Перехід до вмісту

Фотографія

У кого стояли на учете в поликлинике?

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1872 відповідей у цій темі

#1801 Liudmyla...liudmylka

Liudmyla...liudmylka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Люда

Опубліковано 22 липень 2019 - 13:01

Добрий день) дівчатка, хто що знає про Щербань Н., 4 поліклініка?

#1802 Alisa04072018

Alisa04072018

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 49 повідомлення
  • Ім'я:Alisa

Опубліковано 23 липень 2019 - 13:23

Добрий день) дівчатка, хто що знає про Щербань Н., 4 поліклініка?

Если идет речь о бабушке,то как по мне врач тех времен.я стояла у нее на учете,путала мои анализы с чужимы и из за этого выписывала лекарства,за все время не помнила кто я и мы знакомились по новой. Вообще не зря ее просят уйти на пенсию.

#1803 Merry

Merry

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Мерри

Опубліковано 29 вересень 2019 - 17:20

дівчатка порадьте, раніше по хворобі стояла на учоті в 1жк у Випіровського, все добре, вилікував зняли з учота, і тут через пів року 1 вагітність до кого краще стати на учет, була в ЖК прийняла мене замість Випіровського - Ольга Леонідівна в кінці коридору 3 поверх, що скажете про неї, на перший погляд приємна, відправила на аналізи розпитала про хронічні хв. Вагаюсь не знаю до кого стати на учот так як приписка вул. Перспективна Розсошенці

#1804 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 089 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 30 вересень 2019 - 09:31

дівчатка порадьте, раніше по хворобі стояла на учоті в 1жк у Випіровського, все добре, вилікував зняли з учота, і тут через пів року 1 вагітність до кого краще стати на учет, була в ЖК прийняла мене замість Випіровського - Ольга Леонідівна в кінці коридору 3 поверх, що скажете про неї, на перший погляд приємна, відправила на аналізи розпитала про хронічні хв. Вагаюсь не знаю до кого стати на учот так як приписка вул. Перспективна Розсошенці

Я стояла у Єрохіна В.С., то сподобалося, але не знаю, чи він зараз веде вагітних. Подруга була у Випіровського.

#1805 Merry

Merry

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Мерри

Опубліковано 30 вересень 2019 - 09:32

Я стояла у Єрохіна В.С., то сподобалося, але не знаю, чи він зараз веде вагітних. Подруга була у Випіровського.

дякую!
  • Yadik це подобається

#1806 Vitashka

Vitashka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Vitashkaaa

Опубліковано 22 жовтень 2019 - 13:55

Здравствуйте, подскажите, у кого прописка розсошенцы, куда ставать на учёт? Или в любую клинику, они смогут отказать? Заранее спасибо
  • nana це подобається

#1807 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 22 жовтень 2019 - 16:16

это нужно в районную больницу становиться на учет

#1808 NATALI11

NATALI11

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 5 повідомлення
  • Ім'я:Natali

Опубліковано 03 листопад 2019 - 11:20

Очень не рекомендую Черкасскую. Слишком спокойно ко всему относится.Не контролирует беременных так как надо. Знакомая на 39 недели потеряла ребенка в день родов. Черкасская никак не отреагировала на то,что после УЗИ написали - плохая плацента и то что девочка отекала сильно тоже ничего не сказала делать. Ведь если доктор знала, что беременная сильно отекала она должна на поздних сроках обследовать её каждую неделю или же для страховки положить в больницу. В итоге у ребенка плацентарная недостаточность. А ведь можно было этого избежать если бы контролировали так как надо. Сделали бы кесарево на 37 или 38 неделе и рабеночек был бы живой.

Відредаговано NATALI11, 01 грудень 2019 - 22:15.

#1809 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 03 листопад 2019 - 11:31

Мені теж Черкаська не сподобалася,вона "ніяка",я за другою вагітністю і в неї була,вона на проблему ніяк не відреагувала,потім з дуру до Шкоденко пішла,ну і врншті решт втратила дитину на 14 тижні вагітності(

#1810 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 04 листопад 2019 - 09:22

Я стояла на учете у Черкасской. Моя участковая. Сильных проблем конечно не было и сравнить с другим врачем тоже не могу, но результаты УЗИ все внимательно читала, назначала препарат для плаценты. Анализы проверяла и направляла на пересдачу. Все детально рассказывала, не запугивала.

Відредаговано Филя, 04 листопад 2019 - 09:23.

#1811 Kate13

Kate13

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Kate

Опубліковано 06 грудень 2019 - 15:11

Согласна с девочками по поводу Черкасской. Как доктор она никакая! На проблемы не реагирует, в анализах она или не понимает или просто ей пофиг. Назначит препарат попить 10 дней и все, по её словам все вылечилось и повторные анализы делать не надо. К ней никому не советую идти а беременным тем более!
И как можно так халатно вести беременных и не реагировать на их проблемы??? Куда она смотрела когда женщина была с сильными отеками??? Она конечно должна была положить на сохранение. Таким врачам не место в консультации и вообще в любом лечебном заведении! На любом сроке потеря ребёнка это большое горе, а тем более когда уже была доношенная беременность.

#1812 pupkina-marfa

pupkina-marfa

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 86 повідомлення

Опубліковано 12 грудень 2019 - 10:47

Девочки, а кто ведёт беременность в Медионе? Стоит того?

#1813 HAPPY15

HAPPY15

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 444 повідомлення
  • Місто:FRANCE - ПОЛТАВА
  • Ім'я:Тетяна

Нагороди

Опубліковано 12 грудень 2019 - 12:45

Девочки, а кто ведёт беременность в Медионе? Стоит того?

В частных клиниках ведут только консультационный прием. С оформлением ВКК,  больничного, и т.д. насколько мне известно - только госуд. клиники.

Как вариант: наблюдаться, анализы, УЗИ  у выбранного вами специалиста в любой клинике, а после 30 недели стать на учет в госуд. клинику -  чтобы был весь "официоз" по больничному листу и выплатам.

#1814 Vitashka

Vitashka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 12 грудень 2019 - 12:49

Девочки, я сейчас в декрете, узнала, что снова в положении, уже 15 неделя, вопрос, кто ставал поздно на учёт, тоже 16-17неделя, как врачи реагируют?и как на работе реагируют?

#1815 АлинаК

АлинаК

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 6 повідомлення
  • Ім'я:Алина

Опубліковано 12 грудень 2019 - 13:23

Девочки, у кого есть номер Шиян?

#1816 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 12 грудень 2019 - 14:09

Девочки, я сейчас в декрете, узнала, что снова в положении, уже 15 неделя, вопрос, кто ставал поздно на учёт, тоже 16-17неделя, как врачи реагируют?и как на работе реагируют?

Усе залежить від лікаря. Перший раз ставала на 12-13 тижні, то вона бурчала, що я довго ходила. А я просто у свого гінеколога була.
Вони все одно не мають права відмовити, не звертайте уваги.

#1817 pupkina-marfa

pupkina-marfa

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 86 повідомлення

Опубліковано 12 грудень 2019 - 15:25

Со вторым пришла на 21 неделе. Но у меня врач вполне себе демократичный был

#1818 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 12 грудень 2019 - 16:01

я ,за двійнею стала на облік в 15 тижнів але я до цього перебувала 4 тижні у лікарні на збереженні.В першу вагітність стала на облік в 13 тижнів,в другу в 9 тижнів.Ніхто нічого мені з лікарів не говорив.

#1819 Vitashka

Vitashka

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення

Опубліковано 12 грудень 2019 - 16:16

Дякую за відповіді, я за першим у 5 тижнів дізналась і відразу до лікарів бігала,на облік стала у 8, а цього разу щось не можу себе заставит, як згадаю ті аналізи постійні. була тільки на узі. А в районці хтось стояв, як там лікарі?
  • Marusja це подобається

#1820 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 12 грудень 2019 - 16:19

я стояла за другою вагітністю в районці.Просто жах.Немає слів. Дитину втратила вже на великому терміні.

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама