоча у кожного своє розуміння цього питання. Ніколи не було проблем з прийняттям у садочок, чи його закінченням і після карантину я також не претендую на крайню необхідність, хоча це і змушує змінювати свої плани Відредаговано Kalinna, 17 червень 2020 - 12:33. #1812Опубліковано 17 червень 2020 - 12:44
Дівчата, хто з Браїлок, що вчора сталося?
Швидка, купа поліцейських машин #1813Опубліковано 17 червень 2020 - 13:24 Може цей випадок? Попытка суицида на Маршала Бирюзова. https://pl.vgorode.u...i-poltavchanina
#1814Опубліковано 17 червень 2020 - 13:32 Ні. Це було вдень на Маршала Бірюзова, а то ввечері на Баленка #1815Опубліковано 17 червень 2020 - 13:35
Девочки, чем вывести тараканов? Так чтоб раз на долго..а желательно навсегда..20 лет их не видела
#1816Опубліковано 17 червень 2020 - 13:37
мне помогло средство Sano? подруга себе покупала, то тоже помогло, а через год и у меня появились, то она мне отлила, я два раза все перемыла и все ок! #1817Опубліковано 17 червень 2020 - 13:42 Жёлтый балон,? Он где то продается или только интернет? Відредаговано ZirkA-83, 17 червень 2020 - 13:45.
#1819Опубліковано 17 червень 2020 - 13:50
Правила одні. Вище написали, що у виховательки в групі можуть бути її випускники і її новачки, це змішані групи. якщо випуснкиків багато, х розподіляють по інших групах, вони доходжують хто де. Наскільки це врегульовано законодавством, не цікавилася, бо мене минулого літа з моїм випускником-першачком все влаштовувало, головне, що він ходив у садок, а я на роботу. Але не думаю, що це протизаконно, адже це масово і давно триває. #1820Опубліковано 17 червень 2020 - 13:54 Тобто, якщо батьки не здавали дитину у яслі, а у травні їй виповнюється три роки і у мами закінчується декретна відпустка вона має сидіти вдома самостійно до вересня? У яслі її не візьмуть, а молодша група ще не набрана, бо нема 1 вересня я не вивчала це питання спеціально, не було потреби. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |