Обо всём 54
Розпочатий з Юрьевна, 16 січ 2017 13:26
1974 відповідей у цій темі
Опубліковано 20 лютий 2017 - 19:19
дати групу чорного списку? може вони допоможуть розрулити і повернути товар? Фотайте товар, скрини переписки. можна і карту блокувати. Не хоче по доброму...можна і по поганому. Бо це немала сума
Я одразу зателефонувала продавцеві як тільки розпакувала пакет....і шок.....Вона ж каже, що це ніяк не її вина, бо вона всередину залізти і глянути не може.....Аблокування карти не буде, бо вона може надати ТТН що товар відправлено...
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 20 лютий 2017 - 19:24
А продавец предлагает вернуть вам деньги? Поздно написала Пусть хоть свою наценку вам вернет и посодействует в разбирательстве с поставщиком.
Опубліковано 20 лютий 2017 - 19:27
Она вам деньги вернула? Или она посредник? Пусть решает эту проблему, что бы вам деньги вернуть.
Пы.сы. пока писала, увидела, что это было давно((
Про повернення коштів вона навіть мови не вела......просто сказала, щоб фото на вайбер скинула. Я залишила відгук за співпрацю і там додала фото. А на душі осадок неприємний лишився......Ми як відправляємо наш товар по Україні то я після отримання сама раза 2перезвонюю та питаю чи все гаразд, чи розібрались як складати, чи з самою доставкою не було проблем. А тут ось так вийшло((
А продавец предлагает вернуть вам деньги?
Поздно написала
Пусть хоть свою наценку вам вернет и посодействует в разбирательстве с поставщиком.
Це діло з продавцем стоятиме на одній точці: вона доказуватиме що в мішок з порошком не залізе, а я доказуватиму, що то сіль (а кристалики крупні)))
Опубліковано 20 лютий 2017 - 19:45
Не думаю, що Німеччина для своїх сіль насипатиме. Тут явно хтось вже тут почаклував. Зайвого запаювання часом не має?
Наполягайте. В чорному списку не тільки про неотримання пишуть, а й про неякісний товар і подальшу співпрацю з продавцем, проо махінації такого плану. Нехай тоді розрулює з поставщиком, щоб не залишитись без покупців
Опубліковано 20 лютий 2017 - 19:52
Не думаю, що Німеччина для своїх сіль насипатиме. Тут явно хтось вже тут почаклував. Зайвого запаювання часом не має?
Наполягайте. В чорному списку не тільки про неотримання пишуть, а й про неякісний товар і подальшу співпрацю з продавцем, проо махінації такого плану. Нехай тоді розрулює з поставщиком, щоб не залишитись без покупців
Це в людей так званий бізнес по - українськи.......
Якщо можна то дайте будь-ласка посилання на чорний список.
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 20 лютий 2017 - 19:56
В объявлении производитель указан Россия
Опубліковано 20 лютий 2017 - 20:01
Кину тут. Може кому згодиться https://vk.com/clubmalinku
А ось звідки та ціна.Бо я такий брала Німецький дорожче.
Відредаговано Милочка, 20 лютий 2017 - 20:02.
Опубліковано 20 лютий 2017 - 20:03
Замовляла спочатку по телефону, бо перевірений продавець. А на сайті вже глянула коли ТТН прислали повідомленням на телефон.
Попередні 8пачок були Бельгія.
funia
-
Місто:Полтава,Центр
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 лютий 2017 - 20:26
Про повернення коштів вона навіть мови не вела......просто сказала, щоб фото на вайбер скинула. Я залишила відгук за співпрацю і там додала фото. А на душі осадок неприємний лишився......Ми як відправляємо наш товар по Україні то я після отримання сама раза 2перезвонюю та питаю чи все гаразд, чи розібрались як складати, чи з самою доставкою не було проблем. А тут ось так вийшло((
Це діло з продавцем стоятиме на одній точці: вона доказуватиме що в мішок з порошком не залізе, а я доказуватиму, що то сіль (а кристалики крупні)))
А почему Вы у нее на странице не напишите отзыв ???
Опубліковано 20 лютий 2017 - 20:31
А почему Вы у нее на странице не напишите отзыв ???
Я в гостьовій поки що не писала, а просто виставила оцінку за співпрацю. Ну зараз задумалась над цим.....просто так більше буде попереджених......а кошти всерівно не повернути((
Опубліковано 20 лютий 2017 - 21:07
Я в гостьовій поки що не писала, а просто виставила оцінку за співпрацю. Ну зараз задумалась над цим.....просто так більше буде попереджених......а кошти всерівно не повернути((
Я б не залишала це так. В соц.мережах вона є? Сума немаленька(((
Олля
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:manyna
Опубліковано 20 лютий 2017 - 21:16
ищем четвертого компаньена на переднюю четвертинку домашней свинной тушки. по цене 40грн. за кг. подробности в личку.
На сколько по деньгам вообщем вытягивает?
Олля
-
-
Опубліковано 20 лютий 2017 - 21:25
Подскажите как завтра принимает Скалянская?
Опубліковано 20 лютий 2017 - 22:02
Подскажите как завтра принимает Скалянская?
По Вт она вроде с 11 др 14 принимает. Раньше так было,давно к ней не ходила
Опубліковано 20 лютий 2017 - 22:08
Девочки, подскажите номер регистратуры детской поликлиники на Никитченко 
Олля
-
-
Опубліковано 20 лютий 2017 - 22:10
[quote name="sk1zka" post="1389085" timestamp="1487620941"] По Вт она вроде с 11 др 14 принимает. Раньше так было,давно к ней не ходила спасибо
Відредаговано Оля кондр, 20 лютий 2017 - 22:11.
bonysj
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 21 лютий 2017 - 04:21
Девочки, подскажите номер регистратуры детской поликлиники на Никитченко 
58-18-99
Опубліковано 21 лютий 2017 - 08:16
интересная петиция
Про вигул домашніх тварин
давайте поддержим! может хоть что-то поменяется в этом вопросе! собаки без поводков и намордников, гадящие на школьных стадионах и во дворах - проблема всех микрорайонов!
Опубліковано 21 лютий 2017 - 08:44
интересная петиция
Про вигул домашніх тварин
давайте поддержим! может хоть что-то поменяется в этом вопросе! собаки без поводков и намордников, гадящие на школьных стадионах и во дворах - проблема всех микрорайонов!
Подписала.
Но, на мой субъективный взгляд, она ничего не решит. Наши люди - это все....( Вокруг Левады лес - гуляй сколько хочешь с собакой, а все равно одно г..о под ногами. Покуда не начнут штрафовать всех подряд - дела не будет.
Опубліковано 21 лютий 2017 - 08:57
а лікування він не назначає?
он может порекомендовать, но писать консультативное по лечению, думаю, не может.
Я его рекомендациями свой мениск подправила.
Відредаговано Мама Лена, 21 лютий 2017 - 08:58.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|